Verilemeyen Miras

Mahkeme

Annemizin babamızın malı bizim malımız. Konu sahibi gayet haklı. 5 kuruş da olsa 5 kuruş kimseye bırakılmamalı, ailesinin pasifliğinin bedelini de tabii ki çocuklar ödememeli.
İşte bunu anlamıyorlar neden ben bu kadar zorluk çekiyorum sırf anne babamın pasifliği yüzünden
Neden benim hakkım olan mal üzerinden başkaları bana karşı hava atıp lüks yaşayıp beni küçük görüyorlar

Dede olunce mallar niye neneye gecti anlamadim. Veraset cikarilip ese ve cocuklara paylastirilmiyo mu?

Genelleme yapmak istemiyorum ancak muhtemelen anneniz ailesiyle ilişkisinde sorun olur diye yanaşmıyordur, aslında baktığınızda aile kendi çıkarları olduğu sürece var irtibat olsa ne olmasa ne şu durumda
Öyle zaten annem bana düşman olamsınlar da varsın açlıktan öleyim zihniyetinde

Sizi anlıyorum bence çok haklısınız ama bir sonuca ulaşabilmeniz için annenizinde sizin gibi hissetmesi, düşünmesi gerek. Mahkeme dışında hiç bir yol gözükmiyor. Kuzenlerinizle de görüşmeyin ya da size kötü hissettirecek hareketler yaptıklarında uygun bir dille uyarın.

Öyle demeyin hanımefendi bal gibide var
Amcalarım devrimci gibiler yani en ufak bir şeyden görleri kararır
Ayrıca dedem hak ediyor çocuklarına ne işkenceler yaptılar onlar bu daha yanında hiçbirşey
Keşke benim babamda öyle olsaydı dedemlere karşı

Annemlerde şu var annemiz ölmeden mal paylaştırmayız diyorlar ama kendileride kullanmasını oturmasını biliyor.
Degisik bi zihniyet. Valla biz 3 kardesiz. Ortanca oglan. Gorusmeyiz konusmayiz dusman gibiyiz. Babama bisi olsa coker alirim hakkimi. Bi kurusuna elletmem. Anneme de kendi hakkini vericek sonucta devlet. Oglan yesin diye ben niye annemin olmesini bekleyim.

benzer durum var bizimde ev var tarla var avukata vereceğiz yoksa hakkınızı aramanız zor olur avukatlar yol gösteriyor

Malesef annem de o kadar pasif ki
Kuzenlerimle zaten görüşmüyorum ancak onlar bizden kopmuyorlar yani hem ezip hemde kopmuyorlar bize geliyorlar sürekli

Annemi ikna edemiyorum sırf ona şartlarını dönmesinler diye annem hiçbirşey yapmıyor
Ve annem çok pasif asla hakk
benzer durum var bizimde ev var tarla var avukata vereceğiz yoksa hakkınızı aramanız zor olur avukatlar yol gösteriyor
ını arayamaz

Annemi ikna edemiyorum ki çok korkak acayip korkuyor ve çekiniyor

mallar nasıl anne rıza göstermeden baba ölünce anneanneye geçti?babanız nasıl almadı hakkını anlamadım birşey gidip feragat falan mı ettiler?

Ayrıca üç teyzem var onlar hep okumuş kendini kurtarmış onlarda istemiyor mal ve annem isteyince anneme kızıyorlar açgözlü muamelesi yapıyorlar diyorlar ki senin 5 tane oğlun var git onlar sana baksın kardeşlerimizin malını niye isyltiyorsun

mallar nasıl anne rıza göstermeden baba ölünce anneanneye geçti?babanız nasıl almadı hakkını anlamadım birşey gidip feragat falan mı ettiler?
Bildiğiniz dayımlar diyor ki annemiz ölmeden mal paylaşmayiz ancak o ölürse
Ama malları bir güzel kullanıyorlar evlerde oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…