Popüler Konu Verimli Rutin

Kızlar için bes hakkında bilgi verebilir misin ?

Kaç yıl ödeme yapacaksın
% 25 Devlet katkısı devam ediyor mu

Kural , 5 ten sonra hiç bir şey yememek mi ?

Sadece bu kuralla mı 2 haftada 3,5 kilo verdiniz
3 kuralım var. Şekersiz beslenme, akşam 18.00 den sonra bişi yememe ve 20 dk ekliptik. Bu şekilde kilo verdim.
Ne güzel söylemler maşaAllah
Kaç yaşında ?

Öncesinde aranız nasıldı
Ah aramız gelgitli olurdu, hala ara ara insani olarak iletişimimizin ritmi değişiyor ancak genel olarak sevgisini ifade edebilen bi çocuk. 9 yaşında

Selamlar Hanımlar,

Çalıştığım şirket 15 Ağustos-1 Eylül arasını zorunlu tatil olarak belirlemişti. İlk hafta evde kızlar ile takıldık. İkinci hafta 3 günlüğüne Sinop’a gittik. Şehrin coğrafyası çok güzel olmakla birlikte yerleşimi ve şehir planlaması oldukça kötüydü. Kızlar deniz girdi, biz de yeni bir şehir görmüş olduk.

Okulların sadece çocukların hayatını değil bizim hayatımızı da düzene soktuğunu düşünüyorum. Uyku, yemek, ekran rutinleri tamamen karıştı. Okulların açılması ile tekrar rutinlerimize geri dönmeyi istiyorum.

Uzun süredir iki hafta boyunca evde kalmamıştım. Öncesinde bu boş zamanı oldukça verimli geçireceğimi düşünüyordum ama tam tersi oldu. Zaman kısıtı ortadan kalkınca verimim çok düştü. İşe gitmenin benim hayatındaki yerini ve önemini anlamış oldum. Kesinlikle günlük olarak evden çıkıp işe gitmek, hem iş öncesini hem de iş sonrasını verimli kılıyor.

Herkese verimli bir hafta diliyorum.

1. Kızların bu yıl kaça gidiyor
2. Diksiyon nereden çalışıyorsun
3. Çalınan dikkat kitabında , dikkat eksikliğiyle ilgili bilgiler mi Var

Devlet katkısı %30'a çıktı. Kızlar için 10 yıl ödeme yapacağım. Kendim için 56 yaşına kadar devam edeceğim, yani 14 yıl.
Teşekkürler
Ödemeyi nereye yapıyorsun.

Zorunlu bes yapılıp da maaştan direkt kesildiğinde ben de direkt sistemden çıkmıştım . O zaman 100 tl idi . Orada birikene kadar ben her ay 100 tl yi kenara koyarım diye düşünmüştüm tabi yapamadım öyle

14 yıl boyunca , her ay bese vereceğin para ile gram altın alsan 14 yıl sonra hangisinin getirisi daha fazla olur acaba

Herkese Selam!

* Beslenmedeki 3 kuralımı yeniden gündeme taşıdım, bugün itibariyle.
Öğle arasında spor salonunda çalışmaya başladım. Hem akşam vaktim bana kalacak , aile saatimize devam edeceğin hem de öğle aralarını verimsiz kullanmaktan- dedikodudan korunacağım

* Haftasonu oğlumun kırtasiye listesini gözden geçirdik, eksikleri belirledik. Tüm kırtasiye dolapları, oğlumun dolaplarını temizleyip düzenledik. Fazla her şeyi elden çıkardık. Güzel bir düzen oldu bizim için.

* Yeğenlerim bize misafir oldu. Birlikte keyifli vakit geçirdik. Çocuklar yüzdü, film saati yaptık, yedik içtik sohbet ettik. Ailem benim “değerlerim”den ; bu sebeple ayda bir iyi bir şeyler yapmaya gayret ediyorum. İlk adımı atarken zorlanıyorum, bazen düşüncelere dalıyor ya da karışık duygular hissedebiliyorum ancak ikinci adımda iyi ki” diyorum. Yaşam pürüpak değil. Her zaman istediğimiz şeyleri istediğiniz motivasyon ve duyguyla yapamayabiliriz.

* Magnezyum, Multivitamin (b12-folikasit vs), d vitamini ve balık yağ kullanıyorum.

* Bu hafta 3 kitap bitirdim.

Tarla Kuşunun Sesi (öykü)
Balino ( +7yaş)
Bu Kitabı Yasaklayın (+10yaş)

* Film tahlil grubumuzla bu dönem Christopher Nolan ın filmlerini inceliyoruz .

Son iki haftada

Yıldızlararasında
Başlangıç

inceledim. İkisi de gerçek anlamda kafa yorucu ve bilim kurguya duyguları ekleyen içeriğe sahip , damakta tat bırakan filmler.

* Çocuklar diğer değerlerim başlığından. 5 Eylül de Hatalar Kitabı” nı konuşacağız bakalım ortaya ne parlak fikirler çıkacak.

* Oğlum bu yıl kolej sınavlarına hazırlanacak bu sebeple yazın 3. Sınıf zor bir test kitabı bitirdik. Her gün ısrarla hatırlatıp onca isteksizliğe iyi bir direniş gösterdiğim için kendimi tebrik ediyorum.

• Günde 20 dakika kitap okumayı
  • Ders tekrarı yapmayı
  • Her gün 2 test çözmeyi hedefledik
  • Çarpım tablosu sık sık tekrar edilecek

* Bu yıl yeni tarifler denedim , denemeye devam edeceğim. Su böreği açtım, Aşure pişirdim. Sırada domates konservesi, Perde pilavı var.

* Kış hazırlığı için
Biner patlican közlenecek .
Barbunya , bezelye aldım dondurdum.
Fazla biberleri doğrayıp paketledim dondurdum. ( çıkarıp kullanması pratik oluyor-)

1. Kızların bu yıl kaça gidiyor
2. Diksiyon nereden çalışıyorsun
3. Çalınan dikkat kitabında , dikkat eksikliğiyle ilgili bilgiler mi Var
1. Büyük kızım 7. sınıfa, küçük kızım 2. sınıfa gidiyor.
2. Online diksiyon eğiitmi almıştım. Instagram sayfası "elifyilmaz.tr" Derste öğrendiğimiz günlük egzersizleri ve tekerlemeleri çalışıyorum.
3. Çalınan Dikkat kitabını henüz bitirmedim. Araya başka kitaplar girdi ancak konusunun odaklanamama nedenleri ile ilgili olduğunu söyleyebilirim.

Çoook eskiden yüzyüze çok ünlü bir yönetmenle film okumaları yapardık .
Film tahlili yazını görünce aklıma o geldi .
Online mı ve ücretliyse ne kadar

Büyük kızın oğlumla akranmış

2. Çocuk olmalı mı olmamalı mı tarzı yazılarını anımsadım , 2. Sınıfa gidiyormuş . Zaman mı hızlı geçiyor . Biz mi yaşlanıyoruz

Garanti Bankasının bireysel emeklilik sistemini kullanıyorum. Eşimle ortak kredi kartı da aynı bankadan olduğu için her ay otomatik kesiliyor. Hangisinin getirisinin daha iyi olacağını kestiremeyiz ama bugün alınan 10 gram altın, 10 sene sonra da 10 gram. Yani miktarda bir değişiklik söz konusu değil. Ancak devletin verdiği %30 katkı doğru yönetilirse BES senin koyduğun paranın üzerine uzun vadede epey katkı sağlıyor.

Büyük kızın oğlumla akranmış

2. Çocuk olmalı mı olmamalı mı tarzı yazılarını anımsadım , 2. Sınıfa gidiyormuş . Zaman mı hızlı geçiyor . Biz mi yaşlanıyoruz
Senin tek çocuk mu vardı? Valla ikinci çocuğu hiç kolay büyütmedim, bana hiç hızlı geçmedi:)

% 30 doğru yönetilirse ne demek ?
Ben bu aydan itibaren her ay 5 bin tl lik gr almaya çalışayım bari

Senin tek çocuk mu vardı? Valla ikinci çocuğu hiç kolay büyütmedim, bana hiç hızlı geçmedi:)

Evet 1 tane

Şöyle bir söz vardı :

Tek çocuk zor çocuk
2 çocuk kolay çocuk
3 çocuk hiç çocuk ..

2 olunca beraber oynuyorlar , 3 olunca da kendi kendilerini oyalıyorlar diye. .

Sende öyle olmamış demek .

Benimki tek çocuk ve acaip zor

Ben bu sözü tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk olarak biliyorum:) Aynı süreci baştan yaşamak ve iki çocuk arasındaki dengeyi kurmak zorladı beni. Ayrıca maddi olarak da zorlayıcı.

Tek çocuk hiç çocuk değil miydi ya

3 çocuğun hiç çocuk olmadığına hem yemin edebilir hem ispatlayabilirim

sizin evde uzun makarna kısa makarna
Pirinç pilavı bulgur pilavı kavgası oluyor mu?
Başka da sözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…