veliler iyi bakin buraya

Ya bi de ben çok fazla ameliyat videoları filan izliyorum,ameliyat olan yakınlarımın epikriz raporlarını filan okuyorum. Elimdeki bu verilerle ameliyat yapabilir miyim acaba

Ben de okul öncesi bölümü mezunuyum çocuklarla sık sık oyuncak steteskop iğne termometre ile oynadım acaba napsam tıp mı düşünsem

Bunlar hep meslegimizi kucumsemekten. Oysa insanlar bi düşünse. Hadi biz branşçilar neyse, ama sınıf öğretmeni, 6 yaşındaki bir çocuğu egitiyor ornek oluyor. Birçok kişinin yaşadığı travmalarin altında ilkokul öğretmeninin davranışları tutumları var aslında. Ya da hayata bakislarinin altında . çoğumuz ister istemez ilkokul ogretmenimizi ornek alıyoruz ve hayatımız bir şekilde devam ediyor. Yani öğretmenler olarak sizin evlatlarinizla sizden daha çok vakit geciriyoruz belki. Ama hastalanınca ilaç yazmiyoruz ya , ya da oturduğunuz evleri dekore etmiyoruz , ya da evinize giren hırsızı yakalayamiyoruz, fiziki bi faydamiz olmadığı için değersiz goruluyoruz boyle kişiler tarafından. Amaan öğretmenlik mi ben de yaparım ne var ki onda diye ağzı olan bilinçsizce konusuyor. Ama ne kadar önemli olduğumuzu bilmiyorsunuz. Ah bi bilseniz.

Helal olsun arkadaşınıza. Zor bir karar. Herkes yapamaz.

Öğretmenlik en kutsal meslektir.. Ve maalesef bizim ülkemizde öğretmenlik mesleği ayaklar altına alındı.. Üzülerek söylüyorum bunları.. Gerçekten..Neden sözleşmeli ya da ücretli? Ucuz çünkü.. Taşeron işçi ile aynı muamele.. Ha ama biz çağ atladık evet.. Sorsan uçuyoruz.. Hatta o kadar uçtukki.. Hoşaf bizim zihin açıcı içeceğimiz olacak..Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen peygamberimiz öğretmenin öğrenmenin önemini vurgulamış.. Şimdi mobilyacıdan öğretmenliğe uçmanın manası nrdir? Komik ya komik.. Pardon biz gelişiyorduk? Evet geriye doğru ama.!

Ücretli öğretmenlik böyle bir şey çünkü.. 2 yıllık ya da 4 yıllık herhangi bir bölümden mezun olmak yetiyor diye biliyorum.. Benim iktisat mezunu arkadaşım da ilkokulda ücretli öğretmenlik yapıyordu..

Üstelik her an bırakabiliyorlar sene sonuna kadar götürme zorunlulukları Yok düşünsenize 3 au biri geliyor 5 ay diğeri..

Eğitim sisztemimiz 10 numara 5 yıldız

Doğu da çok olağan bir durum bu benim de büro yönetimi mezunu bi arkadaşım dört sene çalıştı ilkokulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…