Velayet hakkı

ilknur6679

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
104
152
53
46
Eşimle boşama aşamasındayız. Eşim çok soğuk ve ilgisiz bir kocaydı hep. Benim sıkıntılarım var diye duygularımı sömürdü yıllarca sonra tesadüfen aynı işyerinde eski sevgilisiyle çalıştığını ve ona karşı ilgili alakalı tavırlarına takiplerine rastladım.Tabi büyük şok ve üzüntü lohusa dönemindeyim ayrıca. Sonra hemen boşanma davası açtım. Sinirsel kriz geçirip ilaç desteği almak zorunda kaldım. Malesef bu kadınla ilgili mesajlar yok elimde sildi hepsini. Sorun şu ki eşim benim psikolojik tedavimi kullanarak çocuğumun velayetini talep etti ilk duruşmada. İkinci duruşmada bütün komşularım şahitlik yapacak çocuğuma karşı en ufak bir sorunum ilgisizliğim yok eşimi evden uzaklaştırdığımda iyileşmeye başladım zaten şükür ama velayet talebi beni çok sinirlendirdi resmen beni bir kere türlü bahanelerle aramayan merak etmeyen kocam eski sevgilisiyle yemeklerde orada burda yetmiyormuş gibi sosyal medya falan ilgi alaka peşinde utanmadan velayet istiyor Onu da şuan oturmakta olduğumuz evi bana bırakmamak için çocuğum 3,5 yaşında. Allahım bu nasıl işkence akıl verin bana

Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun .Çok zor bir süreç ama emin ol sabırla ve duayla atlatacaksın.Sadece zaman.mahkemede çocuğu kesinlikle sana verecekler çünkü bebeğin daha küçük,anneye ihtiyacı var hakim tabiki bunları göz önünde bulunduruyor.Boşuna endişelenme.Ayrıca tedavi olabilirsin,ilaç kullabilirsin bu gayet normal herkes kullanıyor.Sonuçta zor bir süreçten geçiyorsun.Sakın üzülme ve endişelenme.

Sizin gibi düşünüyorum ben de zaten amacı çocuk değil ne bakacak maddi durumu ne baktıracak sağlıklı biri var evinin konforunun derdinde ben çocuğumu anaokuluna verip çalışacağım. Tek derdim en kısa zamanda uzamadan kurtulmak

Şuan içinde bulunduğunuz durumu o kadar iyi anliyorumki aynı süreçlerden geçtim inan bogazimdan su gecmiyordu .çocuğunuz yaş olarak çok küçük hakimin babasına verecegini hiç ama hiç zannetmiyorum zaten onların amacı çocuğu almak büyütüp beslemek değil sizin canınızı acıtmak ve maddi olarak nafaka vermemek . Babasının daha boşanmadan başka kadınlarla olan gezmelerini tozmalarini sevgili edinmelerini fotolarını ekleyin dosyaya

Çok teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah

Evet bunu yapmayı çok isterim çünkü benim mahkemeye sunduğum aldatma olayını kafamdan uydurduğumu beyan ediyor. Ama eski sevgilisiyle çalıştığını itiraf etmek zorunda kalıyor Fakat onu takip edebilmek gibi bir lüksüm yok çocuğumu bırakamam

Bütün ümidim mahkemenin de sizin gibi onun da amacının da ne olduğunu anlayacak olmasında

Sen birebir takip etme zaten Instagram WhatsApp durumalrinda kendini ele verecektir paylaşımlarıyla

bence bir günlüğüne bakıcı, arkadaş, komşu birini ayarlayın fotoları patlatın mutlaka. Öteki türlü elinizde hiçbir kanıt olmayacak.

Sen birebir takip etme zaten Instagram WhatsApp durumalrinda kendini ele verecektir paylaşımlarıyla
Benim eşim dünyanın en çakal kurnaz insanı her adımının hesabını yapar hele bu süreçte zaten heryerden engelleyip soyadını bile kaldırdım ismimden yalnızca benim uydurduğumu iddia ettiği şeyi beni zorla ikna edip götürdüğü eş terapisinde eski sevgilisinin takiplerinde özel gün kutlamalarında olduğunu itiraf etti. bunun üzerine karşılıklı konuşma geçti Kayıtları talep ettik buradan bir şey çıkar mı acaba

Silsede mahkeme telefon kayıtlarından msjlastiklarini görürdü sadece içeriği göremez nasıl ispatlayamadiniz.
3.5 yaşındaki çocuk anneye verilir eğer ilaç durumlari ağır boyutta degilse

Hiç korkma birşey çıkmaz.cocugun yaşı çok küçük anne çocuğu daha .

Mahkemeden telefon kayıtlarını isteyin,uzun konuşmalar ve geç saatlerde yapılan konuşmalar kanıt olur,biz istedik uzun ve geç saat konuşması çıkmadi neyazikki

Mahkemeden telefon kayıtlarını isteyin,uzun konuşmalar ve geç saatlerde yapılan konuşmalar kanıt olur,biz istedik uzun ve geç saat konuşması çıkmadi neyazikki
Uzun konuşmalar geç saatteki konuşmalar bunlar çıkmayabilir fakat benim sorunum benden tamamen türlü sebeplerle kopuk yaşayan kocamın onun takiplerinde özel gün kutlamalarında olması aldatma karşılıklı ilişki olmasa da benim kocamın bu şekilde ilgi alaka kurmaya çalışması yetmez mi benim için yeterli mide bulandırıcı bu da eş terapisi kayıtlarında var zaten

Silsede mahkeme telefon kayıtlarından msjlastiklarini görürdü sadece içeriği göremez nasıl ispatlayamadiniz.
3.5 yaşındaki çocuk anneye verilir eğer ilaç durumlari ağır boyutta degilse
Mesajlaşamıyodu ki zaten kadın bunu terkedip başkasıyla evlenmiş peşini bırakmayıp takiplerinde olan profillerinde gezinen iligli alakalı mesajlar atıp iş yemeklerinde dibinde olan iletişim kurmak için fırsat kollayan benim kocam bu mesajlar da iş icabı dese sorun yaşamaz

Takip etme şansınızın olmadığını söylediğiniz için aldatildiginiza kanıt anlamında söylemiştim

Kendinizi üzmeyin 3,5 yaşındaki bebeğin velayeti yüksek ihtimal anneye verilir hakin gerek görürse psikoloğunuzdan rapor ister ileri derece bir probleminiz yok sonuçta. Ayrıca henüz boşanma gerçekleşmemişken sosyal medyada sevgilisiyle fotoğraf paylaşması bile delil olabilir bence. Ayrıca evi evlendinten sonra aldıysanız zaten ortak mal kabul edilir tek kişiye verilmez.

Bu anneye zarar vermek için yapılan en pis harekettir. Çok şükür hiç bir hakim bunu yemez. Nafaka veriyorsa vermemek için bunu yapıyor olabilir.
Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…