- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
bacılarım birazdan ameliyata giriyorum dualarınız benimle olsun lütfen benim yanımda uğurr meleklerim var onların sayesinde iyi geçeceği inancı içime işledi ama heyecan full hatta taşıyoo D:
şimdi kendime geldim kıslar çok iyiyiimmmm
kıslar göz altlarım özellikle sağ taraf korkunç şişti ve morardı şişliği ve morluğu alan bi krem biliyor musunuz?
kıslar göz altlarım özellikle sağ taraf korkunç şişti ve morardı şişliği ve morluğu alan bi krem biliyor musunuz?
şimdi kendime geldim kıslar çok iyiyiimmmm
fotoları ekledim kızlar +18 görüntüler olduğu için arkadaşlara açtım sadece hehe D:
zuzula ben de görmek isterim fotoları :2:kabul edermisin teklififotoları ekledim kızlar +18 görüntüler olduğu için arkadaşlara açtım sadece hehe D:
zuzula ben de görmek isterim fotoları :2:kabul edermisin teklifi
geçmiş olsun cnm ama iii görünüyosun sonunda sende oldun darısı başıma fazla morarmamışsın daha kötü olanlar vardı eminim sonuç çok güsel olcakçok teşekkür ederim kızlar elimden geldiğince uyumaya çalışıyorum ama gözlerimin ateşi ağrısı izin vermiyor yarın sabah ilk işim şu arnica adlı kremi almak bir an önce iyileşmesi lazım gözlerimin altının iş başı yapcam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?