- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
kızlar selam,
öğlen arasında iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıkmış bi arkadaşım çantasını almış cüzdan ofiste kalmış,
bişeyler içti sonra bi mağazadan bişey aldı ben çektim aslında çok para değil ama.
Neyse dönüşte dedi ben sana gönderiririm.
Hala göndermedi.. Bende hesabımdaki parayı komple altın yaptım maaşa kadar nakitim yok.
Benim sende hesap numaram var mı dedim unutmasın diyevar var atıcam dedi. yok dedim ondan demedim hesabım full altında nakitim yok.
Alınmamıştır herhalde di mi ? Bişey isteyemem veya haksızsam sesimi çıkarmam bu huyumu yenmek istiyorum
alinirsada alinsin daha cabuk parani geri alirsin sonucta para bu kolay kazanilmiyor ve onun icin calismiyorsunkızlar selam,
öğlen arasında iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıkmış bi arkadaşım çantasını almış cüzdan ofiste kalmış,
bişeyler içti sonra bi mağazadan bişey aldı ben çektim aslında çok para değil ama.
Hala göndermedi.. Bende hesabımdaki parayı komple altın yaptım maaşa kadar nakitim yok.
Benim sende hesap numaram var mı dedim unutmasın diyevar var atıcam dedi. yok dedim ondan demedim hesabım full altında nakitim yok.
Alınmamıştır herhalde di mi ? Bişey isteyemem veya haksızsam sesimi çıkarmam bu huyumu yenmek istiyorum
E maaşı aldım,altına bastım demiş.Günümüz ekonomisinde çok bişey değil diyene zengin gözüyle bakıyorum
Altın bu altın az bişey mi?E maaşı aldım,altına bastım demiş.
Artık ben de öyle anlıyorum
Canım artık her bankanın temassız ödemesi var. Telefondan uygulamayı açıyor QR kodu okutuyor. Bir dahaki durumda aklında olsun. biri isterse QR le odeniyormus ben geçen yaptım de.kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?