ferayy aşağıda hep nickini görüyordum hangi sayfada olsam :) bence kararından vazgeçme derim ben çok korkuyorum valla aklım çıkacak :) ama 12 kasımda kesin ameliyat olacam çünkü ameliyattan 15 gün sonra iyiki olmuşum diyeceğim eminim bunaa o yüzden karar değiştirmeyi düşünmüyorum.. sende iyi düşün karar ver
anladım canım benimde rüyalarıma giriyor ama yapcak bişe yok :S
iyi doktorların isimleri forumlarda var en meşhur doktorlar yakup avşar ve emre vardı soyismini unuttum ama onlar 8000-10000 gibi fiyatlar veriyor benim 2 milyara gücüm zor yetti valla...
veli bey bana göre en iyisi bende olayım öyle karar verirsin..
canım ben nakit 1800 tl ödücem ama nakit 2000 de veren var :) aynı doktora olan irise var birde zuzula var 29 ekimde olacak ben 12 kasımda :) ameliyat olmadan önce burnumu görebilrsnn hastanede veya çıkıştada görebilirsin :)) de kredi değilde borç bulmaya çalış canım
hehehe cilve yapma forumunu okuyorum birde buraya bakıyorummm ay ne deişik bişiym bn
neyse alakasız oldu xD hayatım kredi kartına taksit yapıyorlarrr benim yoktu ama olsada istemezdim baya farklı oluyor he ama rahat ödersin oda ayrı mesele
sana gelikrn ben tavukgögsü yaptırayım en iyisi :)
Kredi Kartına Kaç Taksit yapıyorlar..fıyat degısıyormu karta yapılırsa
canım evet değişiyor maalesef şöyle söylim
2100 5 taksit
2200 10 taksit fazla artmıyor yanii sen bi görüş istersen..
garanti bankası 5.000 tl ye kadar 12 ay faizsiz taksit yapıyor 40 tl masraf kesiyor sadece hastaneye vade farkı ödemek saçma olur bu durumda :)
bende burun ameliyatı olcam benimde konkalarımalınacak aynı zamanda sinizüt tedaviside olacam az önce doktordan geldim samatya devlet hastansinde serdar ceylana gittim önce tomogrofi çektirdi birkaçgün sonra sonuçları alcam benide ona ameliyat olanbiarkadaşımgötürdü birhaftaoluyo ameliyat olalı oçok memnun kaldı ben hala kararsızım birde emre ilhana gitecem onu çok methediyolar burnundan ameliyat olacak arkadaşlar benieklerse sevinirim ameliyatdan çokkorkuyorum iyi bir doktor olsun istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?