Veee yine reddedildim?

Karsı tarafa olumsuz enerji veriyorsun.
Çok ya da az mı makyaj yapıyorsun ?
Konuşkanlık durumun nasıl ?
Bunları bir değerlendir.

Valla panpa bence alakasi yok kismet dicem kizmayin Arkadasim, sirf ailesi evlen evlen baskisi yapiyor diye hic de fotosundan begenmedigi biriyle bulusmaya gitti. Kiz sus pus oturmus, ilgilenmedigini belli etmis yani ama adam pesinden 2 ay kostu. Baska bir ornek, kuzenim disciden cikip agzinda pamukla bulusmaya gitmis, simdi o kizla evli

Kanka kısmet en basta da zaten
Benimde bi arkadas babasını doktora götürmüş hastanede doktor ona tutulmuş peşinden takip etmiş aylarca peşinden koşmuş evlendiler :))
Ya nerde nasıl çıkacağı belli olmuyor işte :)

Özgüven karşı cinsin beğenmesiyle ilgili bir şey değil ama. Bunu kabul edip baştan başlayalım.
Entelektüel birikiminiz yüksekmiş, kültürünüzle dövüyor musunuz adamları acaba?
Yani öyle bir amacım olmuyor ama? Nasıl dövebilirim ki. Ayrıca bir erkek bence hoşlansa hiç böyle aşağılık kompleksine kapılmaz, gözü kararır, ne olursa olsun o kızı ister. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Bu ilk kez başıma gelmiyor ama. Daha önce de bir kaç kez reddedildim. Başka erkekler kızların peşinden deli gibi koşarken, benim etrafımdaki erkekler ise benden kaçıyor.

Karsı tarafa olumsuz enerji veriyorsun.
Çok ya da az mı makyaj yapıyorsun ?
Konuşkanlık durumun nasıl ?
Bunları bir değerlendir.
Makyaj yaparım bakımlıyım. Ama biraz kilo problemim var. Normal konuşuyorum hatta arkadaşlarım ses tonumu çok beğenir. Spiker gibi konuşuyorsun derler.

Acaba gelecek beklentileriniz mi uyuşmadı?
Sonuçta oturup konuşmuşsunuz belki gelecek beklentileriniz farklıdır.
Olabilir mi?
Siz bir hedeften bahsedince olumsuz yaklaştı mı?
Çünkü fiziksel çekicilik belki oluştu ama gelecek planlarınız farklı olduğu için olumsuz oldu.
Gelecekten konuşmuş muydunuz?

O kismetten istiyorum.

Yooo gelecekten filan konuşmadık. Öyle havadan sudan işten güçten. Ne bileyim. Anlamadım neden böyle oldu.

Bazi insan ilk bakista harika gorunuyor ta ki agzini acana kadar ya da oturup yakindan inceleyene kadar.
Kimi de ilk etapta normal duruyor yani oyle ahim sahim gorunmuyor ama baktikca guzellesiyor.
Bende oldukca kendi halinde biriyim, ilk bakista cok ilgi cekmem ama kim beni tanidiysa baktikca guzellesiyorsun demistir, iltifat mi kufur mu bilmiyorum ama cok duydum bunu
Yanimda hep milletin pesinde kostugu boylu poslu parali pullu tipler oldu, hatta evlenmeden once bizim zamanimzdan bi muzik grubunun solisti vardi hayatimda, bizim kizlar kirk takla atmisti adama gorunmek icin,tatil beldesinde karsilasmistik.
Onca kiz varken bana mi bakcak diye adama popomu dondum, hic ilgilenmedim.
Hamburger kuyrugunda yanima gelip tanismisti benimle Sonra ciddi ciddi beraberligimiz oldu da onun gelecek anlayisiyla benimki ortusmedi, kirmadan uzmeden ayrildik.

Ya işte ben hiç böyle şeyler yaşamıyorum. Kimse benim peşimden koşmuyor öyle. Hep ben birilerini beğeniyorum. Bazen ilgi gösterdiğimde oluyor. Sonuç hüsran oluyor.

bence sorun tipinde değil öyle olsa tüm gece soğuk davranır çabuk kalkarlar hissedersin. yaptığın şeyleri düşün belki hesabı ödemeye yeltenmemişsindir ya da ne bileyim konuştuklarında sıkıntı vardır.

bir de erkekler nasıl diyeyim böyle ümitsiz kadınları algılayıp onlardan kaçıyorlar. mesela adamı sen beğenmesen pek sallamasan belki o aksine seni beğenecekti. bu işler biraz böyle.

Ya işte ben hiç böyle şeyler yaşamıyorum. Kimse benim peşimden koşmuyor öyle. Hep ben birilerini beğeniyorum. Bazen ilgi gösterdiğimde oluyor. Sonuç hüsran oluyor.

Olaya birinin pesinden kosma olarak bakma.
32 yasindayim, bence bizim nesilin erkekleri simdiki yeni yetme nesil gibi iliski konusunda cok capsiz degil, aradiklari sadece guzellik degil.
Aura denilen bisey var.
9 yildir yurtdisindayim, inan bebek gibi adamlarin yaninda ne kadinlar var ama adam kadin icin oluyor.
Bu arada hoslandigim halde benden hoslanmayan da oldu, enerji cekim meselesi.

Bir tane kaynım var bildiğin çirkin ama kızlar hastası bir tanesi arkadaşımdı banamı sade ce çirkin geliyor diye düşünüyordum kıza sordum çirkin bir adam olduğunun farkındaydı ama ne bileyim beni çekiyor dedi o zaman kanat getirdimki güzelim çirkinlik hep bahane tılsımlı doğmak gerekiyor keza bende tılsımlı doğanlardanım bence çünkü güzel değilim ama kapımda az yatan hatta birbirine giren hata birbirini bilip birbirine dertleleni bile gördüm(hikayenin bu kısmı çok komikti:))ve bence tılsımın büyük bir kısmı umursamamazlığın çekiciliği oluşturuyor diğer parçalarında kendin bul ve yeniden değerlendirme yap

Aslan burcu mu ya çok merak ettim.

Makyaj yaparım bakımlıyım. Ama biraz kilo problemim var. Normal konuşuyorum hatta arkadaşlarım ses tonumu çok beğenir. Spiker gibi konuşuyorsun derler.
Kilo sorununu çöz öncelikle.
Sonrasından da kendine şöyle güzel bir enerji ver. Yani tatile mi çıkarsın ailenin yanına mı gidersin ne yaparsın bilmiyorum ama negatif enerjiden Kurtul belki sonrasında bşyler değişir

Birincisi hesap ödeme konusunda size sorayım. Bir arkadaşım erkek kadının yanında erkek gibi hissetmek ister demişti. Yani aslında ben hesabı ödesem onu ezmiş gibi olmam mı? İkincisi sallamadığım kişiyi nasıl sevicem. Veya sallamamış gibi yapayım ama dün zaten ben niyetimi belli etmedim hiç. İçimde yaşamıştım beğenimi.

Auramda sıkıntı var o zaman. Peki ben ne yapıcam, nasıl davranıcam. Ayrıca yaşım geçti korkusu da var. Yaşım 34 bu ara.

Bilmiyorum. İş değiştiriyorum zaten. Yeni çevre. Be yapmalıyım başta nasıl davranmalıyım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…