Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

Merhaba Bende Veli Aslana Amelıyat olma kararı verdım..ama halen bırısı gaz verse fıkrım degısebılıcek durumda

ferayy aşağıda hep nickini görüyordum hangi sayfada olsam :) bence kararından vazgeçme derim ben çok korkuyorum valla aklım çıkacak :) ama 12 kasımda kesin ameliyat olacam çünkü ameliyattan 15 gün sonra iyiki olmuşum diyeceğim eminim bunaa o yüzden karar değiştirmeyi düşünmüyorum.. sende iyi düşün karar ver

ya varya benı bı gorsen ruyalarıma gırıyor artık..gırıyorum olanların resımlerını goruyorum farklı doktorlara amelıyat olanlar genelde hepsınıde cok begenıyorum..:) korkum yok hıc dırek yatar olurum sorun doktora karar vermekte

anladım canım benimde rüyalarıma giriyor ama yapcak bişe yok :S

iyi doktorların isimleri forumlarda var en meşhur doktorlar yakup avşar ve emre vardı soyismini unuttum ama onlar 8000-10000 gibi fiyatlar veriyor benim 2 milyara gücüm zor yetti valla...

veli bey bana göre en iyisi bende olayım öyle karar verirsin..

aynen dogru soyluyorsun 5000 tl den kapı acıyorlar nacı celık maıl atmıs bana 9000 10000 bıne cıkabılıyor dıye..ben o parayı bulsam kendıme araba alırım hemen..2000 verıcem nerden kredı ceksem dıye dusunuyorum:) senın takıpcınım su anda..tarıh neydı senın..

canım ben nakit 1800 tl ödücem ama nakit 2000 de veren var :) aynı doktora olan irise var birde zuzula var 29 ekimde olacak ben 12 kasımda :) ameliyat olmadan önce burnumu görebilrsnn hastanede veya çıkıştada görebilirsin :)) de kredi değilde borç bulmaya çalış canım

maalesef veren yok:) ben borc ısteyemem bıde ya..dıs taktırıyorum nakıtımı harcadım hep

hehehe cilve yapma forumunu okuyorum birde buraya bakıyorummm ay ne deişik bişiym bn

neyse alakasız oldu xD hayatım kredi kartına taksit yapıyorlarrr benim yoktu ama olsada istemezdim baya farklı oluyor he ama rahat ödersin oda ayrı mesele

Son düzenleme:

Kredi Kartına Kaç Taksit yapıyorlar..fıyat degısıyormu karta yapılırsa

canım evet değişiyor maalesef şöyle söylim

2100 5 taksit
2200 10 taksit fazla artmıyor yanii sen bi görüş istersen..

Kredi Kartına Kaç Taksit yapıyorlar..fıyat degısıyormu karta yapılırsa

garanti bankası 5.000 tl ye kadar 12 ay faizsiz taksit yapıyor 40 tl masraf kesiyor sadece hastaneye vade farkı ödemek saçma olur bu durumda :)

bende burun ameliyatı olcam benimde konkalarımalınacak aynı zamanda sinizüt tedaviside olacam az önce doktordan geldim samatya devlet hastansinde serdar ceylana gittim önce tomogrofi çektirdi birkaçgün sonra sonuçları alcam benide ona ameliyat olanbiarkadaşımgötürdü birhaftaoluyo ameliyat olalı oçok memnun kaldı ben hala kararsızım birde emre ilhana gitecem onu çok methediyolar burnundan ameliyat olacak arkadaşlar benieklerse sevinirim ameliyatdan çokkorkuyorum iyi bir doktor olsun istiyorum.....

Öncelikle kendını korkutma sonucta narkozla gırıyorsun canlı canlı cekmeyeceksın..Ayrıca ıyı bır doktor bıle olsa burada arastırırsan eger farkına varıcaksın her hasta memnun cıkmıyor bırazda sans ısı bence..

veli aslan estetikçi kulak burun boğaz doktoru yavuz bey gerek duyarsa yavuz beyide alıyor ameliyata ilk başta yavuz bey burun içinde yapılacak işlemleri yapıyor sonra veli bey estetik olarak düzeltiyor..

fiyatta gayet uygun oluyor sanırım yavuz beyin yaptığı işlem sigortadan kesiliyor... hastane ile görüşmen lazım yanlış bilgi vermek istemem.. ayrıca benim ameliyatıma sadece veli bey giricek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…