İşte bunlar hep gelişmiş ülke olmanın sancıları, hiç anlamıyorsunuz
Bizim burada da tam gun zorunlulugu (neye gore zorunlu tam gun kime gore) getirilerek cocugumun ve bir cok arkadasi istemememiz disinda nakil gonderildik baska okula.
Biz arti. tam gun olmak zorundayiz gidin sigmiyoruz okula dendi bir anlamda.
Suan o okulda siniflar 45-50 kisi.
Ama gonderildigimiz okul tam gun egitim verirken biz gidince ikili sisteme döndü ! (Yani istenince ikili sistem devam edebiliyormus)
Fakat ikili sistem devam etmelerinin altindaki gercek ise şu ki bizim yani okulun kendi ogrencileri sabahci.
Imam hatip ogrencileri oglenci.
2 okulun ogrencileri ayni okulu kullaniyorlar.
Okullari yok ama ogrencileri var.
Okulda 2 tabela var.
Artik benim aklim almiyor
Cocugum adina cok uzuluyorum.
Aciklamalari okuyan cocuk her yerde okur.bu nasıl bir sistem çorba gibi
iyi olur inşallah sıkmayın canınızınasıl düzelir? biz ne yapabiliriz? hiç bilmiyorum... ama bu mesele böyle devam ederse çocuklarımızı köreltecekler bir dur demek lazım artık
Cok sukur elhamdulillah müslam ülkeyizde bari.herkeşler bizi kıskanıyolla ama bizim millete yaranılmıyor mir'im..
Devlet okullarına atanamayan öğretmenler çalışıyor ki özel okullardaNasıl ya özele göndermek için bir neden daha
Malesef disiplin büyük sorun !!Aciklamalari okuyan cocuk her yerde okur.
Okuyan cocuk her yerde okurda neden daha iyi sartlarda okumasin?
Sartlar daha iyi olmaya elverisliyken neden daha kötüsü?
Geregi ne bunun
Kolayligi varken zorlastirmak neyin nesi.
Gercekden oglum yurt disinda okusun istiyorum.
Keske imkanim olsa okutabilsem.
Dersleride gayet iyi cocugumun resmen harcandigini dusunuyorum.
Okadar farkindaki.
Anne ogretmen dersi anlatiyo herkes konusuyor (en onde olmasina ragmen) ogretmeni duyamiyorum ve ogretmen sinifa susun demiyor diyor.
Simdi ben o ogretmenle konussanm bana isimi siz mi ogreteceksiniz dicek.
Konusmasam cocugum cok onemli bir dersi anlamadan okul bitirecek.
Anlat gec salla basi al maasi olayi
Artik ogretmenlerdr islerini severek yapmiyorlar ben oyle dusunuyorum.
Cunku onlarda sıkildi.
Atanamiyorlar
Ucretli ogretmenlik olayi var
Egitim sistemi surekli degisiyor.
Onlarda mutsuz.
Ben umudumu kaybetmek isyemiyorum.
bahsettiğiniz açıklar ücra yerler için geçerli, burada da suçu biraz kendimizde bulmamız lazım. Kimse ücra yerlere, köye gitmek istemediği için oralardaki kadrolar boş. Ben köydeyken anasınıfı kadrosu açık olmasına rağmen 2 sene kimse gelmedi, ücretli öğretmen geldi. 2 sene sonra biri atandı öyle devam edildi. Merkezlerde boş kadro hiç duymadım, görmedim.Keşke öyle olsaydı. 80 bin civarı açık olmasına rağmen kus kadar alım yapılıyor ve o boşluğa ücretli öğretmen alimi yapılıyor. Öyle kadrolu izinli olduğu için yerine ücretli aldık durumları devede kulak. Atama yapmamak için ücretli öğretmen alıyorlar.
Atanamayan öğretmenleri yetersiz mi sanıyorsunuz?Devlet okullarına atanamayan öğretmenler çalışıyor ki özel okullarda
Yuhlar olsun!Çaldıranda ücretli öğretmenlik yapan kişiler ve mezun olduklari bölümler. Buyrun, görün çocuklarınız nasıl insanlara emanet. Mobilyacılık mezunu adam çocuklariniza eğitim(!) veriyor. Hem de ilkokula başlamış evlatlariniza.
Bindik bir alamete! Gidiyoz kıyameteSözleşmeli değil ya, ücretli öğretmenlik bu. Bakin asgari ücretin altı bir maaş veriyorlar . ama ben de dahil bircok öğretmen sırf kendi işimizi yapalım onca eğitim boşa gitmesin diye başvuruyoruz. Cogumuza çıkmıyor bile. Ama bu insanlar muhtemelen torpilli olduklari için sizin çocuklarınızın derslerine giriyorlar. Yeter be artik yeter. Vallahi biktim. Görünce sinir krizi geçirdim.
Internette yayinlanan herseye inanmamak lazim dogru ama isin icinde olan biri olarak bunun dogruluk payinin cok yuksek oldugunu dusunuyorum.valla artık photoshop tu acrobattı derken o kadar güzel her belgenin üzerinde oynama yapıp sahte belge düzenleniyor ki ben internette yayınlanan her şeye körü körüne inanmaya karşıyım.
ver bana adobe acrobat her türlü pdf'i istediğim gibi dönüştüreyim
Devlete atanamayanin kotu ogretmen oldugunu mu dusunuyorsunuz cok uzuldum sizin adiniza.Devlet okullarına atanamayan öğretmenler çalışıyor ki özel okullarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?