- Konu Sahibi Nursena_26
-
Tabiki hiçbir sey takmayacaksiniz. Siz kiziniza yatirim yapin o parayla. Tebrik edip gecmelisin..Arkadaslar herkese merhaba yıllardır buraya üyeyim takip ediyorum ama nedense dertlerimi paylaşırken cekiniyorum belkide olumsuz yorum almamak için.Eşimi ani bir şekilde kaybettim 10 yılı aştık bir kızımla hayata devam etmeye çalışıyorum çok zorlayarak kendimi herseyin üstesinden de geliyorum çok şükür ki ama ben kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum dışarıya karşı nekadar güçlü olsamda buaralar beni üzen bir konuyu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum eşimi kaybetsemde ailesi ile olan bagimi kesmedim ilk zamanlar sorunlar yaşasakta eşimin hatırı ve kızım için devam ettim bu zamana kadar maddi manevi bir destekleri olmadı hivbirsekilde üstelik esimden bağlanan maaşı da boldurduler sıkıntı yaşamayalim alsınlar dedim eşimin erkek kardeşinin bir oğlu oldu ve eşimin ismini ve yanına bir isim koydular eltim sosyal medya hesabında bebeğin resmini paylaşıp altına eşimin değilde kendi düşündüğü ismi yazarak yorum yapmış aramızda herhangi bir sorun olmadı hiç kendisi ile fakat doğum yaptık tan sonra aradığımda konuşmak istemedi tavirliydi öğrendiğim kadariyla isim konusunda rahatsızmis yani eşimin ismini amcasının ismini layık görmüyor bebeğine her neyse ben ziyaret edip takı ve Hediyelerini götürmeyi düşünüyordum farklı bir ilde yaşıyorlar bu tavırdan dolayı vazgeçtim eşimin ablasına dedim geldiklerinde veririm hediyesini takarim diye şöyle bir durum var eşimin kardeşi kızım için 11 yıldır hicbirsey yapmadı maddi durumu çok iyi sadece yilbirkez bayramda 20 tl ben beklemiyorum çalışıyorum babam destek kızıma ama çevredekiler ailemde dahil yapacağım hediye ve takilarin fazla olduğunu sen kızına Gördün mu de yapıyorsun sende 20 tl hediye edeceksin yetim çocuk buyutuyorsun onlar mecbur ama sen mecbur değilsin dediler ve düşününce evet benim kızıma birsey yapılmıyor üstelik maasimiz bölündü alındı elimizden ne okula ne bayrama ne normalde hiçbişey yapmıyorlar sizce ne yapmayalım çok kafam karıştı arkadaşlar sorunda yaşamak istemiyorum 20 tl taktı diye sorunda ederler arkamdan uzun oldu Özür dilerim..Sevgiler..
Yerine bir şey yapmayan adamlara neden bu taki meraki 5 kuruş vermem kendinize biraz saygili olunBence haklılar. Kimse arpa ektiği yerden buğday biçmez biçmemelide.
Ben olsam iğne dahi almazdım
Ya dunyada sizin gibiler kaldimi..lutfen yapmayin ya,size yardim edeceklerine bide yetimin hakkini aliyorlar sizde buna musade ediyorsunuz ne diyim..Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlar
Yerine bir şey yapmayan adamlara neden bu taki meraki 5 kuruş vermem kendinize biraz saygili olun
Malesef kanunen var arkadaşlar maaştan boldurebiliyorlar çünkü eşim görev için vefat etti 3713 sayılı kanun ile(
kesinlikle bu insanlara iyi davranmayacaksın ya boğasım geliyo bu insan demeye bin şahit isteyen ... neyse bu konuda sana katılıyorum çok güzel özet geçmişsin. görüşme bile hiç bişeyi haketmiyorlarbi laf var da banlanırmıyım bilmiyorum deve ve diken olayı o sebepten ötürü aramayın sormayın bile hiçbişeyi haketmiyorlar eşinizin adını bile haketmiyorlar nokta..
bu arada başınız sağolsun
Eşi askermis konu sahibinin böyle bir hakları varmış.Başınız sağolsun. Ama bu maaş neden üst soya bölündü ben anlamadım. Bölünse bölünse sizle kızınıza bölünür. Böyledir bu. Bunun kanuni bir yolu varsa başvurun ve paranızı alın. O sizin eşinizdi ve o para kızınızla sizin hakkınız. İkincisi de o insanlarla konuşmayı kesin ve hayatınıza bakın. Uzak kalın. daha az üzülürsünüz.
Hım olabilir. benim babamda vefat etti ama polisti babam. Bizden başkasına bölünmedi. demek ki askerlere farklı oluyor.Eşi askermis konu sahibinin böyle bir hakları varmış.
Eger cocugunuz olmasaydi esinizden kalan haklardan 3 de 1 oraninda pay alabilirlerdi gerek tasinmaz gerek maas fakat cocuk oldugu icin aile verileb bi 3de 1 lik pay cocugun hakkidir geri kalan 3de 2 sizin yani onlarin hic bir hakki yokMalesef kanunen var arkadaşlar maaştan boldurebiliyorlar çünkü eşim görev için vefat etti 3713 sayılı kanun ile(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?