Verememmm. Kızlar yardmm

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.

Yanlis okudum sandim. Bunu sormamis olun bence zorlarlarsa ses kaydi video alin veya mesaj yazili birsey tutmaya calisin polise gidin zorlarlarsa sizi

Tövbe yarabbimm
Hala böyle saçmalıklar var mı ya
İsteyen ne akla hizmet istiyosa hadi saçma eşinde onlardan saçma
Akla girilerek verilecek şey mi evlat?

Kazağını çok beğendim verde bi kere ben giyeyim
Allah akıl fikir versin
Sen bebeği onlara vermek için yapmamışsındır umarım
Böyle bi durumda senin kadar sakin kalamaz ortalığı yıkardım eşin nasıl tepki vermez

Ailecek şakasınız

Tv'lerde bangır bağır ailesini arayıp suclayanlar psikolojisi bozulan evlatlık insanlar var ...Onların Egosundan, çocuk sevmeleri için neden çocuğunuzun hayatıyla oynayacaginiZ bir karar vermelerine prim veriyorsunuz gerekli mercilere başvuru yapmadan öylece bekliyorsunuz?Bu ćok büyük yasal bir suç

Kızlar gerçekten öyle bahsediyorlar ki acaba ben mi yanlış düşünüyorm diye düşünmedim değil. Öyle normal gibi gösteriyorlar kii

Siz aklınızı mı kaçırdınız?
Türkiye'de insanların yaptığı en büyük suçlardan biri bu.
O çocuğu doğurup onlara verince ve çocuk ilerde bunu öğrenince nasıl bir travma yaşatıyorlar ona haberiniz var mı?
Bu bir çocuk istismarı.
Hiç bir güç çocuğu annesinden A-YI-RA-MAZ!
Devletler, dernekler, kuruluşlar bunun için ne kadar çalışma yapıyorlar, bunu önlemeye çalışıyorlar haberiniz var mı?
Siz devleti dolandırıyor ve o çocuğu istismar ediyor, çocuk ticareti yapıyorsunuz!
SUÇ EFENDİ SUÇ!
Hem insanlık suçu hem yasal suç!
Kendinize gelin bu ne cahillik!
Çıkın şu cahillikten, bırakın bu zihniyeti.
Bıkmadınız mı usanmadınız mı cahillikten ya!
İnternetiniz var, tvniz var hiç mi açıp görmezsiniz, okumazsınız siz!
Hadi kitap okumuyorsunuz da bunlar da mı yok!
Bırakın bu cahilliği artık geçin ya. Millet uzayda koloni kuruyor, kansere ilaç arıyor, siz 'Ben çocuğumu doğuram da akrabaya verem ikinci bebeleri olmuyormuş, beni inandıracaklar, haklı gerekceler söylüyorlar' falan.
Bırakın artık terkedin bu cahilliği ya!

Aklına girmişler nedir yahu ? Fazla koltuk var sanki de onu veriyoruz , böyle adamın akıl sağlığından şüphe ederim kusura bakmayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…