velayet

Yok deilim kızlar netten indirdim indirmez olaydım anaaa bu yasadıgım saba sabah neydi ya hic unutmayacagım
hadi ya bence avaterına ithafan konun beşında eşin için eşşek ne anlar hoşafın tadından demiştim sazan mı oldum şimdi ben

Canım hakkaten çok alakasız. Neye göre prim veriyoruz ki? Erkek olsak zaten dikkat çekmemek için kadın resmi, ya da böyle çiçek böcek, kedi köpek resmi koyarız. Yani azcık aklı olan böyle yapar. Hem erkek üye olup da, hemde kabak gibi erkek fotosu koymaz. Azcık aklını çalıştıran kadın da bunu anlar.Ben zaten avatarıma bakıp da erkek üye diyenlerin de aklından şüphe ediyorum. C captain price de bana katılıyordur eminim.

ilkduyansenol ortaya bir laf attınız kayboldunuz!!
Neslihaann sen nasıl bir insansın? Yok yani hamilesin üstelik için nasıl bu kadar kirli olabiliyor? Konu sahibine söyleyen kişiyle uğraş konu sahibesine bu kadar saldıracagina ! Derdim var köşesi tabiiki derdini dökebilir bununlami vuruyorsun? evladını kaybetme ihtimaline bile dayanamayıp konu açan bir anneye! çocuğuyla ilgili bu kadar vicdansızca çirkince saldırmazsin. Dava acsanda bir şey çıkmaz hakaret eden sensin çünkü. Birde hamilesin ve annesin güya pess!!

Arkadaslar bu kadin kocasini burda kotuluo kizim diye aglio hepsi yalanmis hepinize duygu somurusu yapiomus daha ozelde neler yazdi burda esini kotuleyen askim bitanem dio simdi duygu somurusu yapip hepimizi kandiriyor duyanda madur zannedio buyrun buda ispati ben pazartesi kendisini mahkemeye veriorum.herkesin haberi olsun

Eklentiler

• IMG_20160409_115933.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 84

olaylar olaylar.

Arkadasim ilk konusmalarimizi gordunmu bana yalanci dedi bende kizdim ustune seviyene dusmicem.gibi laflar etti iki kat kizdim beni tanimadan hakkimda atip tutmuslar sen olsan kizmazmisin

Hala bana ozelden seref..sz bilmem ne a..di ne diyor iste seviyesi bu ama bn biliyorum ona onun sayesinde esimle aramız iyi oldu guluyr oda

Arkadasim ilk konusmalarimizi gordunmu bana yalanci dedi bende kizdim ustune seviyene dusmicem.gibi laflar etti iki kat kizdim beni tanimadan hakkimda atip tutmuslar sen olsan kizmazmisin
dava açarak en elde etmeyi umuyosunuz? olayın özünden bağımsız olarak soruyorum. siz de konu sahibine buradan ve özelden hakaret ettiniz. bu da suç.

Evet insanlari kandirdin icin serefsizsin duygu somurusu yapip burdaki masumlari uzdun icin serefsizsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…