- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
keşke biraz düzgün yazsanız kelimleler birbirine girmişEvliyken bile çocuklar hastahane bakmaya tenezzül bile etmedi şimdcocuk ki kiymete bindi

bu bahaneyle alamaz çok konuşmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke biraz düzgün yazsanız kelimleler birbirine girmişEvliyken bile çocuklar hastahane bakmaya tenezzül bile etmedi şimdcocuk ki kiymete bindi
Kusura bakmayın öyle sinirliyimki hızlı hızlı yazıyorum.keşke biraz düzgün yazsanız kelimleler birbirine girmiş
bu bahaneyle alamaz çok konuşmasın
Mecbur kaldım daha fazla takıntı yapmaması için çok pişmanımEn baştan kabul etmemeli idiniz.
Ayrıldığınızı kabul edemediği için böyle yapıyor.
Zaten çocuğu da alamaz böyle bi bahane ile.
Yani rahat olun.
Asla okul kayıt forma kitap çanta sinif icin alinacak herşeyini ben ödedim babası bi kalem dahi almadı. eTicaretten param kalırsa sinema tiyatro götürüyorum param yoksa parka götürüyorum evde birlikte oynuyoruz mutluyuz biz böyle maddi olarak dört dörtlük değilim hiç bseyini eksik etmem. Eski eş kişisi annemde meme kanseri şüphesi vardı çocuk hastaneye gelmesin sen bak dedim bikere bakmadı simdi de çocuğum çocuğum oldu ona sinir oluyorumÇocuğunuzun yaşamsal ihtiyaçlarını aksatmadığınız ve eğitim hakkına engel olmadığınız sürece alamaz.
Allah güç kuvvet versin ama endişe etmeyin. Küçük aklıyla göz korkutmaya çalışmış sadece.Asla okul kayıt forma kitap çanta sinif icin alinacak herşeyini ben ödedim babası bi kalem dahi almadı. eTicaretten param kalırsa sinema tiyatro götürüyorum param yoksa parka götürüyorum evde birlikte oynuyoruz mutluyuz biz böyle maddi olarak dört dörtlük değilim hiç bseyini eksik etmem. Eski eş kişisi annemde meme kanseri şüphesi vardı çocuk hastaneye gelmesin sen bak dedim bikere bakmadı simdi de çocuğum çocuğum oldu ona sinir oluyorum
Haala evde mi .Nerden görüyor dağınıklığıOldukça uzak duruyorum her bi iki ayda bişey çıkarıyor simdi de bunu çıkarttı
Bence bir an evvel evleri ayırın bir iki gün bocalar ama alışır.Mecbur kaldım daha fazla takıntı yapmaması için çok pişmanım
Amin rabbim büyük bu kabus bitecek güzel günlerin geleceğine inaniyorumAllah güç kuvvet versin ama endişe etmeyin. Küçük aklıyla göz korkutmaya çalışmış sadece.
Yıllardır evliydik biliyor tek açım ev isleri o ondan vurmaya çalışıyorHaala evde mi .Nerden görüyor dağınıklığı![]()
Yolladım merak etme iki ayda bir bişey çıkartıyor bana kanatlarimi kırmaya çalışıyorBence bir an evvel evleri ayırın bir iki gün bocalar ama alışır.
Ayrılmak istemiyor belli kiYolladım merak etme iki ayda bir bişey çıkartıyor bana kanatlarimi kırmaya çalışıyor![]()
Hijyen koşullarını asmıyorum ama daginim. Vaktim oldunca yapiyorum (vakit sebepleri evin herşeyi bana bakıyor okul hastane faturalar e ticaret yemek banyo ilaçlar elimden bu kadar geliyor)Ne kadar dagnık mesela? Hıjyen kosullarını asıyor mu bu dagınıklık? Hem neden hıc vaktınız yok
Asla yok köle arıyorlar ailece kendilerine. Hemde aşırı kıskanç komplekslihic bizaman hiç bişey için destek olmadı güzel bi isim vardı kompleks yaptı işsiz kaldım. Hamilelikte bigun yanımda olmadı gezdi tozdu çalışırken elindeki bütün parayı aldı ailesi ve kendisi sürekli beni ezmeye çalıştı en kötüsü öfke kontrolü var ağzı bozuk kaosla besleniyorAyrılmak istemiyor belli ki
Sizin için bu Evliliğin hiç geri Dönüşü yok mu ?
Asla yok köle arıyorlar ailece kendilerine. Hemde aşırı kıskanç komplekslihic bizaman hiç bişey için destek olmadı güzel bi isim vardı kompleks yaptı işsiz kaldım. Hamilelikte bigun yanımda olmadı gezdi tozdu çalışırken elindeki bütün parayı aldı ailesi ve kendisi sürekli beni ezmeye çalıştı en kötüsü öfke kontrolü var ağzı bozuk kaosla besleniyorAyrılmak istemiyor belli ki
O zaman ayrıl diyeceğim de ayrılıp yine de kurtuluşun olmamış.Asla yok köle arıyorlar ailece kendilerine. Hemde aşırı kıskanç komplekslihic bizaman hiç bişey için destek olmadı güzel bi isim vardı kompleks yaptı işsiz kaldım. Hamilelikte bigun yanımda olmadı gezdi tozdu çalışırken elindeki bütün parayı aldı ailesi ve kendisi sürekli beni ezmeye çalıştı en kötüsü öfke kontrolü var ağzı bozuk kaosla besleniyor
Asla yok köle arıyorlar ailece kendilerine. Hemde aşırı kıskanç komplekslihic bizaman hiç bişey için destek olmadı güzel bi isim vardı kompleks yaptı işsiz kaldım. Hamilelikte bigun yanımda olmadı gezdi tozdu çalışırken elindeki bütün parayı aldı ailesi ve kendisiAyrılmak istemiyor belli ki
rabbim hepimize kolaylık versin. Hiç öyle bişey demiyim ruh hastası inadına alır götürürÇocuğu olup da dağınık olmayan anne mi varmışbı de annenize bakiyormussunuz. Allah yardımcınız olsun. Hiç bi şey yapamaz. Hiç çaktirmayin endiselendiginizi mesaj filan atip. Al ben de biraz rahat ederim ağır geliyor maddi manevi filan deyin hatta. Zayıf noktanız oldugunu, her fırsatta buradan vurabilecegini düşünmesin. Gör bak nasıl paçaları tutusuyor çocuk başına kalacak diye.