Bence üzerine düşünülecek bi şey yok ben direk arayıp sorardım en sorulabilecek kişiye yani bu merak edilmeyecek sorgulanmayacak bi şey değil şu an bile sormadan iyi dayaniyorsunuz23 yaşındaymış. Formalite bile olsa paylaşılabilirdi, ailesinden habersiz adım atmazdı eşim. Organize şekilde saklanmış diye düşünüyorum.
Hayır o dönem tayinlik bir durumu yoktu. Ama dediğiniz gibi farklı bir formalite durumu olabilir.
Ölen kişinin e-devleti açık kalır mı ki?Eşinizin e devletine girebilirsiniz eşi olarak , şifresi yoksa talep edebilirsiniz diye biliyorum
Uyaptan boşanma bilgilerine ulaşın
Vefattan sonra kapaniyor sanırım e-devlet sayfası.Eşinizin e devletine girebilirsiniz eşi olarak , şifresi yoksa talep edebilirsiniz diye biliyorum
Kardeşi olsa o kayıtlarda çıkardı, abartmasak mı, eski eş çıkacak da olan çocuk mu çıkmayacak.Ben olsam aile ile konusur ve ayrintilari ogrenirdim. Eger cocugunuzun bir kardesi varsa bunu bilmek ve ileride isterse tanimak hakki diye dusunuyorum.
E-devlet hesabı vefatının 10. gününde kapatıldı. Farklı bir şekilde erişim mümkün mü acaba?Eşinizin e devletine girebilirsiniz eşi olarak , şifresi yoksa talep edebilirsiniz diye biliyorum
Minimum 2-3 sene evli kalmak gerekiyor.Yurt dışında yaşamadı ama yurt dışına gitme arzusundan bahsederdi sıklıkla. Acaba bununla alakalı bir şey olabilir miYurt dışına gitmek için bile olsa 2 sene sürer miydi bu durum? Bu tarz bir evlilikte süreç nasıl işliyor bilginiz var mı?
Ben olsam ailesine sorardımArkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Başınız sagolsun bu aradaArkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben 15 senede halâ bakmadım. Güven problemi falan yoksa neden baksın ki10 sene hic mi e-devletine bakmadiniz? cok uzucu bir durum, basiniz sagolsun..
mesaj ya da mail gibi ozel bir sey degil ki neden guven problemi olmadan bakilamasin? insan merak eder es aile sonucta. ben bakarim bilmiyorum bana o yuzden garip geldiBen 15 senede halâ bakmadım. Güven problemi falan yoksa neden baksın ki
Aynen bende hiç bakmadım aklıma gelmez böyle bişey bizimde 10 yıl oldu.Ben 15 senede halâ bakmadım. Güven problemi falan yoksa neden baksın ki
Yani inanın daha önce evlenip boşanmış olabileceği aklımın ucundan geçmezdi. E devlet şifresini biliyordum, ama evlenmiş mi suçu sicili var mı acaba diye araştırmayı hiç düşünmedim. Eşiniz sonuçta yani bence de koşulsuz olarak bazı şeylere karşı güven duyuyorsunuz. Çünkü böyle bir şey evraklardan öğrenilmez hayatın genel akışında.mesaj ya da mail gibi ozel bir sey degil ki neden guven problemi olmadan bakilamasin? insan merak eder es aile sonucta. ben bakarim bilmiyorum bana o yuzden garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?