Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
UmarimUmarım trolleniyoruzdur.
Valla sizi soybagini değiştirme suçundan bi şikayet ederler elinizden çocuk da gider öyle ot gibi kalırsınız.
Kızlar ben anlatamadım galiba. Ben böyle sakin mi duruyorum sanıyorsunuz. Evet cahiller kabul ediyorum. Öyle olmasa bunu istemezlerdiSiz aklınızı mı kaçırdınız?
Türkiye'de insanların yaptığı en büyük suçlardan biri bu.
O çocuğu doğurup onlara verince ve çocuk ilerde bunu öğrenince nasıl bir travma yaşatıyorlar ona haberiniz var mı?
Bu bir çocuk istismarı.
Hiç bir güç çocuğu annesinden A-YI-RA-MAZ!
Devletler, dernekler, kuruluşlar bunun için ne kadar çalışma yapıyorlar, bunu önlemeye çalışıyorlar haberiniz var mı?
Siz devleti dolandırıyor ve o çocuğu istismar ediyor, çocuk ticareti yapıyorsunuz!
SUÇ EFENDİ SUÇ!
Hem insanlık suçu hem yasal suç!
Kendinize gelin bu ne cahillik!
Çıkın şu cahillikten, bırakın bu zihniyeti.
Bıkmadınız mı usanmadınız mı cahillikten ya!
İnternetiniz var, tvniz var hiç mi açıp görmezsiniz, okumazsınız siz!
Hadi kitap okumuyorsunuz da bunlar da mı yok!
Bırakın bu cahilliği artık geçin ya. Millet uzayda koloni kuruyor, kansere ilaç arıyor, siz 'Ben çocuğumu doğuram da akrabaya verem ikinci bebeleri olmuyormuş, beni inandıracaklar, haklı gerekceler söylüyorlar' falan.
Bırakın artık terkedin bu cahilliği ya!
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
ana cahil kocanKızlar ben anlatamadım galiba. Ben böyle sakin mi duruyorum sanıyorsunuz. Evet cahiller kabul ediyorum. Öyle olmasa bunu istemezlerdi
Sizin akli basinda aile buyugunuz yok mu.yada anneniz babaniz hepsini hizaya getirsin.Kızlar ben anlatamadım galiba. Ben böyle sakin mi duruyorum sanıyorsunuz. Evet cahiller kabul ediyorum. Öyle olmasa bunu istemezlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?