- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapılandırılmış borçlar kartla ödenmiyor malesef
Konu sahibine katılıyorum. A101 De karşılaştım ben de böyle bir durumla.Aynı şube herkesin kuruşunu kasada bırakıyor. Ne zaman gitsem aynı durum. Bir gün aldığım ürün 10 tl 5 kuruş tuttu. Bende de nakit 10 tl var.5 kuruş yok.Kasadaki kız da görüyor parayı. Ay dedim 5 kuruş yok karttan çekelim. Önemli değil 5 kuruş demedi.Ben de söyledim o zaman. Para üstü vermeye gelince yok müşteriden almaya gelince kuruş hesabı.Düşünsenize hergün 100 kişidn 5 kuruş alsalar oooo
yeri geliyor cebimizden veriyoruz onu kimse görmüyor ama 45 kuruşu 50 ye yuvarlayınca hırsız muamelesi gör ne güzel ya. verebiliyorsan 45 kuruş ver ne diye şikayete kadar götürüp adamı zimmetine para alıyor durumuna düşürüyorsun. hayret bişey ya.Burda durum hakkını aramak değil. İnce ince memuru o biriken paraları cebe atmakla itham etmek. Hatta bunula da yetinmeyip şikayet etmek.
Gerçekten yaptığınız cok cirkin üstelik adam size sizden almayalım madem dediği halde.
valla 10 kuruşla ne ben fakir olurum ne onlar zengin. benim sinirlerimi bozan şey haklı olarak sorduğum soruya karşın tavırlarıydı bizden olsun bilmem ne.ben konu sahibine sonuna kadar hak veriyorum.burada sorun 5 kuruş peşine düşmek değilki,mesele haksız kazanç.Düşünsenize günde 100 kişiye böyle yuvarlama yapsa günde 5 tl yapar ayda 150 tl.hem madem yuvarlama yapıyorlar 42 kuruşu 50 kuruş olarak yuvarlayacaklarına 40 kuruş olarak yuvarlasınlar,kendilerine daha yakın![]()
ben eksik ödeme yaptığım için bozdurdum. tamam 50 kr alın o zaman dedim (5 TL den) tavır yaptı almadı ben de bozdurup ödedim kimsenin hakkı geçsin istememAzminize hayran kaldim, 5 kurus icin bakkaldan para bozdurmaya usenirdim acikcasi, bide ustune mudure cikip sikayet etmissiniz bu ne azim![]()