Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

değmez değmez koyalım şunu hemen:) gittiğin gün haber ver gelip ziyaret edeyim seni. sana alırız bir çiçek hemen.a.s.

ebruli sultan senin burnunu bende çok beğendim.önümüzdeki cmtesiye randevu alıyorum bende muayene için.nasip olursa bayram önü de ameliyat.ama çok korkuyorum napıcam bilmem (

korkmaa kız düşün çok güzel olacak hem bak 3 kişi olmuş birde zuzula (çiğdem abla) 29 ekimde oluyor bu arada bende bayramdan bi kaç gün önce olucaamm :))

ebrucuma nazar değmezzz inş ben hep maşşlallh diyorum içimdennn hehehe :)))

ay ayyyy şu ameliyatı bi olayım hemen yeni ciciler alıcam saçımı boyucammm uff heyecan bastı

zemuszemus

bu arada halaa burun forumundan çıkmıyorummm sürekli yeni başlıklara bakıyorum :))) özellikle ebrunun profilindeyim hep :$

ve en beğendiğim bi burun daha var acelyaam çok harika olmuş vallahii :)) ay söylemeden edemicem demothyin burnuda çok güzelleştirmiş....

Son düzenleme:
ebruli sultan senin burnunu bende çok beğendim.önümüzdeki cmtesiye randevu alıyorum bende muayene için.nasip olursa bayram önü de ameliyat.ama çok korkuyorum napıcam bilmem (

Canım ameliyat zor, kolay ameliyat diye birşey bilmiyorum ben. Rahat ol çünkü sen hiçbirşey duymadığından, sorun olmuyor:)

İlk gece belki biraz zor geçer ama hemşireler zaten sürekli ilgileniyor debelenip durmuyorsun yani. Ben o kadar korkuyla olduysam ve böyle diyorsam kesin olursun sen:)

ben ameliyattan sonra kendime değişiklik yapmadım, yeterince değiştim zaten dedim. Değişim sürecimde kendim alışayım önce dedim. Çok da keyifli geçirdim. Umarım sizinde öyle olur.

canım bu kusma olayı oldumu sende ? bunu çok merak ediyorum mide boşaltma olursa olmuyormuş.. birde üşüme için birşeyler yapıyorlarmı canım ??

çok soru sordum :$

haklısın canım ama ben baya dağıtmıştım kendimi kilo aldım saçlarımla ilgilenmedim anlıyacağın baya kötüye gittim ama yinede ameliyattan baya sonra düşünüyorum belkide boyatmam normalde düşünmüyordum zaten boya çıksın saçımdan diyordum ama bugün bi yabancı sanatçıyı gördüm katy perry ayy çok özendimm allahım yardımcımız olsun vallahii

ziyaretçim çok olacak anlaşılan sağol cnm yazarım buraya :)

ben 29 ekim istedim sağlık bakanlığı yasaklayabilirmiş o gün keyfi ameliyatları yazı bekliyorlar eğer yasak gelirse ertesi sabah olacakmışım

canım bi gün önce bi gün sonra :) inş çok güzel geçecek herşey hayırlısı olsunnnn :)

aslında bi gün önce öğleden sonraya izin verse hüseyin beycim ama imkansız o da haklı tahsilat toplayıp ödeme yapmam lazım benden başka yapacak elemanda yok

ah canım bende muhasebeciym bilyorsundur bayrama iş kalmaması için çok yoğun olucam ama yinede yardım edebilceğim bir konu olursa elimden geldiğince yaparım ..

kusmadım valla hiç olmadı öyle şeylerim. Zaten Veli Bey çiğnemekle yorulmayacağım birşeyler yememi söyledi. Annem beni kazandibiyle besledi ilk gece. Kolay oldu:)
Ameliyathane çok soğuk geldiğimde üzerimde 3 tane battaniye vardı. Yine de üşüyordum, bir saat yatakla birlikte titredim sonra geçti:)

anladım canımm ilk çıktığında kusan kişiler olmuştaa burunlarından midelerinden kan gelenlerr ay çok düşünüyordum bu olayı sağolasın valla

hehehe desene bende çok titiricemmm ama olsun değer herşeye :)) teşekkür ederim hayatımm

Ayy evet baya çoğalıyor veli beye ameliyat olanlar.ben gidicem ve 3 kişi daha olacak benle beraber.indirim yapar belki :))

ben 2 kez septum deviasyonu ameliyatı oldum ama hala sorun yaşıyorum.bıktım yani artık.şimdi estetik de yaptırayım dedim.biraz uzun ve çıkık kemik var onlar düzelcek sadece :)

oh ohh hayden kızlar veli beye hehe ben burundan sonra emzirmekten ve hızlı kilo alıp vermekten dolayı oluşan bi deformasyonu toplatcam hehe ama onun için başka bi doktor dedi başak hanım veli bey yapmıyormuş

oh ohh hayden kızlar veli beye hehe ben burundan sonra emzirmekten ve hızlı kilo alıp vermekten dolayı oluşan bi deformasyonu toplatcam hehe ama onun için başka bi doktor dedi başak hanım veli bey yapmıyormuş

canım sana fiyat ne verdi veli bey? burun yapısına göre fiyat düşebiliyomuş :))

hehehe hepimize hayırlı uğurlu olsun ve buradan ebruya mipaya çok teşekkür ederim bana ve buradaki arkadaşlara yardımcı olduğu için...

fiyatta evet farklılıklar olabiliyor ama fazla değil 200 tl sadece ben 1800 nakit vereceğim burnum zaten büyük değil kemik düzeltilcek sadece ondan olsa gerek... hepimiz şimdiden allah acil şifalar versin hayırlısı olsun ne diyim :)))

taksit varmıymış sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…