hadi ya bence avaterına ithafan konun beşında eşin için eşşek ne anlar hoşafın tadından demiştimYok deilim kızlar netten indirdim indirmez olaydımanaaa bu yasadıgım saba sabah neydi ya hic unutmayacagım
tmm ya sustumİnanaın kızlar kendimi zor ttuutum kızımda rahatsız onlamı ilgileniyim bunumu dinliyim ay sinir geldi baya
Gerceltn cok uzuldum kac kerede ozur diledim etmedigi bi namusuzluktu onuda etti bana tuttu erkeler seni savunuyor dedi esine bunlsrıda bildiricem deditmm ya sustum
Canım hakkaten çok alakasız. Neye göre prim veriyoruz ki? Erkek olsak zaten dikkat çekmemek için kadın resmi, ya da böyle çiçek böcek, kedi köpek resmi koyarız. Yani azcık aklı olan böyle yapar. Hem erkek üye olup da, hemde kabak gibi erkek fotosu koymaz. Azcık aklını çalıştıran kadın da bunu anlar.Ben zaten avatarıma bakıp da erkek üye diyenlerin de aklından şüphe ediyorum. C captain price de bana katılıyordur eminim.yok başka üyelerin avatarında da erkek fotosu görünce anladım erkek olmadığınızı meselaCOLIN oda erkek üye olmakla itham ediliyo ama kendimi site yöneticilene anlattım onlar anladı üyeler anlamadı diye veryansın ediyodu ama kabul et bu fotolarla prim veriyosunuz
Erkek olsak zaten dikkat çekmemek için kadın resmi, ya da böyle çiçek böcek, kedi köpek resmi koyarız.
Senin avatarındaki kim ya.çok haklısın :)
Senin avatarındaki kim ya.
Gerceltn cok uzuldum kac kerede ozur diledim etmedigi bi namusuzluktu onuda etti bana tuttu erkeler seni savunuyor dedi esine bunlsrıda bildiricem dedi
Arkadaslar bu kadin kocasini burda kotuluo kizim diye aglio hepsi yalanmis hepinize duygu somurusu yapiomus daha ozelde neler yazdi burda esini kotuleyen askim bitanem dio simdi duygu somurusu yapip hepimizi kandiriyor duyanda madur zannedio buyrun buda ispati ben pazartesi kendisini mahkemeye veriorum.herkesin haberi olsun
ilkduyansenol ortaya bir laf attınız kayboldunuz!!
Neslihaann sen nasıl bir insansın? Yok yani hamilesin üstelik için nasıl bu kadar kirli olabiliyor? Konu sahibine söyleyen kişiyle uğraş konu sahibesine bu kadar saldıracagina ! Derdim var köşesi tabiiki derdini dönebilir bununlami vuruyorsun evladını kaybetme ihtimaline bile dayanamayıp konu açan bir anneye çocuğuyla ilgili bu kadar vicdansızca çirkince saldırmazsin. Dava acsanda bir şey çıkmaz hakaret eden sensin çünkü. Birde hamilesin ve annesin güya pess!!
Hala bana ozelden seref..sz bilmem ne a..di ne diyor iste seviyesi bu ama bn biliyorum ona onun sayesinde esimle aramız iyi oldu guluyr odailkduyansenol ortaya bir laf attınız kayboldunuz!!
Neslihaann sen nasıl bir insansın? Yok yani hamilesin üstelik için nasıl bu kadar kirli olabiliyor? Konu sahibine söyleyen kişiyle uğraş konu sahibesine bu kadar saldıracagina ! Derdim var köşesi tabiiki derdini dönebilir bununlami vuruyorsun evladını kaybetme ihtimaline bile dayanamayıp konu açan bir anneye çocuğuyla ilgili bu kadar vicdansızca çirkince saldırmazsin. Dava acsanda bir şey çıkmaz hakaret eden sensin çünkü. Birde hamilesin ve annesin güya pess!!
valla aynı turist Ömere benziyocall of duty diye bi bilgisayar oyunu var. oradan bi karakter :)
olaylar olaylar.
dava açarak en elde etmeyi umuyosunuz? olayın özünden bağımsız olarak soruyorum. siz de konu sahibine buradan ve özelden hakaret ettiniz. bu da suç.Arkadasim ilk konusmalarimizi gordunmu bana yalanci dedi bende kizdim ustune seviyene dusmicem.gibi laflar etti iki kat kizdim beni tanimadan hakkimda atip tutmuslar sen olsan kizmazmisin
Evet hala kızını alamazsın ne dio ettigi kufurlerde ayrıözelden mi yazıyor size bunları? bu nasıl bi kafadır ya. iğrenç.
valla aynı turist Ömere benziyo
Hala bana ozelden seref..sz bilmem ne a..di ne diyor iste seviyesi bu ama bn biliyorum ona onun sayesinde esimle aramız iyi oldu guluyr oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?