Veee yine reddedildim?

Merhaba. Bir akrabam var. Yuzu, fiziği guzeldir. Çok temiz, dürüst bir insandir. Yalnız konuşma tarzı bir erkeği itebilecek kadar çocuksu. Sıradan bir konuda herhangi biriyle konuşurken bile heyecandan yüreği ağzından fırlayacak gibi kontrolsüz konusur. Heyecanın verdiği bir parça patavatsizlik da var. O an heyecanla dusunemeden soyleyiverir, ardından söylediği şeyin utancını yaşar. Yani görüşmeleriniz gerçekten sürekli olumsuz sonuclaniyor ve sorun sizdeyse o sorun dış görünüş olmak zorunda değil. Farkında olmadığınız itici bir yanınız olabilir belki. Samimiyetine güvendiğiniz birinin görüşlerini alabilirsiniz.

Belki de karşına çıkanlar hayırlı ve dogru insanlar değildi böyle düşün. Her yaşta evlilik olabilir. Bir akrabam 37 yaşında evlendi ve çok mutlu. Bir arkadaşım 26 yaşında evlendi boşandı. Yani demek istediğim evlilik konusunda hayırlısını dileyin

Çok basit bir tavsiye vereceğim, kendini değiştirmeye sakın çalışma. Sadece kendinde bir eksik varsa farkındaysan bunu düzeltmeye çalış. Atıyorum daha bakımlı olman gerekir veya daha sıcakkanlı veya soğukkanlı. Zaten sende az çok düşünüyosun tanıyosun kendini. Ama başka biri gibi olmayada lüzum yok sırf beğenilmek için. Daha sosyal ol, daha fazla kişiyle tanışma görüşme şansı yakala. İçlerinden biri mutlaka sanada uyar, sende ona uyarsın. Acele etme kendini kasma canını sıkma. Kendimi övmek gibi olmasın ben genç güzel bakımlı alımlı bir kadınımdır, konuşma tarzım giyimim ve sohbetimlede bir erkeği etkim altına istemsiz olarak alırım. Fakat güvenimi kazanmak oldukça zordur. Önceki ilişkim bittiğinde aylarca yalnız kaldığım, kimseye aşık olamıyorum triplerine girdiğimde oldu. Fakat reddedilme gibi bir olay yaşamadım. Hiç mi reddedilmezim, hayır elbet arayışına uymadığım insanlar vardır. Zaten bir insanın arayışına uyup uymadığımı hissederim, neyseki 6.hislerim kuvvetli. O yüzden yaşamadım. Karşımdaki kişinin benim onu istediğime kıyasla beni daha fazla istemesi lazım. İlk onun hoşlanması lazım hatta. Reddedilmek zedeleyici bir olay o yüzden riske atmam. Sonuçta sonsuz özgüvene sahip değilim, dahası hassas bir yapım var zedelenmesinide istemem. Reddeden hep ben oldum o yüzden. Ta ki aylarca bekleyişin sonunda bana uyan biri çıkasıya kadar. Şuanda 2 yıl olacak neredeyse. Doğru insan seni gelir kendi bulur o yüzden canını sıkma ve dediklerimi ciddiye al eğer bu reddedilmelerden kaçınmak istiyorsan, zarar görüyorsan.

Ben aslında uzun süredir yalnız kaldım. Ondan dolayı evlilik değil biri olsun hayatımda istiyorum. E kimse gelip de teklifte bulunmuyor. Ben birine ilgi gösteriyorum onda istemiyor. Sadece tanımadığım biri ile olan ilk buluşma değil. Mesela bazı arkadaşlar işte konuşmadan falan bahsetmiş. Öyle değil. Aynı yerde çalıştığımız biri de bir kere beni reddetmişti. Ondan diyorum ki herhalde erkeklerim beğenmediği bir tipim.

Erkeklerin begenmedigi tipler deyince benim aklima, guzel olmayan, sohbeti sıkıcı, seksi olmayan, tutucu, cok konusan ya da az konusan, sempatik olmayan bir profil geliyor. Biri veya birden fazlasi bir kadinda bir erkek icin mevcutsa istememe nedeni olabiliyor. Ya sansiniza gorustugunuz erkekler cok ince eleyip sik dokuyan tipler ya da sadece gorsellige onem verip sizi yeteri kadar guzel bulmayan tipler ya da gercekten hem dis hem karakter ozelligi olarak ideal sevgili adayi olarak erkekler icin uygun bulunamiyorsunuz.

İyi de bütün evli veya ilişkisi olan kadınlar dünya güzeli mi? Sokakta gördüğüm Türk kadını gayet ortalama tipler, erkekler de ortalama tipler ne kadınlarımız ne erkeklerimiz manken.

sürekli reddediliyorum dediğinizden ben şunu anlıyorum. evlenmek konusunu taktığınız için devamlı birileri ile görüşüyorsunuz. reddedilme oranınız artıyor. akışına bırakıp seçici olun bence.

Benim de bir arkadaşım var, 32 yaşında. Kendisini çok severim, harika bir insandır ama ilk görüşmede bile kendisini fazla göstermeye çalışır, kendisinden çok bahseder. Bence bu durum karşıdaki insanın hem onu kibirli olarak algılamasına hem de kendisini yetersiz hissetmesine neden oluyor. Bunu kendisine de söyledim ama huyu işte, değiştiremiyor. Acaba böyle bir huyunuz var mı?

İyi de bütün evli veya ilişkisi olan kadınlar dünya güzeli mi? Sokakta gördüğüm Türk kadını gayet ortalama tipler, erkekler de ortalama tipler ne kadınlarımız ne erkeklerimiz manken.

Tabi ki de dunya guzeli degiller. Hangimiz dunya guzeliyiz ki:) zaten guzellik bence cok onemli degil erkekler icin, onuda bir sebep olarak yazdim bazilari gercekten cok onemde veriyor cunku. Yani su su sebeplerden biri ya da daha fazlasi aklima geliyor diye yazdim. Ayrica yunanlilarin meshur heykelleri gibi kusursuz adamlarin yaninda gayet ortalama gorunumde kadinlarda olabiliyor, tabi ki guzellik tek kriter degil. Ama mesela konu sahibinin gorustugu kisilerden biri icin cok onemlidir, kendisi cok ortalama alti bir tipte olsa hayatindaki kadinin model gibi olmasini ister/bekler, biri icin belki seksapel cok onemlidir vs iste.

Bir de şöyle bir gözlemim var Türk erkeklerinin genel olarak poposu kalkmış. 1.70lik boylarıyla Oxford mezunu Adriana Lima arıyorlar.Türk erkekleriyle şu saatten sonra işim olmaz sanırım.

Bir de şöyle bir gözlemim var Türk erkeklerinin genel olarak poposu kalkmış. 1.70lik boylarıyla Oxford mezunu Adriana Lima arıyorlar.Türk erkekleriyle şu saatten sonra işim olmaz sanırım.

Isim vermek yasak mi bilmiyorum ama Ben yine de vermeyeyim, su meshur e.. sozlukte Turk kizi basligi altinda yazilanlari okuyorum bazen, yuzlerce farkli kullanici erkek ama yorumlar hep ayni. Ben sanmam ki baska bir milletin kadinlari, ayni milletin erkekleri tarafindan bu kadar yerin dibine sokulsun. Yani sanki dersin turk erkegi dunyaya yakisikliligi ve diger alfa erkek ozellikleriyle nam salmis, ama cografik sebeplerden dolayi yine sanki dunyaya cirkinlikleri ve antikadinsal ozellikleriyle nam salmis Turk kadinlariyla beraber oluyorlar, buyuuk haksizliga ugruyolar Boyle erkeklerin kadinlarin ozguvenini zedelemelerine cok uzuluyorum. Belki konu sahibide bu tip erkeklerin asagilik komplekslerinin kurbani olmustur :/

gercek dostsanız söylemelisiniz

Özgüven der susarım.
Dünya güzeli olsan da özgüven yoksa her türlü ezik durursun.
Kendini övmeden,az öz konuşarak,bir bakışınla,ifadenle çarptıktan sonra uzunca bir süre tınlamıyorsun bir zaman sonra bir bakmışsın telefonların çalmaya başlıyor.Kedi fare oyunu pek bir severler.
Bu genelde böyledir.Samimiyet çekmiyor bizim bir tarafı arşa değmiş Türk erkeklerini.
Vur,kaç taktiği.Bu kadar!

"Kendimi sevmezken ben, beni kim sevsin" Işte sebep de tam olarak bu canım benim. Böyle düşünmen.. sen kendini seveceksin, begeneceksin, değer vereceksin ki karşındaki insanlara da bu geçecek ve aynı şekilde dusunecekler. Bak bir estetik cerrahın söylediğini aynen aktariyorum sana: Bazı kadınlar geliyor buraya, güzel değil. Ama kendilerini nasıl güzel buluyorlar, nasıl havalilar.. onlar bir daha kapıdan çıkıp giderken onların güzel olduğuna ikna olmuş oluyorsunuz... işte böyle canım

İlk başta etkilenme olsa da bana sıkılıyorlar ve ötekilere koşuyorlar gibi geliyor.Tehdit olarak algılıyorlar.Fazla zorluğa gelemiyorlar.

Aynen öyle. Klasik örnek Marily Monroe. Kadının 163 IQ su varmışki Einstein ın 160 mış. Aşk hayatı berbat kadının. Kimse ona seksi bir kadın dışında değer vermemiş aklını zekasını görünce kaçmış hep erkekler.

Bunu bilmiyordum.Aptal sarışın diyerek lanse edildi hep.Erkeklerin dünyasında başka türlü olması da mümkün değil tabii.İzlediğim belgesellerde hep çok acı çeken bir kadın gördüm.Farkındaydı belki tüm olanların,çevresindeki aptallıkların ve buna tahammül edemedi...Çok acı...

Aynen öyle...Çokk akıllı olup aptal sarışın rolü yaptı hep ama gerçek hayatında da o rolü devam ettirmesi istendi ama o o oynadığı kadın değildi...Hayatı çok zor bir hayatmış ben de okuyunca çok üzülmüştüm. Akıllı ve güzel kadınların çektiği drama en iyi örneklerden biri.

Tarih erkeklerin bencillikleri yüzünden böyle gölgede kalan,acı çeken kadınlarla dolu.Lady Diana mesela.Ya da Einstein'ın karısı.O da fizikçi ama zeki kocasının istediği şey günde bir kaç çeşit yemek ve rahatsız edilmemek.O varken konuşmayacak,sesi çıkmayacak.Kendini geliştirmeyecek.Sonra da neden tarihte çok başarılı kadın yok derler.Sanki fırsat verdiler de haşmetmeapları.Feministlik damarımızı zorla kabartıyorlar. Tövbe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…