bacım ne güzel dedin oni ne kadar severim ama oda çiğneniyo işteama ameliyattan sonrasına alırım sözünü vereliniortak
ben iki kere ameliyat geçirdim ama estetik son çareydi. inşallah burnum tamamiyle açılırda nefes alabilirim artık :) geçmiş olsun
bir gecemi kaldın hastanede?
bende 10 kasımda veli bey ve yavuz beye ameliyat olucam.İnşallah sorunsuz geçer :)
tatlım ben yedim ameliyattan sonra tatlı tatlı iyi geliyor, zorlamaz hemde merak etme. Sen beni bir tatlıyla mı korkuyosun bakiim:) Alırım tabii ne olmuşkaydirigubbakcemile3
Ya ben giriyorum da yeni konulari takip edemiyorum simdi okudum yazilanlari :)))) Veli Bey super ben sahsen sanssiz da bir insanimdir bu konularda yani bir aksilik mutlaka olur ama cok sukur koskoca burun ameliyatimin tamaminda (sonrasinda da) hicbir sorun yasamadim, ve inanir misiniz ebruli sultan ve mipa34'u buradan gorerek ona olmaya karar verdim yoksa cevremde de bir suru kisi yok suna yaptir bak arkadasim buna oldu cok memnun diye tavsiyelerde bulundu ama buranin enerjisi emin olun sansinizin yaver gitmesini sagliyor, Veli Bey harika biri cok da esprili sizin ameliyatlarinizin da iyi gececeginden hic suphem yok zira isinin ehli 2 doktor giriyor ameliyata, bu da kararimda etkili oldu bu arada burun ameliyati 1 kere olur yazmissin konunun basinda, maalesef icinde kemikle ilgili problem varsa ileride tekrarlayabiliyormus kemik eski yerine mi ne geliyormus, Veli Bey de, daha ben bununla ilgili birsey sormadan ''burnun eski yerine gelmek isteyecektir bu masaj onu engelleyecek'' dedi ben masaji yapmaya calisiyorum da ne yalan soyliym useniyorum :)) sorulariniz olursa hemen yanitlarim bu konu takibime alindi :hulya:
hepinize teşekür ederim kızlarrr çok saolun .eminim siiznkilerde süper olacak bende burda ilk ebruli oldu veli beye ondna cesaret alarak gittim tek örneğim oyduuu.ama çok başarılı bir doktorrr sizinkilerde güzel olacakkkk.:))))
arkadaslar meraba ben bu konuyu yenı takıp etmeye basadım velı beyle ılgılı çok olumlu yorumlar ılgımı cekmesını sagladı ayrıca mipa nın burnunu gordum çok begendım ve EBRULİ_SULTAN ve LARACROFT un burnuda çok merak edıyorum.kızlar sıse arkadaslık teklıf ettım kabul edersenız ve burnunu gorebılırsem çok sevınıcem şimdıden tesekkur ederım..
Mipacımm sonuç harikaaaaaaaaaa inan çok yakışmış sağlıkla kullan canım
Ekledim ben sizi bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?