Velayetle ilgili cok acil yardım

Boşuna panik oluyorsun kendini boş konular için üzme :) Rabbim yardımcın olsun
Amin hayırlısıyla rabbim hepimizin yardımcısı olsun (benim çok fazla derdim var eski eş kentsel dönüşüm geçim derdi annemin sağlığı ufakligin gelecegi kimsesizlik caresizlik daha neler neler). Bu arada iyiki varsınız

Amin hayırlısıyla rabbim hepimizin yardımcısı olsun (benim çok fazla derdim var eski eş kentsel dönüşüm geçim derdi annemin sağlığı ufakligin gelecegi kimsesizlik caresizlik daha neler neler). Bu arada iyiki varsınız
Sizde iyiki varsınız. İyi bir evlat iyi bir annesiniz. Fedakarlığınızı Takdir ediyorum.

Sizde iyiki varsınız. İyi bir evlat iyi bir annesiniz. Fedakarlığınızı Takdir ediyorum.
Fedakarlik degil aslinda seviyorum onlar için bişeyler yapmayi yapamadigimda üzülüyorum biseyleri yoluna koyabilmek icin motivasyon kaynağım onlar benim. Bu kadar zahmetten sonra hayirlisiyla bi mucize olur rahat huzurlu sağlıklı bereketli mutlu bi hayatimiz olur

Fedakarlik degil aslinda seviyorum onlar için bişeyler yapmayi yapamadigimda üzülüyorum biseyleri yoluna koyabilmek icin motivasyon kaynağım onlar benim. Bu kadar zahmetten sonra hayirlisiyla bi mucize olur rahat huzurlu sağlıklı bereketli mutlu bi hayatimiz olur
Amin inşallah rabbim mucizeleri ile karşılaştırsın sizi.. Rabbim yardımcın olsun her zaman Hızır ları ile karşılaştırsın iyi geceler.

annenin zaafı çocuklarıdır. boşanmak istemeyenler bunu bahane eder.

Aylarca bosandimiz halde evden gitmedi

Ayrılsak da beraberiz gibi yani. Niye boşandı, madem boşandı niye gitmiyor. Eşiniz de bi tuhafmış. Siz velayetle ilgili olmasa bile dağınıklığa güzel bir çözüm bulun. Fazlalık falan varsa atın. Evi düzenleyin. En başta kendiniz ve çocuğunuz için yapın.

Hala sizle mi kalıyor? O kısmı anlamadım ben.
Boşandıktan sonra çocuğu bahane edip bi süre kaldı takıntılı biri.maddi olarak altından kalkamam ona muhtaç olurum sandı çok şükür altından kalkıyorum.araya anne kız kardeşini koydu hiç yüz vermedim ondan 2 hafta geçti çocuğu alırım senden başladı çocuğa bakamayacak annesi ne bırakacak biliyor çocuk için herşeye katlanirim bursa birçok üye yazıp içimi rahatlattı korktugumu hiç belli etmiycegim ona

Ayrılsak da beraberiz gibi yani. Niye boşandı, madem boşandı niye gitmiyor. Eşiniz de bi tuhafmış. Siz velayetle ilgili olmasa bile dağınıklığa güzel bir çözüm bulun. Fazlalık falan varsa atın. Evi düzenleyin. En başta kendiniz ve çocuğunuz için yapın.
Çünkü tekrar barısiriz sandı olmadı ekonomik zora soktu olmadı ailesini araya kattı olmadı.turlu cirkeflik yapti olmadi.simdi de çocuk kozunu deniyor . Sırf canımı yakmak icin adam olsa bunlara yıllarca çektirdim hayatlarından çıkayım demiyor hep can yakma derdinde

Hasta yakına bakmakla dağınıklığın alakası yok yalnız. Dağınıklık bir yaşam biçimidir. İsteseniz vakit bulup toplayabilirsiniz.

Eski eşinizin kastettiği pislikse biraz dikkat etmelisiniz. Çocuğunuz ve siz hastalık kapabilirsiniz.

Diğer taraftan çocukta ciddi bir bakım problemi yoksa bu sebeple velayet alamaz.

Hasta yakına bakmakla dağınıklığın alakası yok yalnız. Dağınıklık bir yaşam biçimidir. İsteseniz vakit bulup toplayabilirsiniz.

Eski eşinizin kastettiği pislikse biraz dikkat etmelisiniz. Çocuğunuz ve siz hastalık kapabilirsiniz.

Diğer taraftan çocukta ciddi bir bakım problemi yoksa bu sebeple velayet alamaz.
Öyle çok pis ve dağınık değilim çok şükür kimse hastalık vs kapmadı bugüne kadar.evin herşeyi bana bakiyor

Çocuğumun bakımında hiç bi aksakligim yok çok şükür doğdu andan itibaren hem annelik hem babalık yaptim.yeme icme sosyal hayat aktivite eğitim hepsiyle özenle ilgileniyorum. Eski eş ne evliyken ne boşandıktan sonra çocuğa babalık yapmadı sırf ailesiyle görüşmedim ve kendi ayaklarımın üzerinde durmam dert oldu

Aynı evde olduktan sonra ayrılmanın ne anlamı var ki
Bence evden gitmemek için yapıyor da olabilir.
Ev kimin ?
Ne zaman ayrıldınız ?

[/QUOTE
Evden zorda olsa gitti aylar önce bosandik çocugu bahane etti takıntı yapmasın diye bi süre bizle kalmasına izin verdim baktim suyu çıktı güç bela yolladım sürekli bişey çıkartıyordu evsahibi evden çıkarır bosnandığını ogrenirse falan .dün en son bunu çıkardı erkekler niye kabullenmiyor yillarca cektirdim hayati zehir ettim rahat birakayim demiyor.hep problem hep sıkıntı yeminle bundan sebep tüm erkeklerden nefret ettim

Back
X