Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Kızlar gerçekten öyle bahsediyorlar ki acaba ben mi yanlış düşünüyorm diye düşünmedim değil. Öyle normal gibi gösteriyorlar kiiBu soruyu sende bize sorduğuna göre sende normal değilsin
Çok söyledimmmO manyaklara soyle yetimhaneden evlat edinsinler.hem onların daha çok ihtiyacı var.
Hangi çağda yasıyoruz Allah askına ya. Veririm alırım bakarız falan. Sosyal hizmetlere sikayet etmek gerekir sizi.Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?