Verememmm. Kızlar yardmm

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.

kendi çocukları da varmış

birçok çocuğu hiç olmayan insan var onlar da onların çocuklarını alsın, verirler mi acaba

eskiden ikizlerden birini vs verirlermiş

bakım zor onların da çocuğu yok diye ama o insanlar kocaman yaşlarında bile hala travmalarını yaşıyorlar

olur mu bu kadar saçma bir şey

ayrıca soy bağını değiştirmek suçtur

hem insanlık suçu hem de cezai anlamda suç

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.

Hayır ise söylediklerine takılmayıp ne münasebet diyeceksiniz. Bunu da kafaya takıp çocuğunuzu alacak diye düşünmeniz kadar saçma birşey olamaz. Hamilelik psikolojinize veriyorum.

Sanki evde kullanmadigimiz bir esyayi veruyoruz. Hayir ben evimdeki birseyi birine vermeye kalksam bile 3kez.dusunuyorum kaldiki bebek. Bizim bebegimizi baskasina vermeye niyetlenen bir adamla hic isim olmaz zaten alir giderim boyle bi hayat mi var? Iyi dogur dogur ver cocugu. Istiyorsa cocuk esirgeme kurumdan alsinlar neden sen? Ne aptal insanlar var ya aklim almiyor. Kendine gel sende versem mi ihtimalini bile dusunme o senin kanindan o senin canindan minicik bir bebek..

Kızlar ben anlatamadım galiba. Ben böyle sakin mi duruyorum sanıyorsunuz. Evet cahiller kabul ediyorum. Öyle olmasa bunu istemezlerdi

Kafayı mı yemişler ? Bunu nasıl normal bir durummuş gibi lanse ediyorlar veya eşiniz nasıl kabulleniyor ? Onlara çocuğunuzu verince sizde tek çocukla kalacaksınız sizin sanki 10 tane mi ? Nereden biliyorsunuz bir daha çocuğunuzun olacağını ? Ay insanlar çıldırmış Allah kimseyi aç gözlü yapmasın hiç çocuğu olmayan insanlar o zaman sokaktan bulduklarını götürsünler bu kadar normalse, ikinci çocukları olmuyor diye sizden istemek gerçekten bu kadar normalse benim bi gözüm döndü sinirden. Tövbe ya.

Çocuğu para karşılığında bana satsana

Allahım sen akıl fikir ver..

Vay be yazık o bebeğe! Daha doğmadan yuvası belli değil. Versem mi diye düşünülen bir insan evladı. Burda bi konu vardı açın okuyun. Kadın komşusunun çocuğuna sahip çıkıyor, siz kendi çocuğunuzu verme ihtimalini düşünüyorsunuz.

Size söylenen cahil lafına da öyle katılıyorum ki. Bu kadar mı acizsiniz? Bir kere söylenmiş de ikinciyi nasıl söyletiyorsunuz o insanlara. Yok sizin de niyetiniz iyi değil

Kızlar ben anlatamadım galiba. Ben böyle sakin mi duruyorum sanıyorsunuz. Evet cahiller kabul ediyorum. Öyle olmasa bunu istemezlerdi
Sizin akli basinda aile buyugunuz yok mu.yada anneniz babaniz hepsini hizaya getirsin.
Siz boyle birseyin sakasini bile yapmayin diyemiyor musunuz.
Bana oyle soyleyen biri olsa lafi agzina tikarim.esinize de pes dogrusu.bence ona da bagirip cagirin bi daha bu konuyu acamasin.
Insallah konu sakadir.

Ayy Allahım neler okucaz ya varmış işte bi tane ona şükür etsinler millet olsun bide sabırla yollarca ugrasıyo yani eşine hiç bişey demiyorum size bunu teklif edecek cesareti nerden almışlar ben şok aman aman şakın öyle bi şacmalıga izin verme

Gerçek misiniz siz, neyin fikrini verelim?

Aklınız nasıl karışıyor anlamadım ki, gerekirse o kocayı boşarsınız.

Bu kadar dirençsiz olmayın ya çocuklarımızın güçlü anneleri olsun.

Kocam baskı yaptı bilmem kim aklıma girdi nedir, sizin aklınız nerde, susturamıyor musunuz insanları?

daha neler okuyacam acaba burda. tepkini koy kafayı mı sıyırdınız de bagır çirkefleş. onların evladı olsa verirlermiydi acaba. var işte bir tane allah uzun ömür versin çok istıyorsalar yuvadan alsınlar sevaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…