DEMEM o ki bende nişanlanmadan önce adamı gördüm buna benzer hatta daha kötüsü oldu af ettim üstelik daha ileri gidip nişan taktım.. Siz yapmayın bunu valla billa gecerrrr değmez o adaaammm nefes alamaayaydım ben alamzdım bak hop geçti bitti. Çok daha mutluyum bırak kes bütün iltşimi onun kafa dank edece amma velakin ay bu düzeldi değerimi anladı diye af etme 5 kat beterini yaşatır. Olur mu inan geçecekk.. En azından ben gibi nişan atma sorunun olmadı dua et :)
Hangi sewgiye nasil inandin.. pc kapatir kapatmaz ne yaptigini biliyormusun yada teli.. hic gormeden tanimadan nasil sewgiye inanabildin.. kac yil flort edip ewlenip aldatilan bayanlari okumadin mi hic burda.. senin yaptigina (yaşindan dolayi) cahil cesareti deniyor.. gozunu aç ne soğutmasindan bahsediyorsun o hic bi zaman isinmamiski sana.. eden bulur sen allaha hawale et bir dahada irtibat kurma..Ben cok baglandim onun sahte sevgisine inandimAma onun sevgisi 1 seneyi 1 ayda silecek kadar basitmis.
Biz boyle degildik butun bunlari ona yakistiramiyorum.
Artik bana saygi duymuyor kaale almiyor canimin yanmasi umrunda degil. Bunlari kabullenemiyorum.
Ya ben taniyamadim, ya da o gercek yuzunu gizledi bunca zaman.
Uzulme canim artik zararin neresinden donsen kardir,herkes ektigini bicer sende artik bundan sonra hayatina aldigin kisilere dikkat lutfen once gor ve tanimaya calis umarim hersey gonlunce olur canim..Tanidigimi sandimBeni tanidiginda ikimizde ask acisi cekiyorduk ben ondan onceki sevgilim icin o da benden onceki sevgilisi icin . Sonra arkadas olduk ben sevgili olmak istemedim ama o cok ilgiliydi ve cok zorladi beni sonra zamanla bende sevdim . Aslinda sadece ben sevmisim onun sahte sevgisine inandim butun sozleri yalanmis. Eminim ben varken baska kizlar oldu ama bunu benden gizledi . simdi ise gizleme geregi bile duymadi. O kadar canimi yaktigi yetmezmis gibi bir kez daha cok adi bi sekilde canimi yakti. Allah'indan bulsun.
En büyük terkedilme acısını yaşamış biri olarak sana tavsiyem kendine 2 hafta ver tamam mı. Asla ona yazma asla yalvarma. Kendi kendine ağla tutma içinde içindeki üzüntüyü kusana kadar ağla . Asla duygusal olaylara girme, fotoğraflarına bakayım duygusal şarkılar dinliyim, biliyorum çok üzgünsün ölmek istiyorsun falan ama geçicek. Etrafındaki herkese onu kötüle Nasıl karaktersiz olduğunu anlat . Göreceksin ki Zamanla o içindeki sevgi nasıl da buz gibi olmuş. Onun için üzüldüğün zamanlara üzülmeye başlıyorsun bu sefer de ama o da geçiyor . Bütün acılar Zamanal geçer sen kendini sevmeye bak.
Hangi sewgiye nasil inandin.. pc kapatir kapatmaz ne yaptigini biliyormusun yada teli.. hic gormeden tanimadan nasil sewgiye inanabildin.. kac yil flort edip ewlenip aldatilan bayanlari okumadin mi hic burda.. senin yaptigina (yaşindan dolayi) cahil cesareti deniyor.. gozunu aç ne soğutmasindan bahsediyorsun o hic bi zaman isinmamiski sana.. eden bulur sen allaha hawale et bir dahada irtibat kurma..
Uzulme canim artik zararin neresinden donsen kardir,herkes ektigini bicer sende artik bundan sonra hayatina aldigin kisilere dikkat lutfen once gor ve tanimaya calis umarim hersey gonlunce olur canim..
Emin ol kalmayacak!sen yeterki dik dur,guclu ol guven kendine salma kendini boyle harab etme,inan bana degmez...seni gercekten sevecek,askina sahip cikacak birisi bir yerlerde seni bekliyor,bunu hayal et ve yoluna emin adimlarla devam et..Ben boyle mutsuzken aglarken sizlarken onlarin mutlu olmasi cok zoruma gidiyor mutluluk pozlari veriyorlar. Yaptigi yanina kalir mi benim ahim yerde kalir mi?
Emin ol kalmayacak!sen yeterki dik dur,guclu ol guven kendine salma kendini boyle harab etme,inan bana degmez...seni gercekten sevecek,askina sahip cikacak birisi bir yerlerde seni bekliyor,bunu hayal et ve yoluna emin adimlarla devam et..
Unutma canim zaman herseyin ilacidir,sende birgun sevecek ve mutlu olacaksin inancini yitirme..Guclu olacagim doktugum bi damla gozyasini bile haketmiyor. Beni gercekten sevecek biri cikar ama ben bundan sonra kimseyi sevebilecegimi , hic bir erkege guvenebilecegimi sanmiyorum.
Unutma canim zaman herseyin ilacidir,sende birgun sevecek ve mutlu olacaksin inancini yitirme..
Sonunda ayrılmış olmanıza gerçekten çok sevindim. Çünkü bu karaktersiz adam sizinleyken eski sevgilisine dönebildiyse yeni birilerini de bulacaktı elbette ki. Çok daha uzun süre konuşup hayal kırıklıgına ugrayabilirdiniz. Bence siz yatıp kalkıp şükredin böyle bi adam için neredeyse canınıza kıyacakmışsınız. Değer miydi size bişey olsaydı. Siz toprağın altında çürürken o gününü gün edecekti başkalarıyla. Muhtemelen bu adam şimdi birlikte oldugu kızı da aldatacak. Böyle adamlar asla değişmez hiç bi kadını da mutlu edemezler. Siz bundan sonra hayatınıza daha düzgün insanları almaya çalışın, yeterince tanımadan kendinizi bırakmayın hemen. Ve lütfen bana geri dön sensiz çok kötüyüm gibi bi mesaj atmayın anladıgım kadarıyla ağır bi depresyon geçiriyorsunuz bu yaşadıgınız şey aşk veya sevgi değil. Eğer bi psikologa giderseniz emin olun ki daha kolay atlatırsınız. Herşeyden önce daha 21 yaşında gencecik bi kızın bunları yaşaması çok üzücü. İnanıyorum ki karşınıza daha sevecen yürekli ve iyi niyetli birisi çıkacaktır. Ama lütfen bu konuda acele etmeyin ve ondan intikam almak niyetiyle hemen yeni bi ilişkiye başlamaya çalışmayın. Kadınların en büyük hatası acılarını böyle unutmaya çalışmaktır ama maalesef o ruh haliyle alınan kararlar da pek doğru olmuyor.. Siz değerli bi insansınız bunun farkına varın. O adamın sevgisineve ilgisine ihtiyacınız yok. Sevdiğiniz insanlarla ailenizle arkadaşlarınızla vakit geçirin ve lütfen kendi iyiliğiniz için bu saatten sonra asla onunla iletişime geçmeyin. Resimlerine bakmayın nerede ne yapıyor diye takip etmeyin.. Söyleyebileceklerim bu kadar. Umarım kısa zamanda toparlar ve mutlu olursunuz
Hiç yüzyüze gelmediğin biri için mi bu aşk? Eşim aldattı 7 yıldan sonra bir gecede sildim. Sen tedavi gor bir an once
Napıyorsun kızım ya canına kastın ne? Millet çoluğuyla çocuğuyla, neler verdiği, uğruna yıllarını harcadığı insandan ayrılıyor da böyle şeylere kalkışmıyor..Biraz dua et sen, zamanla geçer gider daha iyileri çıkar karşına..Sevmesse sevmesin değer mi hiç..Annene babana acı bari..
1 2 sene sonra şu halin için pisman olucaksın .vay be diyeceksin ben bunu takıp kk da konu bile acmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?