Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

bacım ne güzel dedin oni ne kadar severim ama oda çiğneniyo işte ama ameliyattan sonrasına alırım sözünü vereliniortak

tatlım ben yedim ameliyattan sonra tatlı tatlı iyi geliyor, zorlamaz hemde merak etme. Sen beni bir tatlıyla mı korkuyosun bakiim:) Alırım tabii ne olmuşkaydirigubbakcemile3

bende 10 kasımda veli bey ve yavuz beye ameliyat olucam.İnşallah sorunsuz geçer :)

ben iki kere ameliyat geçirdim ama estetik son çareydi. inşallah burnum tamamiyle açılırda nefes alabilirim artık :) geçmiş olsun

bir gecemi kaldın hastanede?

ben iki kere ameliyat geçirdim ama estetik son çareydi. inşallah burnum tamamiyle açılırda nefes alabilirim artık :) geçmiş olsun

bir gecemi kaldın hastanede?

bende 2 kere septum deviasyonu ameliyatı oldum canım.şimdi de et alındı ve estetik de oldu işte.evet 1 gece yatış oluyo canımm

bende 10 kasımda veli bey ve yavuz beye ameliyat olucam.İnşallah sorunsuz geçer :)

İnşallah çok başarılı olur. Veli Bey'e benim güvenim her hastada gördüğüm üzere tamdır. İÇin çok rahat girebilirsin ameliyata. Hacettepe tıpı bitirmek o kadar kolay değil :)

tatlım ben yedim ameliyattan sonra tatlı tatlı iyi geliyor, zorlamaz hemde merak etme. Sen beni bir tatlıyla mı korkuyosun bakiim:) Alırım tabii ne olmuşkaydirigubbakcemile3

anlastık o zaman kaydirigubbakcemile5

yarın öğlene kadar çalıştığımızı öğrenir öğrenmez hastaneyi aradım bi gün önceye çekmek için ama felaket yoğunlarmış nasip olmadı neyse vardır bi hayır cuma olsun bizim olsun :)

bencede vardır bi hayır canım :) şimdien geçmiş olsun inş gönlünce olur..

Laracığım, seni arkadaş listeme ekledim beni kabul eder misin? seninde resimlerini görmek isityor ve bu konuda destek almak isityorum.. şimdiden çok teşekkür ederim. görüşmek dileğiyle

Mipacım yazmış olabilirim daha önce ama beni eklemeni rica ediyorum:))) resimlerine bakmak için can atıyorum lütfen merakımı gider bende sana güzel yorumlar yapayım
bende Veli bey için sıraya girenelrden olabilrim:))

arkadaslar meraba ben bu konuyu yenı takıp etmeye basadım velı beyle ılgılı çok olumlu yorumlar ılgımı cekmesını sagladı ayrıca mipa nın burnunu gordum çok begendım ve EBRULİ_SULTAN ve LARACROFT un burnuda çok merak edıyorum.kızlar sıse arkadaslık teklıf ettım kabul edersenız ve burnunu gorebılırsem çok sevınıcem şimdıden tesekkur ederım..

Ekledim ben sizi bakabilirsiniz.

bacılarım birazdan ameliyata giriyorum dualarınız benimle olsun lütfen benim yanımda uğurr meleklerim var onların sayesinde iyi geçeceği inancı içime işledi ama heyecan full hatta taşıyoo D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…