Popüler Konu Verimli Rutin

Çok fazla sayıda yatırım fonu var. Hisse yatırımı uzmanlık istiyor, ancak yatırım fonlarında bir sepet oluşturuyorsunuz veya hazır sepetler var, onlardan alıyorsunuz. Sizin yerinize fon yöneticileri yönetiyor. Ben yatırım fonlarını seviyorum. Bankanızın uygulamasından fonlara bakıp karar vermeniz lazım. Kesinlikle para kaybetmek istemiyorum, kazanç az olsa da kabülüm derseniz düşük riskli fonlardan tercih edebilirsiniz.

Selamlar Hanımlar,
Çok şükür okullar açıldı ve rutinlerime geri döndüm. Ufak tefek bazı değişiklikler yaptım. Şu an uyguladığım düzen şu şekilde:

Sabah Rutini
05:30-07:00

• Sessizlik Zamanı
  • 1 bardak su + prebiyotik
  • Meditasyon
  • Sabah Sayfası
  • Kuran Meali Okuması
07:00-08:00 Kızların Okul Rutini

08:00-09:00
  • Ev Toplama
  • Diksiyon Çalışması
  • Kahvaltı + D Vitamini + Multivitamin
  • Hazırlanma ve Evden Çıkış
09:00-10:00 İşe Gidiş

10:00-17:00 Ofis Çalışması

17:00-18:00 Eve Dönüş

18:00-19:00 Akşam Yemeği

19:00-20:00 İngilizce Çalışması ve Kitap Okuma (Kızların Ödev Vakti)

20:00-21:00 Ailece Vakit

21:00-22:00 Cilt Bakımı & Çocukların Uyku Rutini

22:30 Uyku Zamanı

Cevap için teşekkür ederim elecda Kesinlikle risk istemiyorum. Risk alacak durumda değilim. Malum enflasyon ortada. Param erimeden belli bir gelirim oldun derdindeyim. Bankacı kadın da ben sizin yerinize yönetirim dedi. Ama yani ne bileyim “Niye bana yardımcı olsun, onun karı ne olacak” diye düşünmedim değil. “Gümüş fon alırız” dedi. Ama benden istediği ana paramın 1/5 O yüzden ben pek sıcak bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…