- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Isteyin bence direkt sonra unutuluyor. Insanlar aldigi borcu unutuyor. Bir de borc verdiginizde sizden iyisi olmaz ama istediginizde de sizden kötusu olmaz. Bundan dört yil once ev arkadasimin kardesinin dugunu olacakti. Arkadasim da aşırı savurgan biri oldugundan hic parasi yoktu. Kardrsinin dugunu icin alisveris yapmasi gerekiyordu. Ilk once 250 lira borc istedi. Verdim. Sonra yine 250 ostedi verdim derken benden toplamda 900 lira borç aldi. Kardesinin dugunu gecti. Borc soz konusu degil hic bi sekilde lafi dahi acilmiyor. Baktim bu internetten ha bire alisveris yapiyo. 2 ser 3 er pantolonlar, elbiseler falan.. beni banka gördü zaar :)) ben alisveris yapmiyorum benim parayla bi guzel alisveris yapiyo. (Alisveris bagimlisiydi) Bi gun buna "canim babam ev alacak benden de hesabimda olan butun parami gondermemi istedi, sen d bana olan borcu odesen iyi olur cok acil dedim. Resmen basindan asagi kaynar sular dokuldu. Moral alt ust oldu. Evin fiyatini sordu:) yuksek bi mebla soyleyince muhalefet oldu. Ne evmis yaa deniz manzarali falan mi dedi. Soyleniyo bu kendince. Oyle yani. Ne yap ne et sen 900 lirami acil ver bana dedim. Kiz benle samimiyeti azaltti bildigin. Soguk ruzgarlar esti evde. Parayi isteyince suclu oldum resmen. Borc verdigime bin pisman oldum. Neyse Allah tan verdi parayi tık diye. O gun bugundur cok dikkatliyim bu konuda.
Kuzum sen bu iyi niyet duygunu törpülemediğin sürece daha çoook kazıklanırsın.
Her borç isteyene he denir mi ya ?
Senin uyanabilmen için sağlam bir kazık yemen gerekiyor.
Hoşş sen yine de yumuşak başlı olmaya devam edip yine borç verirsin gibi geliyor bana![]()
Çok teşekkür ederim kızlar bu borç olayını unuttum bile inanın, erkek arkadaşım askere gidiyor çok üzgünüm