Merhaba,Elecda 15 dakikda yaklaşık kaç kelime tekrar ediliyor? Ve birazcık ingilizce öğrenme planılamasını zahmet olmazsa yazabilirmisiniz. Ben babilankaya katılamıyorum (yaşadığım ülkeden dolayı)
Nasıl Olunur podcastini de mutlaka dinlemeni tavsiye ederim. Çok keyifliydi.Sevgilielecda kitap önerin için çok teşekkürler Anne ben düştüm mu kitabını yeni bitirdim. Anlatimi çok güzeldi
Kolaylıklar diliyorum.Tekrardan merhabalar,
Rutinlerimi yazacaktım ancak fırsat bulamadım. Biri 4 buçuk yaş, diğeri 3 aylık olan iki kızım var. Yarın işe dönüyorum bu sebeple benim ve ailem için en sağlıklı rutini oluşturmaya çalışacağım.
Şimdilik kaba taslak planım şöyle:
06.00: Uyanma ve su içip balkonda 5 dakika hava alma
06.15: Kızımın beslenmesini hazırlama ve o gün giyeceği kıyafetleri hazırlama
06.30: Eşime ve kendime kahvaltı hazırlama
07.00: Kahvaltı yapma
07.15: Eşimi ve kızımı uyandırma
07.30: Bebeğimi hazırlama
08.00 Evden çıkış
08:30 Bebeğimi babannesine bırakıp oradan ise geçeceğim.
Şimdilik sabah rutinimi bu şekilde deneyeceğim. 3 aylık bebekle ne kadar uygulanabilir olduğunu yarın göreceğiz.
Belirledin mi hedeflerini?Zaman çok hızlı geçiyor, mayıs ayı gelmiş bile:)
Hazır ay başını yakalamışken hemen birkaç hedef koyayım da ayım boşa gitmesin :))
Benim gibi ay başını bekleyenlere duyrulur:)
Ben İngilizce dizileri İngilizce altyazı ile seyrediyorum. Bu şekilde anlamam çok gelişti. Kesinlikle tavsiye ederim. Babilanka'yı ben konuşma pratiği ararken bulmuştum. Burada tavsiye ediyorum ama herhangi bir iş birliği durumum söz konusu değil.İngilizce pratik üstüne düşmeye karar verdim. Babilanka platformu burda çok tavsiye edilmişti, ücret için kuponu olan var mı? Eş zamanlı kısa süreli ing dizi izlesem tavsiyeniz var mı, yoksa zaman kaybı mı sizce?
ilk kazanmak istediğim alışkanlık: speaking konusunda adım atmak.Belirledin mi hedeflerini?
Dizi izlemeni tavsiye ederim ama alt yazıyı da İngilizce ayarlamalısın, asla Türkçe alt yazılı olmamalıİngilizce pratik üstüne düşmeye karar verdim. Babilanka platformu burda çok tavsiye edilmişti, ücret için kuponu olan var mı? Eş zamanlı kısa süreli ing dizi izlesem tavsiyeniz var mı, yoksa zaman kaybı mı sizce?
Okumadan yazmıştım elecda, sen de aynısını önermişsin. Ben kendi öğrencilerime şunu da öneriyorum. Önce Türkçe alt yazılı sonra aynı bölümü İngilizce alt yazılı en son alt yazısız şekilde izlemelerini öneriyorum. 10 dklık bir çizgi film için mesela yarım saat demek oluyor bu.Ben İngilizce dizileri İngilizce altyazı ile seyrediyorum. Bu şekilde anlamam çok gelişti. Kesinlikle tavsiye ederim. Babilanka'yı ben konuşma pratiği ararken bulmuştum. Burada tavsiye ediyorum ama herhangi bir iş birliği durumum söz konusu değil.
hangi dizi:9 nokta atışı isim de versen şu akademisyeneDizi izlemeni tavsiye ederim ama alt yazıyı da İngilizce ayarlamalısın, asla Türkçe alt yazılı olmamalı
Dizi sana kalmış tabi ama 20 dklık dizileri tercih etsen sıkılmazsın. Ben Working Moms ı çok seviyordumhangi dizi:9 nokta atışı isim de versen şu akademisyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?