değmez değmez koyalım şunu hemen:)gittiğin gün haber ver gelip ziyaret edeyim seni. sana alırız bir çiçek hemen.a.s.
ebruli sultan senin burnunu bende çok beğendim.önümüzdeki cmtesiye randevu alıyorum bende muayene için.nasip olursa bayram önü de ameliyat.ama çok korkuyorum napıcam bilmem(
canım bu kusma olayı oldumu sende ? bunu çok merak ediyorum mide boşaltma olursa olmuyormuş.. birde üşüme için birşeyler yapıyorlarmı canım ??
çok soru sordum :$
haklısın canım ama ben baya dağıtmıştım kendimi kilo aldım saçlarımla ilgilenmedim anlıyacağın baya kötüye gittim ama yinede ameliyattan baya sonra düşünüyorum belkide boyatmam normalde düşünmüyordum zaten boya çıksın saçımdan diyordum ama bugün bi yabancı sanatçıyı gördüm katy perry ayy çok özendimm allahım yardımcımız olsun vallahii
korkmaa kız düşün çok güzel olacak hem bak 3 kişi olmuş birde zuzula (çiğdem abla) 29 ekimde oluyor bu arada bende bayramdan bi kaç gün önce olucaamm :))
ebrucuma nazar değmezzz inş ben hep maşşlallh diyorum içimdennn hehehe :)))
ay ayyyy şu ameliyatı bi olayım hemen yeni ciciler alıcam saçımı boyucammm uff heyecan bastı
zemuszemus
Canım ameliyat zor, kolay ameliyat diye birşey bilmiyorum ben. Rahat ol çünkü sen hiçbirşey duymadığından, sorun olmuyor:)
İlk gece belki biraz zor geçer ama hemşireler zaten sürekli ilgileniyor debelenip durmuyorsun yani. Ben o kadar korkuyla olduysam ve böyle diyorsam kesin olursun sen:)
oh ohh hayden kızlar veli beye hehe ben burundan sonra emzirmekten ve hızlı kilo alıp vermekten dolayı oluşan bi deformasyonu toplatcam hehe ama onun için başka bi doktor dedi başak hanım veli bey yapmıyormuş
hehehe hepimize hayırlı uğurlu olsun ve buradan ebruya mipaya çok teşekkür ederim bana ve buradaki arkadaşlara yardımcı olduğu için...
fiyatta evet farklılıklar olabiliyor ama fazla değil 200 tl sadece ben 1800 nakit vereceğim burnum zaten büyük değil kemik düzeltilcek sadece ondan olsa gerek... hepimiz şimdiden allah acil şifalar versin hayırlısı olsun ne diyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?