- 18 Ağustos 2012
- 736
- 1.112
- 113
- 27
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
Annemle yasiyorum..Peki sen ne sıklikta goreceksin kizini bunu hic dusundun mu?
Evladin muhtemelen tamamen kopacak senden.
Henuz cok kucuk.
Anlattiklarindan ergen bir cocuk sanmistim basta.
Daha 5 yasinda.
Hircin donemlerden gectigi belli.
Ayrica babasinin iyi bakacagindan nasil eminsin bu kadar.
Seni surekli doven hasta bir adama cocuk emanet etmek cok sqglikli bir fikir gelmiyor.
ancak sen kendince pek cok sebep siralamissn.
Acikcasi hayatta hicbirseyin garantisi yoktur.
Bu kadar olumsuz gelecek planlari yapmanin sebebi ne.
Birsey olacak olduktan sonra baba yaninda da olur.
Boyle seylerin garantisi olamaz.
Cocugundan vazgecme.
Sabirla ve ozenle gecmisin yaralarini sarmak icin mucadele et.
Kimsen yok mu aileden.yalniz mi yasiyosun.
psikolojik olarak yiprandigin icin sanirim pes ediyorsun.
ama iyi tart derim.
o cocuk bir daha sana donmez.
Çocuğum beni dinlemiyor. Aman velayet vermek için ne büyük sebep! Kaç çocuk o yaşlarda annesini babasını dinliyor, yaramazlık yapmıyor ki? Herkes birilerine versin o zaman çocuklarını. Çocuğunuza çok çok üzüldüm. Siz anne olmak için doğmamışsınız. Keşke çocuk yapmasaydınız!Beni aldatmadi
Eski eş .yeniden evlenemem degil sorunn.
Sorun benim cocugun hircinliklari ..
Dnlemiyor beni..herseyi uzaktan konuşmak cok kolay ..
Ama yasayan bilir..
Merhaba sakın yazacaklarımı yadırgamayın bende boşanmış bir anneyim oğlum yanımda velayetini verme gibi bir düşüncem asla olmadi başka bir adam uğruna evladımdan asla vazgeçmem bizler yanlız değiliz evlatlarımız yanımızda egerki hayatıma biri girerde çoçuğumu istemezse o adami hayatımdan çıkartırım evladimi değil.Merhaba arkadaslar..
Bu aralr cok sikintidayim..
Hayatimin en onemli kararlarini alma yolundayim..
Benim cok sorunlarim var.
Eski esle barisacaktim..
Hareketleri tavri bana sicak gelmedi..
Hiç icim rahat degil onun yaninda..
Huzurlu olamiyorum..
Beni surekli rahatsiz ediyor bosanali 1.4 ay gecti..
Hala barismak istedigini soyluyor araya baska insanlari sokuyor.
Zaten ben yeni duzenimi zor kurmuşum..
Simdi size sormak istedigimm.
Ben cocugumun velayetini babasina vermek istiyorum..
Bir sene 4 ay bende kaldi onun icin ugraatim uzuldum..
Ama olmuyor yapamiyorum..
Onu egitemiyorum..
Bem ne kadr disiplinli evlat yetistirmeye calistikca eski esin ailesine gittihinde babasini gorunce degisiyor..
Daha dun babasini yaninda bana seni doverim ..
Sanane falan filan laflar soyledi..
Beni dinlemiyor dovuyor..
Babasina gittigi zamn o ona bakar diye dusunuyorum cunku babasini benden cok seviyor ..
Yanlis anlamayin ama ileede evlendigim zamn ..
Evlendigim adam kotu gozle bakarsa cocuguma ben nasil mahvolurum..
Bunun vicdaniyla nasil yasayabilirim??
Babasinda olursa babasi en guzel okullrda egitim verir..
Sormak istedigim benim gibi cocigunu babasina veren var mi?????
Dayanmasi cok zor mu???
Ben kaldirabilir miyim bunu..
Birde cocugu vermemin en buyuk sebebi babasiyla muhatap olmak istemiyorum..
Beni ariyor cocukla konusmak icin ..
Ben rahatsiz oluyorum artim o adamla muhatap olmak istemiyorum ben..
Inanin cocugumu muhafaza edemem diye korkuyorum ben ..
Yoksa simdiye kadr vermedim..
Bana adam nafaka veriyor ..
Ne aldin cocuga sinu al bunu al ..
Aldiklarinin fişini goster falan diyor..
Ailesi geliyor cocugu gormeye onlari gormek istemiyorum arkadaşlar..
Bu cocuk bende oldugu muddetce ben bu adamdan kurtulamayacagim
Babasini gorunce beni unutuyor ..
Surekli babasina guveniyor ..
Birsey olunca babama diyim de seni dovsun falan diyor..
Kusura bakmayin arkadslar uzun oldu..
Velayeti babaya veren annelr fikirlerinize ihtiyacim var...
Ailemden heekes velayeti ver diyor babasina..
Süper annesin 5 yıl boyunca bakmışsın sepetle artık babasına sende evlen yuvanı kur gençsin güzelsinZaten simdiye kadr onceligim cocugum oldu..
Yazdiklarimi bizahmet alinti yapip elstirmezsseniz daha iyi olacak ..
Yok bu cocuk demisim faln filan..
Ben ney
Bizahmet sozleeine dikkat eder misin ??
Ben burda konu aciyorsam fikir almk icin KIMSENIN HADDINE DEGIL BENIM ANNELIGIME LAF ETMEK..
HERKES KENDINE BAKARSA COK IYI OLACAK ..bana fikir vereckseniz anneligime laf etmeden verin yoksa duyamk istemiyorum fikir
+1 sahte psikolog mudur nedirAnnesine geber diyen ve vuran 5 yaşındaki psikolojisi bozulmuş, yerle bir edilmiş yavruya hangi psikolog normal,psikolojisi büyüyünce geçer diyebilir anlamadım.Lütfen çocuğunuzu iyi bir psikoloğa götürün, velayeti vermeyin ve evlenmeyin.
Buna ben de katılıyorum o bir ay boyunca hem kendini hem çocuğun davranışların da bir değişiklik olup olmadığını izler ölçer tartarsin ama bir defa velayeti sana verecegim dedigin an çocuğu sonsuza kadar kaybedersinVelayeti vermene gerek yok. Babasına söyle seni çok özlüyor bir müddet kalsın 1 ay falan de. O ara sende ölçer tartarsın hem çocuk baktın seninle bağ kuramamış o zaman velayeti ver gitsin.
buna bin defa katılıyorum boşanmış ailelerin en büyük sorunu bu daha doğrusu kadınlarınCocuğunun tavrını kişisel algılama. Sen ona zorla yemek yediren, saatinde uyutan, zorla ilaç içirensin. Babası haftada bir gördüğü oyun arkadaşı.
Derdini sen çekiyorsun sefasını o sürüyor yani. Babası onu eğlendiriyor diye ona daha düşkündur. Bu yas grubunda kin nefret olmaz. Aklı edince kıymetini anlar. Bırakırsan da ilerde yüzüne bakmaz ama.
Bu söylediklerinizde haklı olabilirsiniz sonuçta babayı az görüyor yanında eğleniyor ama canım 5 yaşındaki çocuk ne istediğini bilemez babanın yanında mutlu olsada çocuk anneye muhtaç siz bile çocuğunuzun hırçınlığından bunalmışsınız babaya bıraktığınızda onlar ne kadar dayanacak anne kadar hiç kimse çocuğa şevkat gösteremez .buna bin defa katılıyorum boşanmış ailelerin en büyük sorunu bu daha doğrusu kadınların
çocuk annenin yanında disipline edilmeye çalışılıyor hastalığıyla hırçınlığıyla uğraşıyor hafta da bir gün babasına gidiyor oyunlar parklar istediği alınan istediğini yiyen bir çocuk
bir de üstüne o çok eğlendiği ve sevdiği babasını her gün görememek boşanmış bir ailenin çocuğu olmanın stresi anneyi düşman biliyor
ne babasının annesini altamasının dövmesini anlamayınca sonuç bu oluyor
Eski esime nasil mesafe koymaliyim??Mavi dalgalarrr babasıyla muhatap olmamak için velayeti vermek istiyorsun ama sen çocuğunu görmek isteyince de muhatap olmak zorunda kalmayacak mısın?
İllaki ayda bir bile olsa çocuğunu göreceksin o zaman da çocuğunun kötü laflarına maruz kalabilirsin.
Velayeti vermek kesin bi çözüm değil ki?
Tamam zor şeyler yaşamış şiddet görmüşsün anlıyorum kolay değil hiçbiri ama yine de o çocuğu düzgün yetiştirmek için güçlü olmak zorundasın.
Babası etkiliyorsa sen doğruyu öğretmelisin.Babasını haftada 1 falan görmüyor mu bu çocuk zaten yani seninle daha çok vakit geçiriyor sen onun üzerinde daha etkilisin.
Şiddetin yanlış olduğunu ısrarla ama ısrarla babası ne derse desin anlatmalısın ona.
Çizgi filmlerden çevrenden örnekler vererek onun anlayacağı biçimde anlatmalısın.
Bir de o tecavüze uğrayan çocukların da babası vardı.Özgecan ın da babası vardı mesela.
Ama başına kötü şeyler gelmedi mi geldi.Babası başında diye hayatı mükemmel olacak diye bi kural yok ki bu basmakalıp düşünceden kurtulmalısın.
Bir de maaşın neden o kadar az anlamadım bu devirde en kötü 1.000tl kazanıyor insanlar.
Küçümsemiyorum asla ama ilkokul mezunu bir temizlik elemanı bile asgari ücret alabiliyor mesela.
Farklı işler bakabilirsin.Çocuğunu da illa özel okula göndermek zorunda değilsin.
Devlet okulunda okuyan ve güzel yerlere gelen birsürü çocuk var.
Babası normal bir insan olsa iyi kalpli vicdanlı biri yolla babasının yanına derdim.
Ama bu ruh hastası manyak çocuğa illa ki zarar verir fiziksel olmasa bile ruhsal zararlar verir.
Eski eşine de sert bi tavır takınıp net bir dille onu istemediğini belirtirsen ve zırt pırt aramamasını söylersen daha güçlü daha kararlı durursan karşısında illa ki bi zaman sonra rahat bırakır seni.
Ama sen seni dövmüş eziyet etmiş adamla yeniden barışmayı düşünmüşsün e adama bi umut vermişsin yani.
Hiçbir umudunun olmadığını net bir dille anlatmalısın adama.
Bunlari sen gel bzimkilere anlat da goreyim..Kadın düşmanları kahrolsun başka bir şey söylemiyorum ben. Ortaya atıyorum üstüne alınan alınsın. Babasız kız kötü yola düşermiş, aslan gibiyiz be babası uzakta olan, vefat etmiş olan, terk etmiş olan kadınlar olarak aslan gibiyiz.
Bunlari sen gel bzimkilere anlat da goreyim..
Annem hep diyorki o cocuk nolacak ??
Ortalik kotuymus..
Nasil takip edecekmisim??
Akraba bosandi ikinci esi eski esinden olan cocuhu basta kabul etti sonra etmedi..
Onlari bana ornek gosteriyor hep..
Bende oyle olacakmisim ..
Yenisi eskiden daha beter olackmis..
Ordan laf atmasi kolay ..
Birde benim yeriimde olsaniz etrafimda bir ksii bile beni desteklemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?