Velayet hakkı

Bu anneye zarar vermek için yapılan en pis harekettir. Çok şükür hiç bir hakim bunu yemez. Nafaka veriyorsa vermemek için bunu yapıyor olabilir.
Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatınız olsun
Evet ön duruşmada ilk işi nafaka konusunda ağlamak oldu durumum yok diye üstüne velayet talebi şuan çocuğumla oturduğum evden çıkarıp kendi oturmak derdi çünkü. avukatım evin tahsisini çocuğumla bana verme peşinde nasıl olacak bilmiyorum.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bütün mağdur edilen kadınlar için Amin diyorum

Takip etme şansınızın olmadığını söylediğiniz için aldatildiginiza kanıt anlamında söylemiştim
Anladım haklısınız tabi delil olsa her hakkımı uğraşmadan almıştım

Yani şaşmaz. Parasını ver herşeyi yaptır tipi.
Yoksa insan çocuğu olana kadar kimi sevdiğine karar veremez mi

5 ve 2 yaşında kızım var 1 sene oldu bosanali velayetleri Bende. Rahat ol sana verecekler. Sakinligini koru duruşmalara sakin rahat düzgün konuşan bir ebeveyn olarak gir

Akil hastaligi cocugun velayetinin annede kalmamasi icin sayilan istisna nedenlerden. O yuzden hizlica tedavinizi tamamlayip saglikli bir profil cizmelisiniz ki esiniz bu durumu kullanamasin. Gecmis olsun

Aldattı demediniz mi yanlış mı okudum illaki görüşmeler mesajlar olmuştur.. döküm istemediniz mi Mshkemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…