Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar hanımlar

Dün alışkanlıklarıma bir yenisini ekledim. Beslenme dışında ev düzeni ile ilgili” sadece -10 dk olarak her gün evde bir alanı düzenlemek-

Dün oğlumun çekmecelerini düzenledim. (O gelene kadar odasını temizleyip düzenlemek istiyorum)

elecda Yeni eğitim döneminde yine üniversitede çalışacak mısın? Akademik ilerlemene keyifle heyecanla şahit olmak istiyorum. Sınavlara hazırlık nasıl gidiyor?
bir de Haziranda başladığın beslenme rutininle 'şu ana kadar kilo verebilidin mi?' yanında ne gibi değişimler hissediyorsun kendinde?

Her güne bir "büyük kurbağa" seçiyorum ve gün içinde mutlaka bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Aksi takdirde akışa bıraktığımda zaman geçip gidiyor hiçbir sey yapamadan. Çok fazla yarım işim var, bu şekilde ilerleme kaydederek ağustos sonuna kadar yarım işlerimi bitirmeye niyet ediyorum.

Merhaba, İstanbulda hava cok sıcak ve enerji emici. 1 hafta tatil sonrası acil olarak memlekete gittik. Ailevi saglık durumları.Dinlenemeden işe başlamakda benim açımdan yorucu ve stresli oldu.
Geçtiğimiz günlerde ortamlarda satılacak bilgiler podcastı dinlerken şu cümleyi kaydetmişim hafızama, sizlerlede paylaşmak istedim. Birde saglık durumları ile bogusunca, nekadar dogru bir söz oldugu kanaatına vardım
SAGLIKSIZ BİR ZENGİNLİK YADA LİDERLİKTEN İSE SAGLIKLI BİR KÖLELİĞİ TERCİH EDERİM.
Sanırım bu hayatta biz en önemli şey olan saglıgımızı dikkate almıyoruz.
Saglıklı Yaşam Saglıklı Beslenme için bir yol haritası çizmek istiyorum.
Bu konuda ilk hedeflerim, Karbonhidrat şeker ve paketli gıdaları tüketmemeyi planlıyorum.
Saglıklı ve kalıcı kilo vermek ve Sporu hayatıma daimi olarak eklemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…