Veee yine reddedildim?

Kesinlikle.Ben de öyle düşünüyorum.Kuzenimi birisiyle tanıştırıyorlar.İkisi de birbirini beğenmiyor.Geçen ay ikinci çocukları doğdu. :)

Konu sahibi bir yorumda entelektüelim demişsiniz.Erkekler genelde öyle kızları sevmez.Korkuyorlar sanırım cahillikleri ortaya çıkar diye.Ya da bu kız beni yönetir falan diye düşünüyorlar sanırım.Çevrenize bakın.Ne kadar dengesiz,aptal kız varsa erkekler genelde onların peşindedir.

Banada böyle birşey oldu
20 li yaşlardaydım adamda benden rahat 12 yaş falan büyüktü.şimdi olsa hayatta bakmam
Buluştuk ettik yemek yedik ben hoşlandım evime bıraktı
Adam sırra kadem bastı
Aramıyor tabi deli oldum gözüm hep telde.neyse hadi dedim yap çılgınlık içinde kalmasın yaz ne olucak.selam yazdım öküz okudu cevap vermedi
O anda soğudum.hoşlanmamış olabilirsin kabul herkes herlesten hoşlanmak zorunda değil.ama koca adamsın selam dedim en azından birşey yaz sanki zorla ilişki yaşayacam adamla ne sandıysa kendini öküz ya.tabi o zaman çok üzüldüm şimdi gülüyorum.arkadaslarım falan kızdı gururlu olsaydın yazmasaydın diye ama pişman değilim ne kadar basit ve medeniyet yoksunu olduğunu gördüm.ben olsam nezaketen bir cevap verirdim karşındaki aptal değil anlıyor zaten.
Hala bekarmış bu kafayla zor zaten .Metin Hara ya özeniyor heralde.Adriana daha gelmemiş
Kendimi övmek gibi olmasın ama 170 boyunda zayıf manken gibi kızım ona fazlaydım zaten .kart zampara

Kore dizilerinde erkek çalışkan ve yakışıklı oluyor kız da aptal ve sonunda hep aptal kıza aşık oluyorlar. Hatta Türkiye'de de bu tarz dizilerin uyarlamaları yapıldı. Galiba gerçek hayatta da öyle erkekler entelektüel akıllı kızlardan hoşlanmıyorlar.

Senin derdini seveyim :) keşke bende bekar olsam da reddedilsem. Kafalarimiz uyusur takılırım uyusmaz ipini salarım. Oh ne güzel. Bazen bekar günlerimi özlüyorum

Ben çok öyle düşünmüyorum. Kadın çekiciyse (güzellik ya da aura) erkekler entellektüel mi, mutfakta becerikli mi, şımarık mı, yarım akıllı mı şöyle mi böyle mi diye bakmıyorlar. O kadından mutlaka etkileniyorlar.

Arkadaşınız denkleştirmeyi yapamamış olabilir. Şöyle ki bazı arkadaşlarımın bana çok yakıştırdığı , olur bu iş, valla bence uygunsunuz dediği erkekler benim gözümde bana hiç uygun değildi. Yani görüştüğünüz erkek de burada benim yaşadığım durumu yaşamış, uygun olmadığınızı düşünmüş olabilir. Bu da sizin kötü olduğunuz anlamına gelmez. Buluşan Kişiler olarak birbirinize yanlış olduğunuzu gösterir sadece

Bel hizasında mont mu Ya bazı insanlar gerçekten çok garip.

Yani aslında soğuk olduğumu söylerler hep. Ben dış görünüşümü hiç beğenmiyorum ama. Çok kusurlarım var ve bunlara çok takılmış durumdayım.

Duzeltilemeyecek kusurlar mi?
Kiloysa verilir, kassa bin sukur microblading var, dudaksa hafif hacim verilir, sacsa boyanir kestirilir.
Allah dermansiz dert vermesin, dis gorunus duzeltilir.
Bende micmic civil civil bi tip degilim ama herkesle herseyi konusabilirim, konu acma yetenegim iyi.
Erkeklerle cok rahat muhabbet ederim mesela.
Burdan yuruyun bence.
Erkekler cogu seyi konusabildikleri kadinla ileriyi dusunuyorlar.
Karsisinda matruska gibi oturan kadini napsin dini?
Kimi entellektuel kadinlar tercih edilmiyor demis.
Entellektuellik burnu buyuklukle karsilastirilmasin bence.
Bilgili kadinla muhabbetin dibine vurmayan duzgun adam azdir.
Yani benim etrafimdaki adamlar en azindan boyle/ boyleydi.

Çirkinlik değilde ..mesela benimde sizin durumunuzda bekar arkadaşlarım var ...
Ya çok dramatik melankolik bir sohbet geçiyor diye istemiyor erkek
Yada aşırı dominant feminist bir tavır sergiliyor arkadaşım
Yine erkeği itiyor
Acaba bu tarz yanlış anlaşılmalara mahal veren bir sohbet falan mı geçiyor

Hahahahhaha Şimdi bunu bir arkadaşına söylesen çoğu amaan ne var o lafta der oysa bu gibi detaylar kişi hakkında büyük fikirler veriyor bence. Hay kasene ya
Ay yok ya.
Bak önceki ilişkilerimde falan nice gurursuzluklar yaptım kendime kabul.
Ama bu tarz cinsiyetçi söylemler hiç bir şekilde tahammulumun olmadığı durumlar.

Reddediliyorum.dusunceni bir at ılk once. Reddedilen degil reddeden ol :)

ise yarıyorsa bizimle de paylaşırmısınız.mune sorun etmez galiba

İlk başta etkilenme olsa da bana sıkılıyorlar ve ötekilere koşuyorlar gibi geliyor.Tehdit olarak algılıyorlar.Fazla zorluğa gelemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…