Verilen sözün tutulmaması

Anlattım . Inşallah okur ve okuduğunu anlarsın . Gene anlamasan sor tekrar . Uçuk açılma değil bu bak tekrar söylüyorum sana . Ben zaten o x marka arabayı alacaktım Ama eylülde . Bu insanlar bana aceleyle haziranda aldirdilar . Ben o 3 ayda ödemelerini bitirecektim rahatladiktan sonra alacaktim
Artık uzerıne bır bardak su ıcıp alıvercen o pahalı en lüks x marka arabanı 🤷🏼‍♀️ Artık mılletın maaş çetelesını tutcağına kendı paranızı hesaplarsınız ıyı geceler

Zekamdan hiç şüpheniz olmasın, mesela ileride çocuğum olduğunda kimseden bir beklentim olmayacak :)
Benimde yoktu beklentim . 5 ay boyunca ben alicam ben alicam diyen ınsanların verdiği soze inanıp planladigim tarihten önce aldım arabamı yani insanların verdikleri sozu tutacaklarını düşünmem benim hatam haklisiniz

Valla bı laf var totosuna güvenen borozancı başı.
Benim ailem ve kendi tarafım maddi olarak güçlü oldukları halde ben bir güne bir günde şunu alın demedim.
Teklif ettikleri halde.
Eş tarafıyla asla bu konularin dahi konuşulmayacağı mesafemiz var. Hoş konuşulsa dahi beklenti içinde olmam.

Verilen sözlerin tutulmayacağını da bilmeniz gerekiyor.
Eş ailesinin sizin aileniz gibi olmayacağını da bilmemiz gerekiyor.
Evlenirken herkes kendini belli ediyor, ailelerde röntgen filmi gibi ortada oluyor.
Yapan aile parayı şak diye gönderiyor yada alıyor. Kıvıranda sizde olduğu gibi binlerce dansöz var hesabı kıvırıyor....
Bundan sonra ona göre değerleri olur gözünüzde.

Paramı/mızı nasıl isteyeceğiz gibi bı tutuma aman girmeyin.

Maddi durumum Allah'ıma binlerce hamd olsun nasip ettikleri için şu yaptığınız masrafı yapmadım.
Güzel bir sallanan beyaz karyola, beyaz nevresim takımı, yatak aldım.
Yanına eşyalarını koyduğum dolap yatak odası takımımın uzun 140 boyunca 3 gözlü dolabını çektim.
Oğlum 16 aylık böyle büyüdü, Allah nasip ederse kızımı da o köşede büyütücem.
Biraz anlar duruma gelsin ikisine ayrı oda o zaman alırım.

Tek beklentimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak olsun.

Artık uzerıne bır bardak su ıcıp alıvercen o pahalı en lüks x marka arabanı 🤷🏼‍♀️ Artık mılletın maaş çetelesını tutcağına kendı paranızı hesaplarsınız ıyı geceler
Siz kesinlikle laftan anlamıyorsunuz . Okuduklarınızı da anlamıyorsunuz
Anca boş boş konuşuyorsunuz .
Ben diyorum ki bebeğin gelişimi için uygun doktorların önerdiği markaların içinden bana bi bulsanıza 500 liralık bir araba?
Daha önce de bir konuda böyle boş boş konuşup kanıtlayamamıştınız. Huyunuz bu .

Valla bı laf var totosuna güvenen borozancı başı.
Benim ailem ve kendi tarafım maddi olarak güçlü oldukları halde ben bir güne bir günde şunu alın demedim.
Teklif ettikleri halde.
Eş tarafıyla asla bu konularin dahi konuşulmayacağı mesafemiz var. Hoş konuşulsa dahi beklenti içinde olmam.

Verilen sözlerin tutulmayacağını da bilmeniz gerekiyor.
Eş ailesinin sizin aileniz gibi olmayacağını da bilmemiz gerekiyor.
Evlenirken herkes kendini belli ediyor, ailelerde röntgen filmi gibi ortada oluyor.
Yapan aile parayı şak diye gönderiyor yada alıyor. Kıvıranda sizde olduğu gibi binlerce dansöz var hesabı kıvırıyor....
Bundan sonra ona göre değerleri olur gözünüzde.

Paramı/mızı nasıl isteyeceğiz gibi bı tutuma aman girmeyin.

Maddi durumum Allah'ıma binlerce hamd olsun nasip ettikleri için şu yaptığınız masrafı yapmadım.
Güzel bir sallanan beyaz karyola, beyaz nevresim takımı, yatak aldım.
Yanına eşyalarını koyduğum dolap yatak odası takımımın uzun 140 boyunca 3 gözlü dolabını çektim.
Oğlum 16 aylık böyle büyüdü, Allah nasip ederse kızımı da o köşede büyütücem.
Biraz anlar duruma gelsin ikisine ayrı oda o zaman alırım.

Tek beklentimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almak olsun.

Allaha bin kere şükür hepsini yapacak benim de gücüm var . Defalarca söyledim tekrar söylüyorum aynı ürünleri alacaktım Ama haziranda değil eylülde. Beni acele ettirmeleri sonucu erkenden aldik o da bizi zora soktu bundan da ziyade kendimi aptal yerine konmuş hissettim . 2 sene ısrar kıyamet bana torun torun diyen, ilk 5 ay araba alcaz diye ısrar eden ınsanların 3 bin liralık bir arabayı bu kadar sıkıntı haline getireceklerini dusunmedim haklisiniz

Ben diyorum ki bebeğin gelişimi için uygun doktorların önerdiği markaların içinden bana bi bulsanıza 500 liralık bir araba?
Ben örnek verdım sakın ol champ ben çevremden mısal 500 e aldılar dedım 😂 sen al işte artık dıyorum. Anlamışsındır umarım zıra herkes ne demek ıstedığımı anladı bır sen anlamadın. 500 e gıt al dıyen olmadı. 1000 2000 ver ama 3000 uçuk tek bır yerede bakmayın malum piyasalar dalgalı fıyatlar her yerde aynı olmaz😏

saskinim suanda..yaw bu kadin kendimi demis alin diye..herifler soz vermis..yani vermeselerdi soz...ne kadar basit soz vermek sozunu yerine getirmemek..yaw soz bu boru mu?

beni taniyan herkes bilirki soz vermem kolay kolay..cunku ha bisey olursada yerine getiremezsem diye..benim icin hayat memat meselesi haline gelir o is. insanlar ne kadar relax bu konuda yeminle saskinm.

birde yemin etme melesi varki..yaw afa kufe yemin edilir mi? herkes herseye soz veriyor yemin ediyor; yaw sizden bisey isteyen yokki soz veriyorsun insanlari guvendirip sonra ortada birakiyorsun. sen bos yere soz vermesen bu adam zaten kendi yapacak. herkes tutturmus ben bisey beklemedim kimseden cocuumaa bla bla blaa..yaw he he..oturup bi soz vermenin onemini dusunun bence boyle diyenler. sizler soz vermek nedir onu bilmiyorsunuz, anlamni cozememissiniz. ayakta kniyorum sizi :D

Bebek arabası modeli öneren doktor mu var 🙄😮

Ben örnek verdım sakın ol champ ben çevremden mısal 500 e aldılar dedım 😂 sen al işte artık dıyorum. Anlamışsındır umarım zıra herkes ne demek ıstedığımı anladı bır sen anlamadın. 500 e gıt al dıyen olmadı. 1000 2000 ver ama 3000 uçuk tek bır yerede bakmayın malum piyasalar dalgalı fıyatlar her yerde aynı olmaz😏
3000 uçuk değil 2 sene arayla 2 + 2 =4 vereceğime tek seferde 3 verdim 4>3. Bak yukarda da anlattım uzun uzun ama senin için daha fazla mücadele edemeyeceğim zira tane tane anlattığım halde olmamış anlayamamışsın .

saskinim suanda..yaw bu kadin kendimi demis alin diye..herifler soz vermis..yani vermeselerdi soz...ne kadar basit soz vermek sozunu yerine getirmemek..yaw soz bu boru mu?

beni taniyan herkes bilirki soz vermem kolay kolay..cunku ha bisey olursada yerine getiremezsem diye..benim icin hayat memat meselesi haline gelir o is. insanlar ne kadar relax bu konuda yeminle saskinm.

birde yemin etme melesi varki..yaw afa kufe yemin edilir mi? herkes herseye soz veriyor yemin ediyor; yaw sizden bisey isteyen yokki soz veriyorsun insanlari guvendirip sonra ortada birakiyorsun. sen bos yere soz vermesen bu adam zaten kendi yapacak. herkes tutturmus ben bisey beklemedim kimseden cocuumaa bla bla blaa..yaw he he..oturup bi soz vermenin onemini dusunun bence boyle diyenler. sizler soz vermek nedir onu bilmiyorsunuz, anlamni cozememissiniz. ayakta kniyorum sizi :KK70:
Tam olarak söylemek istediğim şey bu . Verilen sozu tutmamak , tutmadığı gibi bir açıklama bile yapmadan insani aptal yerine koymaya çalışmak .

Tam olarak söylemek istediğim şey bu . Verilen sozu tutmamak , tutmadığı gibi bir açıklama bile yapmadan insani aptal yerine koymaya çalışmak .
onlar sana yalan soylemis oldu ve onlarin yuzunden zor duruma dustun. bunu anlamak zor degil. yani herkes burda konusuyor ama bence bos konusuyor boyle diyenler. ne diyelim bir gun baslarina gelirse belki anlarlar ne kadar hassas bir konu oldugunu.

onlar sana yalan soylemis oldu ve onlarin yuzunden zor duruma dustun. bunu anlamak zor degil. yani herkes burda konusuyor ama bence bos konusuyor boyle diyenler. ne diyelim bir gun baslarina gelirse belki anlarlar ne kadar hassas bir konu oldugunu.
Ahh inşallah . Bir de bekar olup cahil cesareti boş boş konuşanlar var ki tam evlere şenlik . Vallahi çok teşekkür ederim anladığın için

Ahh inşallah . Bir de bekar olup cahil cesareti boş boş konuşanlar var ki tam evlere şenlik . Vallahi çok teşekkür ederim anladığın için
ben hassasim bu konuda kandirildim zamaninda ama ondan oncede hep hassas olmusumdur aile egitimi diyelim. hayatim boynca degisecegimi sanmiyorum, benim icin ince konulardan bir tanesidir. sozunde durmamak yalancilikla esdegerdir. dedigim gibi siz kendinz yapin bir sekilde..onlar yaptiklarindan ya da soz verip yapmadiklarindan utansinlar. sorun senin onlara guvenip cocuk yapman filanda degil. yeminle bazi seyleri fahrettin koca gibi heceleyerek anlatmak gerek sanirim burda :D

Doktor önerili bebek arabası mı?
Daha neler çıkacak
Eskiden kundak vardı kimse de mal olmadı yani gayet normal büyüdüler yok oda yok ışıklı simli lamba vs tamamen özentilik
Ha heves edilir yapılır ama bebeğin gelişimi zekası biraz da genetik öyle iki oyuncak bi yatakla uçuk fiyatlar ödemek akıl işi değil

burada onemli olan sizin ne kadarlik bir bebek arabasi aldiginiz degil. Neden insanlara bunu aciklamak icin bir cok msj attiniz ki. bebek dogdugunda aileler hediye almak isterler genelde. yegenim dogdu ben de bebek arabasi hediye ettim. ben yurt disinda yasadigim icin sizin soylediginiz miktarda bir parayi hesaplarina gectim gittiler aldilar gonullerinin istedigini. sizin durum hediye etmekten cikmis. hediye alacaksam birinden, bana sen su kadar ayda ode demem diyemem. hediye gonulden kopar soze felan ihtiyac yoktur. ben bu bebek arabasinin isteyerek alindigini dusunmedim
kusura bakmayin. belki aranizda konusurken ailenizin size destek olacagindan etkilendiler altta kalmamak icin laf agizlarindan cikti bilemiyorum. yerinizde olsam bu konuda konusmam sıkışsam da kendim oderim.

Back
X