• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar Hanımlar,

Sabah 05.30-07:00 rutinimi gerçekleştirdim. Kızları okula gönderdikten sonra 08:00-08:30 arası evi topladım. Süreli ev toplama bana iyi geliyor. Zira evde sonsuza kadar kendimize iş bulmamız mümkün. Eve odaklanmayı yarım saat ile sınırlandırmak hem işleri önceliklendirme hem de hızlıca işleri bitirmek açısından faydalı oluyor. Bu 30 dakika içerisinde evi havalandırdım, kızların yataklarını topladım, çekmece içlerinde ufak tefek düzenleme işleri yaptım. Ardından kahvaltımı hazırladım. Bugün kızlara tost yaptığım için kendim de yemek istedim. Chatgbt'ye bugün yemeği planladığım her şeyi girdim ve porsiyon planlamasını yaptırdım. Ona göre de kahvaltımı yavaş yemeye ve bol çiğnemeye çalışarak bitirdim. Vitaminlerimi içtim.

Kahvaltı sonrasında hızlı banyo temizliği alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum. Sofrayı topladıktan sonra temizlik sirkesi ile mutfak tezgahını ve masayı sildim. Sonra banyo tezgahlarını ve lavaboları da sirke ile temizledim. Günlük rutinimde sadece 5 dakikalık bir fark yarattı.

Ev ile işim bitince hazırlandım. Nihayet aradığım rimeli buldum. Gözüm hassas ve alerjik. Az kirpiğim var. Topaklanma yapmayan, akmayan ve gözümü yakmayan rimel olarak Clinique High Impact benim bütün beklentilerimi karşıladı. Denemek için seyahat boyunu almıştım. Bundan sonra daha da değiştirmem. Göz kalemi ve kaş kaleminde farklı ürünler denemeye devam ediyorum.

elecda elecda alışkanlık edinmendeki ve sürdürmedeki motivasyonun , düsturun ne?
Kalite yönetim sistemlerinde hiç bir zaman mükemmel sistem kurulması hedeflenmez. Mevcut sistemin sürekli olarak iyileştirilmesi hedeflenir. Ben de hem iş hayatım hem de özel hayatımda sistemler kurarak hayatımı yönetmeye çalışıyorum. Kurduğum bu sistemleri de sürekli nasıl iyileştirebilir ve sürdürebilirim bakış açısıyla değerlendiriyorum.

Sabah işe gitmeden önce 20 dakika evi temizleme ve düzenleme rutinini edinmem uzun zaman aldı. Şimdi bu rutini en verimli hale taşımaya çalışıyorum aslında.

Kalite yönetim sistemlerinde hiç bir zaman mükemmel sistem kurulması hedeflenmez. Mevcut sistemin sürekli olarak iyileştirilmesi hedeflenir. Ben de hem iş hayatım hem de özel hayatımda sistemler kurarak hayatımı yönetmeye çalışıyorum. Kurduğum bu sistemleri de sürekli nasıl iyileştirebilir ve sürdürebilirim bakış açısıyla değerlendiriyorum.

Sabah işe gitmeden önce 20 dakika evi temizleme ve düzenleme rutinini edinmem uzun zaman aldı. Şimdi bu rutini en verimli hale taşımaya çalışıyorum aslında.
Sanırım mesleğin ve uzmanlığın alışkanlıklarınla ilgili attığın adımları olumlu anlamda etkiliyor.
Hayata da iş gözlüğünle bakabiliyorsun bu çok geliştirici.
Bi yöntem başarılı olmayınca bırakmak yerine şekil değiştirmek “ işte orda başlıyor irade.

Selamlar Hanımlar,

Bugün ev günü. Dün ofiste bugün halletmem gereken çoğu işi hallettim. Bu nedenle üniversite ders sunumum üzerinde çalışacağım. Sabah standart rutinimi gerçekleştirip kızlarımı okula gönderdikten sonra hafta içi sadece bu güne özel ve 1 saat olarak gerçekleştirdiğim ev rutinime başladım. Tüm odaları havalandırdım ve yatakları topladım. Kızların tüm kıyafetleri, oyuncakları, kırtasiye ürünleri, tokaları, etkinlikleri ve okuldan gelen tüm ıvır zıvırı ayıkladım. Her hafta bu işi yapıyor olmama rağmen bir büyük poşet çöp çıktı. Çamaşır makinesini çalıştırdım ve kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Kahvaltım bittikten sonra vitaminleri içtim. Banyo ve mutfağı temizledim. Instagramda bir sayfa ayna ve parlak yüzeyleri ıslak cam bezine az miktarda bebek şampuanı sıkarak silmeyi tavsiye ediyordu. Onu denedim ve durulama veya kurulama yapmadan sonuç çok başarılı oldu. Evdeki tüm aynaları, mutfak dolaplarını ve ankastre ürünleri bu şekilde sildim. Bu sırada oda oda robota sil-süpür yaptırdım. Silme suyuna da biraz bebek şampuanı ekledim. Bütün işim bitince kendime bir Türk kahvesi yapıp, biraz sosyal medyada takıldım.

Şimdi bilgisayarın başına geçtim. İşlerimi hallettikten sonra önce eczaneye uğrayıp diş macunu alacağım. Ardından çiftliğe ve markete uğrayıp haftalık alışveriş yapacağım. Cuma akşamı ve cumartesi kızların kurslarının peşinde koştuğumuz için bugün yapmaya karar verdim. Bugün kızlara pizza yapacağım. Kendim de kalan İzmir köfteyi bitireceğim. Kızların banyoları ile günü bitiririz.

Dün akşam Melisa Kesmez'in "Atları Bağlayın Geceyi Burada Geçireceğiz" kitabını bitirdim. Böylece tüm kitaplarını okumuş oldum. Çok keyifle okudum. Zülfü Livaneli'nin son kitabı "Bekle Beni"'yi sipariş etmiştim. Dün geldi ve bu akşam başlayacağım. Amazon'da Yaşar Kemal İnce Memed, Sabahattin Ali Bütün Öyküleri ve Nazım Hikmet Bütün Şiirleri özel basımlarını gördüm. Üçü de çok kıymet verdiğim yazarlar olduğu için önümüzdeki ay sipariş vereceğim. Hepsini okudum ama evimizin kütüphanesine olsunlar istiyorum.

Sanırım mesleğin ve uzmanlığın alışkanlıklarınla ilgili attığın adımları olumlu anlamda etkiliyor.
Hayata da iş gözlüğünle bakabiliyorsun bu çok geliştirici.
Bi yöntem başarılı olmayınca bırakmak yerine şekil değiştirmek “ işte orda başlıyor irade.
Evet yaptığım işin kişiliğime ve hayata bakış açıma çok faydası oldu. Ben genelde sorunu ya da hatayı bir gelişim fırsatı olarak görüyorum. Neden başarısız olduğumu anlamanın ve o bilgi ile yeniden denemenin kıymetli olduğunu düşünüyorum.

Evet yaptığım işin kişiliğime ve hayata bakış açıma çok faydası oldu. Ben genelde sorunu ya da hatayı bir gelişim fırsatı olarak görüyorum. Neden başarısız olduğumu anlamanın ve o bilgi ile yeniden denemenin kıymetli olduğunu düşünüyorum.
Rutinlerini paylaşıp burada bize de ilham olman çok kıymetli :KK68:

Selamlar Hanımlar,

Cumartesi günü küçük kızımı göz doktoruna götürdük. Tahtayı göremediğini söylüyordu. 0,75 miyop çıktı. Çarşamba günü doktor bir kere daha görecek. Ardından gözlük seçeceğiz. Kızların ödev ve okumalarını Cuma-cumartesi bitirmelerini sağladım. Öyle olunca dün epey rahat bir pazar günü geçirdik. Bundan sonra bu şekilde devam etmek istiyorum. Dün kaktık, küçük kızımın kahvaltısı ve hazırlığından sonra arkadaş geldi, aldı ve kendi kızı ile tenise götürdü. Öyle olunca bizde sakin ve uzun bir pazar kahvaltısı yaptık. Ardından eşim ve büyük kızım voleybol kursu için çıktılar. Ben de evi toparlayıp mutfağa girdim. Brokoli çorbası, fırında karışık sebze, fırında kıymalı ve beşamel soslu karnabahar ve portakal sulu kereviz yemeği pişirdim. Bu yemekler bizi Çarşambaya kadar idare eder.

Bu sabah kızları uğurladıktan sonra 5 dakika esneme egzersizi yaptım. Ofisin biraz uzağına arabayı park ettim. 10 dakika kadar yürüdüm. Bir yere varmadığım yürüyüşleri sevmediğim için bu şekilde denemeye karar verdim.

Tüm planlarımı iptal edip; sade ve sakin adımlar atmaya başladım dün .
İçeriği ise şöyle;

*Yeniden sağlıklı beslenmeye başladım , bunu için cumartesi gidip ölçüm yaptırdım. Yağ oranım fazla, kas oranımsa gayet iyi çıktı. Beslenme uzmanı 3 ay içerisinde kolay bi şekilde , yağ oranımın normal sınırlara erişebileceğini söyledi. Ve örnek menülerden oluşanbir liste yaptı. Halihazırda bana en iyi gelen beslenme tarzının ne olduğunu bildiğimi ancak kilo verdiğimde koruyamadığım için bu döngüya saplanıp kaldığımı belirttim. Bunun üzerine eksik yaptığım bikaç şeyi tespit ettik.
1. 2,5 lt değil en az 3-3,5 lt su içmem gerektiği ( su içtikçe yağdan kilo kaybı yaşanıyor dedi)
2. Gündüz saatleri yenilen şekerli/glutenli ürünlerin akşam saatlerinde yenildiğinde yağa sebep olduğunu (bu bildiğim bi bilgiydi ancak ayran/meyve dahi akşam geç saatte yenilip içilmemeli dedi)
3. Ya hep ya hiç yaklaşımının diyette ve hayatın hiç bi alanında fayda sağlamadığını bakış açımı değiştirmem gerektiğini ayrıca stresli olmanında yeme alışkanlıklarını zora soktuğunu belirtti.

Günlük beslenme rutinim şu şekilde;

12.00 de ilk öğün; öncesinde bi kaşık yoğurda biraz toz tarçın ekleyip yiyorum, kan şekeri dengelenmesi için. Kahvaltıda yumurta zeytin ceviz yeşillik ya da yulaflı bir öğün mevcut.
14.00 iki incir iki ceviz (değiştirilebilir)
16.00 kefir/ayran
akşam 18.00 kurubaklagil/sebze/et salata

* Haftasonnu cilt bakımı yaptırdım. Cildimde lekelenme problemi var, Kasım ayında hem alerji testi için hem de cildimdeki lekeler için doktora gideceğim,nasipse. Randevu talebi oluşturdum.

* Haftanın 4 günü ekliptik bisiklet ya da yürüyüş yapıyorum. (bu her daim rutinim)

* Fatma Bayram 'Elimden Ne Gelir?'
Anton Çehov 'Altıncı Koğuş'
Şermin Yaşar 'Dünyanın EN önemli Öğrencisi' kitaplarını okuyorum, bitireceğim.

* Her gün düzenli olarak sabah sayfası yazmaya yeniden başlıyorum.

* Nefes egzersizini düzenli yapacağım.

Yeni yıla 2,5 ay var. Bismillah diyorum ve başlıyorum.

Merhaba
Storytelden 2 kitap dinledim üst üste, biri bitmedi henüz ama bitmek üzere. Adem Güneş in Bırak ve Rahatla ile Kendini Affet.
Yaşadığımız duyguların kökenine inmeyi, bu duyguların vücutta oluşturduğu fizyolojik tepkileri vb anlatıyor. Benim için mesela öfke duygusunun vücudumda oluşturduğu tepkileri fark etmemi ve onlara odaklanabilmemi sağladı. Amacım hissettigim duyguyu zarar verici bir davranışa dönüşmeden fark etmek ve ona göre hareket etmek. Bu konu üstüne çoğu zaman kafa yormaya çalışıyorum ama bir süre iyi gidip sonra tekrar başa dönebiliyorum. Bu kitaplar neden başa döndüğümü anlamami ve öfkeye neden olan duruma değil de vücuduma odaklanmami sağladı. Üst üste okumak konuyu çok pekiştirdi.
Bu konuda sorun yaşayanlara tavsiyemdir.
Sevgiler 🌸

Ekimin 3. haftasında merhaba,
Bu pazar evde ailece kahvaltı sonrası ev temizliği ve kışlık dolap düzenini sağladım. Terziye gidecek ve elenecekleri poşetleyip ayırdım. Üzerimden büyük bir yaktı :)
Kitap okuyamadım :(
İş yaparken spotify Ortamlarda satılacak bilgiler'den bir çok konu dinledim. Sohbetler genel olarak benim için katkı sağlayacı oldu.
Eliptik bisiklet yapamadım ve bir hayli iştahlı bir hafta oldu. Bugün itibari ile haşlanmış yumurta ağırlıklı haftasonuna kadar hafif beslenme ile geçireceğim.

Ekimin 3. haftasından merhaba
Bu pazar evde ailece kahvaltı sonrası ev temizliği ve kışlık dolap düzenini sağladım. Terziye gidecek ve elenecekleri poşetleyip ayırdım. Üzerimden büyük bir yaktı :)
Kitap okuyamadım :(
İş yaparken spotify Ortamlarda satılacak bilgiler'den bir çok konu dinledim. Sohbetler genel olarak benim için katkı sağlayacı oluyor.
Eliptik bisiklet yapamadım ve bir hayli iştahlı bir hafta oldu. Bugün itibari ile haşlanmış yumurta ağırlıklı hafta sonuna kadar hafif beslenme ile geçireceğim.
Bu hafta alışveriş kotamı doldurdum.
Phılıps in tüy yüz alma makinesini aldım şimdilik memnunum.
Robot süpürge ve normal süpürge filtrelerini yeniledim.
Kendime Zara'dan casual giyim tarzıma yakın blazer ceket aldım. Uzun yıllar giymeyi planlıyorum.
Calvien Kleinden kalın topuklu günlük işyerinde giyebileceğim kısa bot aldım.
Oğlum ve kendi yatağım için Taç dan pamuk saten nevresim takımı ve yastık kılıfları aldım (Ceyizimde olan tüm ürünlerim taç markasındandı seneler geçmesine rağmen yıpranmadı Benim için çok ergonomik oldu.
Maybeline Super Stay rujlarını çok uzun yıllardır kullanıyorum Kalıcı ve pürüzsüz görünüm saglıyor. 2 Adet ruj aldım.
English home dan ahşap 2 adet çerçeve aldım.

Herkese Selamlar...

Dün tek öğün beslendim. Akşam 1 saat sahilde yürüdüm.
Akşam maden suyu ve magnezyum içiyorum.
D vitamini de alıyorum.

Cilt bakımını düzenli ilerliyorum. Basit bir rutin oluşturdum uygulanabilir olması açısından . Akşam yıkama jeliyle yıkıyor tonikliyor göz çevresi kremi ve nemlendirici yüz kremi sürüyorum. Sabahları da aynı şekilde ve c vitamini ekliyorum. Güneş kremi sürüyorum nemlendirici yerine. Diş teli tedavi sürecim oldu, 2018 de. Hala plaklarımı düzenli takmaya gayret ediyorum. Haftada üç gece takıyor ve bunu sürdürmeye gayret ediyorum.

Akşam 20.00 den sonra telefon ekranını sıfırlamayı hedefliyorum. Bu benim için çok önemli ve öncelikli.

Oğlumla her akşam ders tekrarı yapıyoruz, ardından o test çözüyor ve günde en az 10-15 sayfa kitap okuyor. ( öğretmeni günlük çizelgeyle takipte bu itici güç oldu.) Bugün tüm derslerden sınavı vardı, tüm bu zamana kadarki tüm konuları tekrar etti. Bakalım ilk sınavı nasıl geçti, meraktayım.

Dünyanın En Önemli Öğrencisi kitabını bitirdim. Şermin Yaşar kalemini konuşturmuş. Eğlenceli, düşündürücü bir eser.

Nefes egzersizi yapıyorum, gün içinde aklıma geldikçe.

Arkadaşlar mum almak istiyorum. Kokusu hafif ve estetik olarak da göze hitap eden nitelikleri olsun istiyorum. Öneriniz var mıdır?

Herkese Selamlar.

Cumartesi diyetisyen görüşmem vardı, 2,5 kg vermişim. regl dönemi olduğu için yağ/kas kaybı net çıkmadı. Ancak gözle görülür incelme var.
Haftasonu beslenme listeme uymadım. Sağlıksız ve anlamsız bi yeme şeklim oldu maalesef. Ancak bugün hemen toparladım. Kahvaltıyı 12.40 da bir haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin ve bir dilim ekmekle yaptım. Kendimi en rahat hissettiğim kilonun ise 65-69 kg arası olduğunu düşünüyorum. şu an en az 8 kg fazlam var.

Spor konusunda istikrarlıyım. Bunun sebebini düşününce , harekete yüklediğim anlamın sadece sağlık için gerekli olması değil bana aynı zamanda keyif vermesi olduğunu fark ettim. Sabah ya da akşam vakit ne zaman olursa olsun sahile inip yürümeyi çok seviyorum. Adeta terapi niteliğinde oluyor benim için. Böylece süreklilik sağlıyorum. Beslenme ile ilgili de manevi bir değer üretmeliyim ki sürdürülebilir olsun. Bu konuyu düşünüyorum.

Okumalarım verimli ilerliyor. Memnunum.
Hz. Muhammedin Hayatı ilk cildi ocağa kadar bitirmeyi hedeflemiştim, son 140 sayfadayım.
Fatma Bayram 'Elimden Ne Gelir?' kitabını yarıladım.
Anton Çehov 'Altıncı Koğuş' u ise bölüm bölüğm storytelden dinliyorum.

Dinleme/izlemelerim;
Psikolojik Esneklik 2 eğitiminde son iki videom kaldı.
Tefsir dersinde ise tekrar etmem gereken biçok ders var. Bu hafta 2 dersi dinlemeye niyetliyim. Geçen hafta 1 ders izlemiştim.

Oğlumla çalışmalarımız düzenli. Dün bilfen yayıncılığım Türkiye geneli deneme sınavına katıldı. Hayatında ilkti, 1,5 saat masada oturup, soru çözmesi, optiğe işaretleme yapması ve dikkatini sorulara verebilmesi onun için büyük başarı oldu. Sınav sonrası kitapçığı kontrol ettiğimde başarısından ziyade neyi ne kadar biliyor, eksikleri neler, iyi olduğu ders ve konular neler ' gözlemleyip kaydettim. Parağraf sorularında sıkıldığını ve dikkatinin dağıldığını fark ettim. Yazın görüşme sağladığımız Çocuk Psikiyatrstin bol bol parağraf çözmeli' tavsiyesine ağırlık vermemiz gerektiği verilerle tekrar etti. Hali hazırda bir paragraf test kitabı var. Günlük 1 parağraf testi çözmeyi hedefledik. İngilizce konusunda sorunları vardı, bu yıl daha bilerek ilerliyor, öğretmeni ekstra destekliyor.

Ekranla ilişkimi kısıtlmak için akşam 20.00 den sonra telefonu bi kenara koymayı planlamıştım ancak uygulayamadım. Bugün itibariyle instagramı ve watsup ı telefonumdan sildim. Sadece işyerinde bilgisayarımda açarak kontrol edeceğim ara ara. Bu şekilde yapınca sabahtan bu yana elimin defalarca telefona gittiğini ve iki önemli oyalayıcıyı da göremediğimden geri çıktığımı gözlemledim.

Ocak 2026 ya kadar içe dönerek kendimle ilgilenmek niyetindeyim. Bedenime, görünümüme, zihinsel gelişimime odaklanacağım. Ben ne istiyorum , nasılım sorularını kendime her gün tekraren sorarak ilerlemek ilk hedefim. Bu benim için çok önemli bir madde.*

Son düzenleme:
Herkese Selamlar.

Cumartesi diyetisyen görüşmem vardı, 2,5 kg vermişim. regl dönemi olduğu için yağ/kas kaybı net çıkmadı. Ancak gözle görülür incelme var.
Haftasonu beslenme listeme uymadım. Sağlıksız ve anlamsız bi yeme şeklim oldu maalesef. Ancak bugün hemen toparladım. Kahvaltıyı 12.40 da bir haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin ve bir dilim ekmekle yaptım. Kendimi en rahat hissettiğim kilonun ise 65-69 kg arası olduğunu düşünüyorum. şu an en az 8 kg fazlam var.

Spor konusunda istikrarlıyım. Bunun sebebini düşününce , harekete yüklediğim anlamın sadece sağlık için gerekli olması değil bana aynı zamanda keyif vermesi olduğunu fark ettim. Sabah ya da akşam vakit ne zaman olursa olsun sahile inip yürümeyi çok seviyorum. Adeta terapi niteliğinde oluyor benim için. Böylece süreklilik sağlıyorum. Beslenme ile ilgili de manevi bir değer üretmeliyim ki sürdürülebilir olsun. Bu konuyu düşünüyorum.

Okumalarım verimli ilerliyor. Memnunum.
Hz. Muhammedin Hayatı ilk cildi ocağa kadar bitirmeyi hedeflemiştim, son 140 sayfadayım.
Fatma Bayram 'Elimden Ne Gelir?' kitabını yarıladım.
Anton Çehov 'Altıncı Koğuş' u ise bölüm bölüğm storytelden dinliyorum.

Dinleme/izlemelerim;
Psikolojik Esneklik 2 eğitiminde son iki videom kaldı.
Tefsir dersinde ise tekrar etmem gereken biçok ders var. Bu hafta 2 dersi dinlemeye niyetliyim. Geçen hafta 1 ders izlemiştim.

Oğlumla çalışmalarımız düzenli. Dün bilfen yayıncılığım Türkiye geneli deneme sınavına katıldı. Hayatında ilkti, 1,5 saat masada oturup, soru çözmesi, optiğe işaretleme yapması ve dikkatini sorulara verebilmesi onun için büyük başarı oldu. Sınav sonrası kitapçığı kontrol ettiğimde başarısından ziyade neyi ne kadar biliyor, eksikleri neler, iyi olduğu ders ve konular neler ' gözlemleyip kaydettim. Parağraf sorularında sıkıldığını ve dikkatinin dağıldığını fark ettim. Yazın görüşme sağladığımız Çocuk Psikiyatrstin bol bol parağraf çözmeli' tavsiyesine ağırlık vermemiz gerektiği verilerle tekrar etti. Hali hazırda bir paragraf test kitabı var. Günlük 1 parağraf testi çözmeyi hedefledik. İngilizce konusunda sorunları vardı, bu yıl daha bilerek ilerliyor, öğretmeni ekstra destekliyor.

Ekranla ilişkimi kısıtlmak için akşam 20.00 den sonra telefonu bi kenara koymayı planlamıştım ancak uygulayamadım. Bugün itibariyle instagramı ve watsup ı telefonumdan sildim. Sadece işyerinde bilgisayarımda açarak kontrol edeceğim ara ara. Bu şekilde yapınca sabahtan bu yana elimin defalarca telefona gittiğini ve iki önemli oyalayıcıyı da göremediğimden geri çıktığımı gözlemledim.

Ocak 2026 ya kadar içe dönerek kendimle ilgilenmek niyetindeyim. Bedenime, görünümüme, zihinsel gelişimime odaklanacağım. Ben ne istiyorum , nasılım sorularını kendime her gün tekraren sorarak ilerlemek ilk hedefim. Bu benim için çok önemli bir madde.*
Merhaba,
Gelişimin ve farkındalığın için tebrikler arkadasim☺️
Peygamberimizin hayatını hangi kaynaktan okuyorsun? Bir de Bilfen denemelerine dışarıdan katılabiliyor muyuz?
Teşekkürler

Merhaba,
Gelişimin ve farkındalığın için tebrikler arkadasim☺️
Peygamberimizin hayatını hangi kaynaktan okuyorsun? Bir de Bilfen denemelerine dışarıdan katılabiliyor muyuz?
Teşekkürler
Teşekkür ederim , destekleyici mesajın için.
Pınar Yayınları , yazarı Celaleddin Vatandaş; İki cilt, ocak 2026 ya kadar ilk cildini bitirmeyi hedefledim.
Evet Bilfen yayıncılığın sınavı için giriş kartı dağıtan yerler var, Mersin de karlı dağıtım var oradan başvuru yapıyoruz , bilfen sitesinde ilinizdeki temsilci yazıyor olabilir.

Arkadaşlar mum almak istiyorum. Kokusu hafif ve estetik olarak da göze hitap eden nitelikleri olsun istiyorum. Öneriniz var mıdır?
Selam canım, ben balmumu ile yapılan mumları tercih ediyorum. Homemade Aromaterapi'nin mumlarını kullanıyorum. En son Water olanı almıştım. Kokusu oldukça hafif.

Selamlar Hanımlar,

İşyeri pazartesi ve salıyı tatil ettiği için uzun bir Cumhuriyet Bayramı tatili oldu. Salı günü küçük kızımın okulda gösterisi vardı. Çocuklar, öğretmenler ve veliler olarak epey rahat ve eğlenceli bir tören geçirdik. Kendi çocukluğumda bu törenler hep çok ciddi ve zorlayıcıydı. Okulun çocukları zorlamadan bayram kutlamasından keyif almasını sağlaması beni çok memnun etti. Dün bizim site içinde de fener alayı ve bando eşliğinde yürüyüş vardı. Oldukça güzel oldu.

Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım. Atatürk'ün en sevdiğim sözlerinden biri "Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır" cümlesi kapsamında elimden geldiğince hem şirketteki ve üniversitedeki işimi hakkını vererek yapmaya, hem de çocuklarımı vatansever insanlar olarak yetiştirmeye gayret ediyorum.

Back
X