Vefasızlık, vicdansızlık...

Gecer degil mi? Buna inanmayi o kadar cok istiyorum ki. Heryerden sildim iletisimimi kestim zaten. Benim de en cok istedigim bu birgun pisman olsun hani ben ona o kadar yalvardim ya o da bana yalvarsin istiyorum o zaman hayal kirikligi ne demekmis gosterecegim ona. Ne kadar canimi yaktiginin beni kaybettiginin farkina varsin istiyorum . Ama suan aklina bile gelmedigimden eminim yanindakiyle gununu gun ediyordur.

En büyük terkedilme acısını yaşamış biri olarak sana tavsiyem kendine 2 hafta ver tamam mı. Asla ona yazma asla yalvarma. Kendi kendine ağla tutma içinde içindeki üzüntüyü kusana kadar ağla . Asla duygusal olaylara girme, fotoğraflarına bakayım duygusal şarkılar dinliyim, biliyorum çok üzgünsün ölmek istiyorsun falan ama geçicek. Etrafındaki herkese onu kötüle Nasıl karaktersiz olduğunu anlat . Göreceksin ki Zamanla o içindeki sevgi nasıl da buz gibi olmuş. Onun için üzüldüğün zamanlara üzülmeye başlıyorsun bu sefer de ama o da geçiyor . Bütün acılar Zamanal geçer sen kendini sevmeye bak.

Hangi sewgiye nasil inandin.. pc kapatir kapatmaz ne yaptigini biliyormusun yada teli.. hic gormeden tanimadan nasil sewgiye inanabildin.. kac yil flort edip ewlenip aldatilan bayanlari okumadin mi hic burda.. senin yaptigina (yaşindan dolayi) cahil cesareti deniyor.. gozunu aç ne soğutmasindan bahsediyorsun o hic bi zaman isinmamiski sana.. eden bulur sen allaha hawale et bir dahada irtibat kurma..

Uzulme canim artik zararin neresinden donsen kardir,herkes ektigini bicer sende artik bundan sonra hayatina aldigin kisilere dikkat lutfen once gor ve tanimaya calis umarim hersey gonlunce olur canim..

Gecer degil mi? Ben onun sevgisine inandim nasil inandim bu zamana kadar hic bi hatasini gormemistim aldatma vs. Kiskaniyordu beni rahatsiz eden biri olsa ortaligi yikiyordu . Bir kac ay oncesine kadar hergun konusurduk 5 dk gec yazsam kiziyordu kiskanclik yapiyordu. Hep yuzumu gormek istiyordu sesimi duymadan uyumuyordu. Resimlerimi gizlettiriyordu kimse gormesin istiyordu. Cok ilgiliydi. Son bi kac ayda oldu ne olduysa. Ilk once eski sevgilisiyle gorustu resmi gozume soktu. Agladim sizladim derken kendime yediremedim defol git falan dedim sonra bu lafi sebep gosterip ben bunu kaldiramam diyip gitti. Durust ol dedim sevmiyorsan sevmiyorum de istemiyorum de ben giderim dedim ben seni seviyorum bi sans ver bize diye yalvardim zamana ihtiyacim var dedi. Yine umutlandim gelecek diye bekledim. Ama o baskasini bulmus bile. Guya seviyordu sahipleniyordu. Simdi o kizin butun resimlerini gizlettirmis. Nasil bi karaktersiz oldugunu gorebiliyorum ama hala kabullenemiyorum. 1 senenin hatri var. Ben onu uzaktan sevdim ona bisey olsa canimdan can giderdi. Ben onun canini yakmaya hic kiyamadim her hatamda onu uzdum kirdim diye kahroldum yalvardim yakardim ozur diledim. Onun amaci ise sadece canimi yakmakmis. Simdi cok mutlular mutluluk pozlari veriyorlar ama aldigi ah yanina kalir mi. Beni boyle mutsuz ederken aglatirken bi baskasiyla mutlu olmasi cok zoruma gidiyor.

Cok safmisim. Cok aptalmisim. Ufak tefek seylerden beni seviyor anlami cikarmisim. Onceden boyle ayrildigimizda uzuluyordu ayrilik sarkilari falan paylasiyordu. Mesaj atmak icin bahane ariyordu. Kiskaniyordu resimlerimi falan gizlettiriyordu beni rahatsiz eden biri olsa ortaligi yikiyordu. Mesajlarina 5 dk gec cevap yazsam kiziyordu. Boyle seylerden beni sevdigine inanmisim bos bos anlamlar cikarmisim iste Onceden canimi yakmaktan korkardi bisey olsa tamam seni kirmak istemiyorum sonra konusalim derdi simdi hicbisey umrunda degil. Onun icin olmeyi goze aldigimi bildigi halde bir kez daha oldurdu beni hic acimadi. Ben burda aglayip sizlarken onlarin mutluluk pozlari vermesi cok zoruma gidiyor

Uzulme canim artik zararin neresinden donsen kardir,herkes ektigini bicer sende artik bundan sonra hayatina aldigin kisilere dikkat lutfen once gor ve tanimaya calis umarim hersey gonlunce olur canim..

Ben boyle mutsuzken aglarken sizlarken onlarin mutlu olmasi cok zoruma gidiyor mutluluk pozlari veriyorlar. Yaptigi yanina kalir mi benim ahim yerde kalir mi?

Ben boyle mutsuzken aglarken sizlarken onlarin mutlu olmasi cok zoruma gidiyor mutluluk pozlari veriyorlar. Yaptigi yanina kalir mi benim ahim yerde kalir mi?
Emin ol kalmayacak!sen yeterki dik dur,guclu ol guven kendine salma kendini boyle harab etme,inan bana degmez...seni gercekten sevecek,askina sahip cikacak birisi bir yerlerde seni bekliyor,bunu hayal et ve yoluna emin adimlarla devam et..

Emin ol kalmayacak!sen yeterki dik dur,guclu ol guven kendine salma kendini boyle harab etme,inan bana degmez...seni gercekten sevecek,askina sahip cikacak birisi bir yerlerde seni bekliyor,bunu hayal et ve yoluna emin adimlarla devam et..

Guclu olacagim doktugum bi damla gozyasini bile haketmiyor. Beni gercekten sevecek biri cikar ama ben bundan sonra kimseyi sevebilecegimi , hic bir erkege guvenebilecegimi sanmiyorum.

Guclu olacagim doktugum bi damla gozyasini bile haketmiyor. Beni gercekten sevecek biri cikar ama ben bundan sonra kimseyi sevebilecegimi , hic bir erkege guvenebilecegimi sanmiyorum.
Unutma canim zaman herseyin ilacidir,sende birgun sevecek ve mutlu olacaksin inancini yitirme..

Sonunda ayrılmış olmanıza gerçekten çok sevindim. Çünkü bu karaktersiz adam sizinleyken eski sevgilisine dönebildiyse yeni birilerini de bulacaktı elbette ki. Çok daha uzun süre konuşup hayal kırıklıgına ugrayabilirdiniz. Bence siz yatıp kalkıp şükredin böyle bi adam için neredeyse canınıza kıyacakmışsınız. Değer miydi size bişey olsaydı. Siz toprağın altında çürürken o gününü gün edecekti başkalarıyla. Muhtemelen bu adam şimdi birlikte oldugu kızı da aldatacak. Böyle adamlar asla değişmez hiç bi kadını da mutlu edemezler. Siz bundan sonra hayatınıza daha düzgün insanları almaya çalışın, yeterince tanımadan kendinizi bırakmayın hemen. Ve lütfen bana geri dön sensiz çok kötüyüm gibi bi mesaj atmayın anladıgım kadarıyla ağır bi depresyon geçiriyorsunuz bu yaşadıgınız şey aşk veya sevgi değil. Eğer bi psikologa giderseniz emin olun ki daha kolay atlatırsınız. Herşeyden önce daha 21 yaşında gencecik bi kızın bunları yaşaması çok üzücü. İnanıyorum ki karşınıza daha sevecen yürekli ve iyi niyetli birisi çıkacaktır. Ama lütfen bu konuda acele etmeyin ve ondan intikam almak niyetiyle hemen yeni bi ilişkiye başlamaya çalışmayın. Kadınların en büyük hatası acılarını böyle unutmaya çalışmaktır ama maalesef o ruh haliyle alınan kararlar da pek doğru olmuyor.. Siz değerli bi insansınız bunun farkına varın. O adamın sevgisineve ilgisine ihtiyacınız yok. Sevdiğiniz insanlarla ailenizle arkadaşlarınızla vakit geçirin ve lütfen kendi iyiliğiniz için bu saatten sonra asla onunla iletişime geçmeyin. Resimlerine bakmayın nerede ne yapıyor diye takip etmeyin.. Söyleyebileceklerim bu kadar. Umarım kısa zamanda toparlar ve mutlu olursunuz

Malesef cok karaktersiz bir insanmis. Babam bizi terketti ben ise basladim onun borclarini odemeye calisiyordum. Zor gunler geciriyordum bunu biliyordu. Eski sevgilisiyle whatsapp a resmini koydugunda aradim agladim niye bana boyle bisey yaptin ben bunca aci icindeyken niye birde sen bunu yasattin dedim. Beddua ettim. Daha sonra konusmadik bi sure. Yokluguna dayanamadim alismisim hayatimda olmasina ilgisine sevgisine ihtiyacim vardi. Hicbisey olmamis gibi devam etmeye calistim ama kim unutabilir ki yaptigi karaktersizligi? Hep icimde ya eski sevgilisine donerse korkusu vardi en ufak tartismada hep yaptiklarini yuzune vurdum. Defol git dedim bu laftan sonra ipleri kopardi zaten. Cok agir geliyor kabullenemiyorum cunku ben bu adami bugune kadar boyle tanimadim. Hatta kendi kendime diyordum ona o kadar uzakta oldugum halde beni nasil seviyor sahipleniyor hangi erkek bunu yapar ki diye dusunuyordum. Hic bi hatasini yakalamadim bu olaya kadar. Birdaha bana boyle sadik birini bulamam diye dusunuyordum. Onu asla kaybetmemeliyim diye dusunuyordum. Yaptiklari tokat gibi carpti yuzume. Bilegimi mesajlarima aramalarima cevap vermedigi icin kestim . Ancak kestigimi ogrendiginde cevap verdi kimse icin bunu yapmaya degmez gibi seyler zirvaladi. Onla iletisime gecmiycem cunku canimi yakmaktan baska bisey yapmaz ki. Ya umursamaz cevap vermez ya da sozleriyle daha cok yaralar. Ben ondan korkuyorum artik. Bana zarar verecek diye cok korkuyorum . Umarim o kiz da ona ayni seyi yapar . Ben yasayamiyorum gunlerdir bisey yiyemiyorum uyuyamiyorum uyanmak ta iskence hep ruyalarimda uyanir uyanmaz aglama krizlerine giriyorum. Ben bu haldeyken onlar mutluluk pozlari veriyolar

Hiç yüzyüze gelmediğin biri için mi bu aşk? Eşim aldattı 7 yıldan sonra bir gecede sildim. Sen tedavi gor bir an once

Hiç yüzyüze gelmediğin biri için mi bu aşk? Eşim aldattı 7 yıldan sonra bir gecede sildim. Sen tedavi gor bir an once

Zor zamanlar geciriyorum babam gitti belki bu sure icinde ona tutundum ona baglandim..
Asktan sevgiden cok saplanti gibi bisey bu.
Varligina alistim hayatimda olmasina alistim gormesem de konusmasam da bu icimi rahatlatiyordu.
Gitti ve ben bi bosluga dustum.

Napıyorsun kızım ya canına kastın ne? Millet çoluğuyla çocuğuyla, neler verdiği, uğruna yıllarını harcadığı insandan ayrılıyor da böyle şeylere kalkışmıyor..Biraz dua et sen, zamanla geçer gider daha iyileri çıkar karşına..Sevmesse sevmesin değer mi hiç..Annene babana acı bari..

1 2 sene sonra şu halin için pisman olucaksın .vay be diyeceksin ben bunu takıp kk da konu bile acmışım

Yaşının 21 olması şaşırttı. Genelde 15-18 yaş arası yaşıyor çoğu bu durumları. Sen boşlukta olman dolayısıyla birine bağlanmak istedin ama ne yazık ki iyi biri çıkmadı karşına. Ki sanal alemde de doğru kişilerle karşılaşmak pek imkan dahilinde olmuyor. Birkaç yıl sonra, hatta belki aylar sonra kendine bunları yaşattığın için çok pişman olacaksın ama bu senin ileride daha dikkatli olmanı sağlayacak kötü bir tecrübe olmuş. Kimse için kendine zarar vermemelisin. O elbet yaptıklarının cezasını çekecektir. Sen de böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin. Toparlan ve hayatına devam et. Allah'a havale et o kişiyi. Umarım her şey çok daha iyi olur bundan sonra senin için.

Babam yanimda degil . Ama haklisiniz anneme boyle birsey yapmamam gerekiyordu. Hata yaptim farkindayim ama bidaha asla oyle bisey yapmiycam. Annemin de haberi yok zaten. Duysa cok uzulur. Nasil bu ruh halindeydim nasil yaptim bilmiyorum. Simdi de cok iyi sayilmam ama haklisiniz daha kotu seyler yasayanlar var evlenip bosananlar var. Benim derdim onlarinkinden buyuk degil ama ben bunu suan idrak edemiyorum malesef. Hayatimin merkezine koymusum onu. Sanki o varken yasiyordum simdi o yok bende yasamiyorum gibi geliyor. Herkes gecer diyor bende gecer umuduyla dayanmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…