- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
Valla panpa bence alakasi yok kismet dicem kizmayinArkadasim, sirf ailesi evlen evlen baskisi yapiyor diye hic de fotosundan begenmedigi biriyle bulusmaya gitti. Kiz sus pus oturmus, ilgilenmedigini belli etmis yani ama adam pesinden 2 ay kostu. Baska bir ornek, kuzenim disciden cikip agzinda pamukla bulusmaya gitmis, simdi o kizla evli
Kore dizilerinde erkek çalışkan ve yakışıklı oluyor kız da aptal ve sonunda hep aptal kıza aşık oluyorlar. Hatta Türkiye'de de bu tarz dizilerin uyarlamaları yapıldı. Galiba gerçek hayatta da öyle erkekler entelektüel akıllı kızlardan hoşlanmıyorlar.Arkadaşların spiker gibi konuştuğunu söylüyormuş, bence bir erkek karşısında, entellektüel konularda konuşan ve konuşma tarzı da ciddi ve senin de dediğin, spiker gibi konuşan biri olunca sıkılıyorlar.
Kendime özgüvenim yerlebir. Bir arkadaşım başka bir arkadaşıyla görüşmem için aracı oldu. Çok övmüştü. Siz çok uygunsunuz, bir görsen hemen aşık olursun, sizi birbirinize çok yakıştırıyorum bilmem ne. Ben de kabul ettim. Dün akşam görüştük. Ben gerçekten çok beğendim. Tabiki de bir akşam yemeğinden sonra aşık olmadım ama beğendim diyelim. Çıkışta telefon numaramı istememesinden zaten belli etmişti ama yine de ne bileyim unutmuştur filan diye düşünmüştüm. Bugün haber geldi. Arkadaşımı aramış cevap olumsuz. Ben evlenemeyeceğim herhalde. Evlenmemek değil de yalnızlıktan bıkmış biriyim. İşin kötüsü kendime özgüvenim de yerlebir. Kendimi sevmezken ben, beni kim sevsin. Bir bayan neden reddedilir ki sürekli. Pffff kızlar bir akıl verin bana nolur.
Ben çok öyle düşünmüyorum. Kadın çekiciyse (güzellik ya da aura) erkekler entellektüel mi, mutfakta becerikli mi, şımarık mı, yarım akıllı mı şöyle mi böyle mi diye bakmıyorlar. O kadından mutlaka etkileniyorlar.Kesinlikle.Ben de öyle düşünüyorum.Kuzenimi birisiyle tanıştırıyorlar.İkisi de birbirini beğenmiyor.Geçen ay ikinci çocukları doğdu. :)
Konu sahibi bir yorumda entelektüelim demişsiniz.Erkekler genelde öyle kızları sevmez.Korkuyorlar sanırım cahillikleri ortaya çıkar diye.Ya da bu kız beni yönetir falan diye düşünüyorlar sanırım.Çevrenize bakın.Ne kadar dengesiz,aptal kız varsa erkekler genelde onların peşindedir.
Biraz durum değerlendirmesi yapsanız? Neden olumsuz sonuçlanmış olabilir bu durum sizce?
Misal geçen hafta ben de biriyle görüştüm. Sohbeti vs çok iyiydi. Oturduğumuz kafeden kalktık, yürümeye başladık. O sıra kadınların bel hizasında mont giymemesi gerektiğini düşündüğünü ve birkaç absürd bir şey daha söyledi. O anda kafamda, adının üzerini çizmekle mesguldüm.
Yani bir iki saçma cümle bile bütün pozitiflikleri götürebiliyor.
Yani aslında soğuk olduğumu söylerler hep. Ben dış görünüşümü hiç beğenmiyorum ama. Çok kusurlarım var ve bunlara çok takılmış durumdayım.
Kitap önerirseniz sevinirim. Dıl görünüşümü hiç beğenmiyorum ve kendimle ilgili çok takıntılarım var.
Ben de hacı senin mont da bel hizasında o nolcak dedim, benim dikkat çekecek bir şeyim yok kase düz diyorBel hizasında mont muYa bazı insanlar gerçekten çok garip.
Ben de hacı senin mont da bel hizasında o nolcak dedim, benim dikkat çekecek bir şeyim yok kase düz diyor
Ay yok ya.HahahahhahaŞimdi bunu bir arkadaşına söylesen çoğu amaan ne var o lafta der oysa bu gibi detaylar kişi hakkında büyük fikirler veriyor bence. Hay kasene ya
bence sorun burdan kaynaklanıyor.Kendimi sevmezken ben, beni kim sevsin.
ise yarıyorsa bizimle de paylaşırmısınız.mune sorun etmez galibaBence öncelikle bu düşüncelerinden sıyrıl.
Sor bakalım kendine yaptığın bir hata mı var ki ilişki konularında hep reddediliyorsun?
Sonra kendine güven, kendini beğen, kendini sev.
Olumlamalar yapabilirsin her gün. Özelden birkaç kitap tavsiye edebilirim.
Ben çok öyle düşünmüyorum. Kadın çekiciyse (güzellik ya da aura) erkekler entellektüel mi, mutfakta becerikli mi, şımarık mı, yarım akıllı mı şöyle mi böyle mi diye bakmıyorlar. O kadından mutlaka etkileniyorlar.
Hiç bir fikrim yok yasak olup olmadığıyla ilgili.ise yarıyorsa bizimle de paylaşırmısınız.mune sorun etmez galiba
tabiki.tesekkr ederim.Allah rahatlık versjnHiç bir fikrim yok yasak olup olmadığıyla ilgili.
Yarın özelden mesaj yoluyla yazsam olur mu? Şimdi uyuyacağım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?