Vefasızlık, vicdansızlık...

yanlis anlamayin ama bir rahatsizliginiz oldugunu dusunuyorum 1 yillik sanal iliski surdurmek ve bilek kesmek ? aile icin cok problemleriniz mi var?

yanlis anlamayin ama bir rahatsizliginiz oldugunu dusunuyorum 1 yillik sanal iliski surdurmek ve bilek kesmek ? aile icin cok problemleriniz mi var?

Evet. Babasiz buyudum. Babam yurtdisindaydi yillar sonra geldik yanina. Sonra bizi istemedi. Annemle bosanma asamasina geldiler. Sonra bizi terketti gitti falan cok problemler yasadim.

Evet. Babasiz buyudum. Babam yurtdisindaydi yillar sonra geldik yanina. Sonra bizi istemedi. Annemle bosanma asamasina geldiler. Sonra bizi terketti gitti falan cok problemler yasadim.
böle birşey olduğu belliydi siz onu hiç yanınızda olmadan sevdiniz çünkü babanızla böyle bir ilişki yaşadığınız için alışkındınız o erkek sizi hiç sevmedi bence çünkü sevmiş olsaydı bir yılda kaç kez gelmesi gerekirdi yanınıza biraz güçlü durun ve kendinie güvenin ilk yapmanız gereken güven derslerinizde varmış düşünmemek elde değildir ama hayat sadece o kişiden ibaret değil belkide burdaki yazılanların hiçbiri içinze su serpmiyordur ama bizi acın hafifleyince anlayacaksın

çok acil psikolojik yardım almalısın bence.
yüzyüze görüşmediğin adam için neler yapmışsın? Hele bir de resmen seni istemeyen, umursamayan biri için bu kadar üstüne düşmek... Çözülmesi gereken problemlerin var-onunla ilişkinde değil-kendi içinde problemlerini hallet bence.
ondan sonra çok güzel ilişkiler seni bulacak inan...

bence destek alin bu yaptiklariniz normal degil yasadiginiz sey sanal bir sey

Tesekkur ederim beni anladiginiz icin. Ben hayatimda baba sevgisi nedir bilmedim bu yuzden biraz olsun bisey hissettigim insana, bana ilgi gosteren bir erkege baglaniyorum hemen. Benim bi tarafim eksik o eksikligi boyle mi gideriyorum bilmiyorum. Simdi bu insana takili kaldim biliyorum uzun bi sure kendimi toparlayamayacagim cunku sevdim.. Cunku o hayatimdaki boslugu onla doldurdum. Sevgiden cok takinti gibi bisey bu. Simdi bunda takili kalicam sonra bi baskasi gelicek terkedecek bu sefer onun icin uzulecegim bu boyle gidecek. Yanima gelmek istedi ama vizesi falan olmadigi icin gelemedi. Yazin ben Turkiye deydim gorusebilme imkanimiz vardi yine bi takim seyler cikti gelemedi o yuzden. Bu yaz gorusmeyi planliyoduk ama yalan oldu.

Haklisiniz . Benim ilk once kendi icimde halletmem gereken problemlerim var..

ama herşeyin farkındasınız bu güzel onun takıntı olduğunuzu söyleyebiliyosunuz size şunu söyleyebilirim ki o boşluğu bir erkekle doldurmak zorunda değilsiniz gelin burdaki foruma takılın veya kendinize ayrı bir sorumluluk yükleyin kendinize herhangi bir alanda bir uğraş ve hedef belirleyin hayatınıza tabiki birileri girecek ama hiç kimsenin esiri olmayın kendinizin bile

Yurt disinda yasayan biri olarak sosyallesmenin zor oldugunu soyleyebilirim ama universitede arkadas edinmek daha kolay, clublara katil. Muzikten,siyasete,okudugun bolumle ilgili bir club olabilir. Senin sevgi diye hissettigin tek seyin boslugunu doldurmak oldugunu biraz zaman gecince anlayacaksin. Kendini sorgularsan aslinda ilgisiz biriyle birlikte olmak istemedigini bile kendine itiraf edersin. Uzaktasin, yalnizsin, biri sana yakin ve sevgi sozleri soyleyince, seni sevdigine inandirinca sadece bu fikre alisiyorsun. Bunlari yurt disinda yasayan ve ayni sanal zimbirti hatasini yapan biri olarak soyluyorum ki bos yere ne kendine zarar ver, ne de kafa yor. Al bir defter icinden ne geciyorsa yaz. Kizginligini yaz, hayal kirikligini yaz, kufur et vs bir zaman sonra aman bosver diyeceksin.

Bundan sonra hayatima kimseyi almayi dusunmuyorum zaten
Okulumla mesgul olacagim ve annem icin dimdik ayakta duracagim.

Evet burda hic cevrem yok cok yalnizim. Okul da suan kapali evden cikmiyorum hicbisey yapmak gelmiyor icimden. Sevdim o bir gercek ama sevgiden cok bosluk doldurmak oldugunun farkindayim. O hayatimda olunca, aramiz kotu bile olsa , hic konusmasak bile hayatimda oldugunu biliyordum icim rahat oluyordu. Simdi gitti yine bi bosluga dustum. Haklisiniz zaten cok ilgisizdi boyle nereye kadar devam edecekti? Artik yuzumu gormek sesimi duymak bile istemiyordu surekli mesajlasip tartisiyorduk. Ayni seyleri yasamissiniz eminim cok iyi anliyorsunuz suan icinde bulundugum durumu. Kendimi aptal gibi bissediyorum. Ve 1 sene boyunca benimle ne yapti? Amaci neydi vakit gecirmek mi gonul eglendirmek mi bunu cok merak ediyorum.

bence adam akilli bi destek almalisin daha yuzunu gormedigin insani boyle sevmek lacka olmus bi gorusme ve intiharin esiginden donme yazik sana gercekten cok yazik ya birak gitsin ne hali varsa gorsun degermi bi erkek icin allahin verdigi cana kiymaya bu nasil bi takintidir henuz daha ergen sayilirsin zamanla gecer merak etme doner geriye sadece bakarsin inan hersey unutulur zamnla ama yazik etmissin kendine ne hali varsa gorsun ustune dusunce intihara kalkisinca yada kendini harap edince gerimi donuyo yoooo o hayatina surekli birilerini alir gununu gun eder sen yandiginla kalirsin kacan kovalanit derler sen kovaladikca belkide kendini sana sahte tanitan adamin egosunu sisiriyosun belki karakteri yok bilemezsinki yuzunu gorup konusamamissin bile bosver ablacim bosver hayat cok guzel inan dunyanin en yakisikli erkegi icin bile olsa vazgecmeye degmez hayattan

Ahh be guzelim insan ayni yastiga bas koydugu esini bile bazen taniyamiyor,uzaktan uzaga sadece netten,telden gorustugun birini nasil taniyabilirsinki?uzgunum ama adam belliki bir bosluktaymis seni tanidiginda hem hadi hoslandi,sevdi diyelim malesef yetmiyor erkeklere dokunamadiklari ve yuz yuze gorusemedikleri hic bisey paylasamadiklari fiziki bakimdan tabi,onlari tatmin etmiyor o kadar ince ruhlu degiller yanitabi istisnalar kaideyi bozmaz..uzaktan sevipte asklarina sahip cikan erkeklerde vardir mutlaka..demem oki bu adamdan hic bisey olmazkendi yoluna bak canim ve hic kimse icinde canindan gecmedegmez!!

Umarim gecer cunku ben cok kotu bi haldeyim. Bu sevmekten cok takinti biliyorum ve bu daha kotu bisey. Unutmak istiyorum onu tanimadan once nasilsam oyle olmak istiyorum ama en ufak seyler bile aklima geliyor uzuluyorum. Surda soyle demisti surda ilk defa sesini duymustum surda beni aramisti. Bunlar bile aklima gelince uzuluyorum. Nasil bi yere koyduysam artik sanki onsuz hayatin hic bi anlami yok gibi geliyor. Sanki o yokken yasamiyodum, o gelince yasamaya basladim, o gitti suan yine yasamiyorum sanki. Evet egosunu cok sisirdim. Beni kaybetmekten korkuyordu onceden. Bi yanlis yapmaktan korkuyordu terketmemden korkuyordu ama bi anda degisti hersey. Pesinde surunen ben oldum. Ben benim sandigim adami kaybetmedim, ben benim sandigim adam icin kendimi kaybettim. O hic bi zaman bana ait olmamis.

Tanidigimi sandim Beni tanidiginda ikimizde ask acisi cekiyorduk ben ondan onceki sevgilim icin o da benden onceki sevgilisi icin . Sonra arkadas olduk ben sevgili olmak istemedim ama o cok ilgiliydi ve cok zorladi beni sonra zamanla bende sevdim . Aslinda sadece ben sevmisim onun sahte sevgisine inandim butun sozleri yalanmis. Eminim ben varken baska kizlar oldu ama bunu benden gizledi . simdi ise gizleme geregi bile duymadi. O kadar canimi yaktigi yetmezmis gibi bir kez daha cok adi bi sekilde canimi yakti. Allah'indan bulsun.

Ben 2 senemi verdim bu tarz birine ve bu olayi sonlandirali 4 ay gibi kisa bir sure olmasina ragmen hic yasanmamis sayabiliyorum. Arada ne gecerse gecsin adi iliski olsun veya olmasin sonuc olarak sanal, gercek degil. Vakit gecirdim,guzeldi ama gecti gitti diye dusun. Cok cok gencsin karsina ne duzgun insanlar cikicak. Su an kayip olarak dusundugun sey aslinda senin icin cok buyuk bir kazanc. Su an canin acidigi icin goremiyorsun ama gercekten oyle.

Beenceee Allahından bulsun deme neden mi? Allah akıl fikir vermiş beyefendi göstermiş ben BUYUM diyeee ilk başlarda görmüşsün adam eski sevgilisi ile resmini koyuyor ben bir dakka bile böyle tip adamın bana erişmesine izin vermezdim.. sonra üzerine düşüpp onuu erişilmez yapmışsın e çocukta aa bbu kız beni seviyor istediğimi yaparım modunda YALVARTMIŞ.. akıllı güzel arkadaşım N e olur şöyle adamları şımartmayın ya e noldu şimdi o vijdansız oldu Yapmaaaa bırak etrafta başka insan mı kalmaddı. Yapma en çok kendine yazık edersin. Onu umursamal yerine güzel hobiler bul inan daha etkili olur..

4 ay sonra umarim bende ayni dusuncede olurum. Ben ona takildim kaldim bu boyle devam edecek aylarca unutamayacagim diye korkuyorum. Haklisiniz . En azindan yuzunu bile gormedim, hicbisey paylasmadim sanaldi belki gercek olsaydi daha cok uzulurdum. Ama canim cok aciyor. Surekli onu dusunuyorum aklimdan cikartamiyorum. Nefret ediyorum ama guzel gunler aklima gelince uzuluyorum keske diyorum. Bu aci bir an once gecsin gitsin . Hic gecmeyecekmis gibi geliyor

Evet gordum ama ben o resmi gordukten sonra onu affederek hata yaptim. Keske o zaman cekip gitseydim yapamadim o beni kaybetmeyi goze aldigi halde ben kaybetmekten korktum affettim. Sonra da beni hic kaale almadi hep surundurdu. Hala biseylerin farkina varamiyorum hala benden nasil vazgecer diye dusunuyorum. Seni gormeyi cok istiyorum diyordu biz hic gorusemeden baskasini buldu beni gozden cikardi. Yalanci , sahtekar, karaktersizin biriymis bunu anlayamadim malesef. Yaptigini hazmedemiyorum kendimi aptal gibi hissediyorum. Bu aci bitsin artik nefes alamiyorum

DEMEM o ki bende nişanlanmadan önce adamı gördüm buna benzer hatta daha kötüsü oldu af ettim üstelik daha ileri gidip nişan taktım.. Siz yapmayın bunu valla billa gecerrrr değmez o adaaammm nefes alamaayaydım ben alamzdım bak hop geçti bitti. Çok daha mutluyum bırak kes bütün iltşimi onun kafa dank edece amma velakin ay bu düzeldi değerimi anladı diye af etme 5 kat beterini yaşatır. Olur mu inan geçecekk.. En azından ben gibi nişan atma sorunun olmadı dua et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…