öncelikle konunuzu okumadan, profil resminiz benim takip ettiğim bir konudaki arkadaşla aynı resim ve direkkaldım. neslihanssss profil resimdeki kişi benim demişti.aynı kişi ayrı üyelikmi ?o arkadaş hamile gebeliği süresince de konuştuk ara ara burdan ,sizde boşanma ile ilgili diye konu açınca şuan şoktayım
Nedemek yalan malan hakkimda utanmiomusunuz konusmayaYalan soylems bi dakka bakıyrm
Belki bu arkadaşın kendisi değildir fake hesap olabilirde
Arkadas kendi resmininz oldugunu soylemissiniz oyle dedi arkadas abartılacak bir durum yok Allah cocuklarına bagıslasın bi sakin olArkadasim evli barkli 3. Cocuguma hamileyim cok sukur esimede bizlerede kendi resmimi koymak dogru olurmu ismim bilgilerim hepsi dogru ama resim bana ait degil zaten Allah sahit ben resim bana ait demedim arkadas yalan soyluyor ve cok kizginim suan zaten hamilelik disinda hicbir muabbetimiz olmamistir kendisiyleso sorrir arkadasimda sahittir buna heucanla bebegimi beklerken ne konularla ugrasiyorum heyya yalan malan laflarini okuyunca kan beynime sicradi ne buyuk terbiyesizlik hakiki mümin yalan konusmaz ustelik ben anneyim 3 cocuk hemde hadlerini bilsinler adimi ananlar
Arkadas kendi resmininz oldugunu soylemissiniz oyle dedi arkadas abartılacak bir durum yok Allah cocuklarına bagıslasın bi sakin ol
eger senin yüz kızartıcı bir olayın arsızlıgın hırsızlıgın uyuşturu alkol bağımlılığın, vb. kötü şeylerin varsa ve akıl sağlığın yerinde degilse alabilir ama yoksa değil cocugunu kürdanını bile alamaz.Kızlar altı aylık kızım var kocamla her tartısmamızda bosanma davası geciyor beni kızımla tehtit ediyor bosanınca kızımı alabilirmi kucuk bir ihtimal bile varmı kızımdn ben bir dakka ayrı kalmayı bile dusunemiyorum alamazsın diorum ona mahkeme karar verecek dio bana kesin bilgiler lazım bana sadece kızım konusunda cevap verin hanımlar cevaplar icin tedekkurler
Sus artık seviyene dusemicem bb ccnmHicte olamam yalanci kelimesini bilmeden kullanamazsin arkadasin beyninde sorun var galiba kendisiyle bu konulardan konusmadik bile ki bizler buraya ozel degil yavrularomizi konusmaya giriyoruz bi giriyorum iki kendini bilmez atip tutmus belliki size nedense inanan bi tipsiniz şaşmamali bu duruma dusmemeniz burda ole seyler anlatilmaz anlatinca yerine gelip kimse cocunu almicak ozur dilicene buyutuon gibi laflar ediosun terbiyesizlige bak
Ya calısırımda onemli deileger senin yüz kızartıcı bir olayın arsızlıgın hırsızlıgın uyuşturu alkol bağımlılığın, vb. kötü şeylerin varsa ve akıl sağlığın yerinde degilse alabilir ama yoksa değil cocugunu kürdanını bile alamaz.
birde ekonomik olarak çocuğa bakabilmen önemlidir.
Gerizekali belli kim ne seviyede sende ahlak olsa ozelini buralara tasimazsin senin gibi birinede cocuk vermezler emin ol hakediosunda
iyi okumamissiniz heralde. Kadinin biri demis boyle soyledi diye. Konu sahibi de oyle dediyse yalan soylemis demis. Ne var bunda. Ben oyle bisey demedim deyin gecin. Sanki namusunuza laf edilmis.Sulaleni cagar oncelik hakaret davasiyla baslicak bakalim baskalariyla mahkemelik olan birine cocuk veriolarmi sen sebep oldun ozur dilicene o laflari yediricem sana artik yazmiorum cunku suan adresin belirlendi sureci baslatiolar
Kesin sesinizi bu hanimla gereken yerde goruscez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?