Ekşisozlukte gördüm. Bimere yazacağım tabi. Ama heo beraber yazalım. Sessiz kalmayalum diye burda paylastim. Hata mi yaptım ?Burası yerine bimer cimer.. her hangi bi yere gönderdiniz mi?
Ve bu belge nasıl elinize geçti
Ücretli öğretmenlik böyle bişeymiydi ya, mezuniyetinin önemi yokmuydu eğitim fakültesi olması gerekmez miydi?
Ve binlerce öğretmenlik mezunu asgari ücretin altında da olsa bu işi yapmak isteyip basvurmusken.Yok artık ya hepsi önlisans. Büro Yönetimi okuyan birisi okul öncesi Öğretmenliği yapıyor. Yazık o çocuklara.
Hata yapmadınız daha çok kişi görür böylece.="kitapkadinnx, post: 52893342, member: 797332"]Ekşisozlukte gördüm. Bimere yazacağım tabi. Ama heo beraber yazalım. Sessiz kalmayalum diye burda paylastim. Hata mi yaptım ?
Doğruluğundan emin olmadan kurduğunuz cümleler biraz büyük değil mi?Ekşisozlukte gördüm. Bimere yazacağım tabi. Ama heo beraber yazalım. Sessiz kalmayalum diye burda paylastim. Hata mi yaptım ?
artık ücretli öğretmenlik bile torpille oluyor demek ki.="kitapkadinnx, post: 52893364, member: 797332"]Ve binlerce öğretmenlik mezunu asgari ücretin altında da olsa bu işi yapmak isteyip basvurmusken.
Sözleşmeli değil ya, ücretli öğretmenlik bu. Bakin asgari ücretin altı bir maaş veriyorlar . ama ben de dahil bircok öğretmen sırf kendi işimizi yapalım onca eğitim boşa gitmesin diye başvuruyoruz. Cogumuza çıkmıyor bile. Ama bu insanlar muhtemelen torpilli olduklari için sizin çocuklarınızın derslerine giriyorlar. Yeter be artik yeter. Vallahi biktim. Görünce sinir krizi geçirdim.Doğruluğundan emin olmadan kurduğunuz cümleler biraz büyük değil mi?
Tabi ki iyi yaptınız amenna lafım Yok.
ekşi sözlüktekiler şikayet dilekçesi oluşturmuş mu?
O mecraya hiç güvenmem ama bu ciddi bi mesele.
Yine de bilmiyorum belki de sözleşmeli öğretmenlik meselesi böyle ucu açıktır biz hiç bilmiyoruzdur.
Yahu ben kendimden biliyorum. Arkadaşlarımdan biliyorum. Öğretmen olduk ama cogumuza çıkmadı bu ücretli öğretmenlik bile. Ama kimlere kimlere cikiyormus meğer. İşin kötüsü bu insanlar sizin cocuklarinizin dersine giriyor. Sinirden elim ayagim titriyor yahu.Ya ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama o kadar atama bekleyen öğretmen var. Madem bu kadar öğretmen ihtiyacı var mobilyacıya okul öncesi, muhasebeciye sınıf öğretmenliği verene kadar atamalarını yap bu işin eğitimini almış insanların. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani anlamıyorum.
Ozaman bu listenin gerektiği kadar ayyuka çıkması lazım haklısınız. Sinir krizi geçirmekte de haklısınız.Sözleşmeli değil ya, ücretli öğretmenlik bu. Bakin asgari ücretin altı bir maaş veriyorlar . ama ben de dahil bircok öğretmen sırf kendi işimizi yapalım onca eğitim boşa gitmesin diye başvuruyoruz. Cogumuza çıkmıyor bile. Ama bu insanlar muhtemelen torpilli olduklari için sizin çocuklarınızın derslerine giriyorlar. Yeter be artik yeter. Vallahi biktim. Görünce sinir krizi geçirdim.
Yahu ben kendimden biliyorum. Arkadaşlarımdan biliyorum. Öğretmen olduk ama cogumuza çıkmadı bu ücretli öğretmenlik bile. Ama kimlere kimlere cikiyormus meğer. İşin kötüsü bu insanlar sizin cocuklarinizin dersine giriyor. Sinirden elim ayagim titriyor yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?