• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vermeli miyiz?

Benm babmn durumu iyidr ama nakit sikinti oldgndan istemsti. Bende olmaz dedim. Verilebilir belki ama yarin baskasi istynce bu sefer esiniz senin annene verdik ona bunada verelm diye bilir. Ben odeyebilck insansanlarsa verileblcgini dusunuyrm. Ve az bi miktarsa mesela kardsme 6000 verdm. Yaza verck. Ama esim bu sfer tabi kardeslermz sikisnca yardim etcez moduna girdi. Benm icin vermek sikinti degl ama paranin zamnnda degerini kaybetmedn gelmesi de ayri bi onemli
:KK57::KK57::KK57:

Merhaba arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir sorunum var. Sizin fikirleriniz benim için çok değerli. Annemler oturdukları evini müteahhite verecekler. Ev seneye bitecek 2 ev karşılığında paranın birazını verirseler 35 milyar ev bitince verirlerse 45 milyar istiyormuş. Annemlerin de şu an elimde verebilecekleri para yok. Biz 1 yıllık evliyiz. Annem de bana söyledi borç 10 bin verir misiniz diye? Seneye ev bitince kredi çekip sizin paranızı veririz diyor? Benim aklım şimdi orada kaldı? Sizce vermeli miyiz? Eşime daha sormadım ama tamam diyebilir. Yeni evli olduğum için laf olmasını da istemiyorum. Kendi fikrinizi söylerseniz sevinirim. Siz olsanız ne yapardınız?
Verirdim.

Ailemin ihtiyacı olduğunda tabiki verirdim ama, müteahhitte peşin para verilmez. zaten arsa veriyorsunuz, bir iş bitmeden paranın tamamını vermemeyi prensip haline getirin, yoksa iş yaptıramazsınız. Özellikle inşaat sektöründe...

O parayi vermek sizin butceye dokunmuyorsa neden olmasin? Esine de sor tabi.

Tabiki veririm hiç düşünmeden annem babam ya onlar benim el mi..

Ben olsam verirdim cunku annemi babami biliyorum guvenim sonsuz ama sonra odemede sorun olup esinizle sıkınti yasayacaksaniz hic bulasmayin

Siz nasıl bir insansınız insan ailesine vermelimiyim diye tereddüt eder mi yaaa
Ev alacak adamlar
Biz annemle babamın evi olsun diye yıllarca çalışıp evlenmedim 4 kardeş fedakarlık yaptık
Şimdi yaşlılıkta onlar miss gibi evde oturuyor bizde kendinevlerimizde huzurla oturuyoruz.yaslilikta kıra kıra nasıl gezecekler di.kimsnin evladı böyle düşünmesin insalhh aileye yardım etmek sevaptır.benim insalhh evlatlarından bize yardım eder bende sonuna kadar onlara ederim

Herkes aileye para verilir mi olayina takilmis ama ben de bikac arkadas gibi muteahhit olayina takildim. Su ara hicbir muteahhite para vermem sanirim.

Biz hepsini vermiş olmayacağız zaten
Genel olarak ailenizin yaptigi yatirimdan emin olun demek istedim. Onlarin da iyiligi icin. Para cok ciddi bir miktar deil ama yarim kalan evler davalik vs oluo senelerce ugrastirabilio. Halihazirda elinizde bir deger var, sadece dikkatli olsunlar muteahhitle anlasma konusunda. Bu ara piyasa cok guvenilir degil

Genel olarak ailenizin yaptigi yatirimdan emin olun demek istedim. Onlarin da iyiligi icin. Para cok ciddi bir miktar deil ama yarim kalan evler davalik vs oluo senelerce ugrastirabilio. Halihazirda elinizde bir deger var, sadece dikkatli olsunlar muteahhitle anlasma konusunda. Bu ara piyasa cok guvenilir degil
Teşekkür ederiz düşünceniz için dikkat edeceğiz

Konu sahibi siz kararınızı vermişsiniz zaten ama ufak bir noktaya değinmek istiyorum. Konu yeni evliyiz kocamın ailesi 10bin istiyor diye açılsaydı kocayı yerden yere vurmuşlardı. Yok ailesi paracı yok ayrı ev olduğunuzu bilin vs :)

Siz de eşinizin ailesi paraya ihtiyaç duyarsa onlara da vermek zorunda olduğunuzu bilerek verin parayı. Yoksa eşinize adaletsizlik yapmış olursunuz.

Sen parayı ver. Ama ailenin tercihini yanlış buldum. Ben olsam evler bitince teslim de 45 bin verirdim.

Merhaba arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir sorunum var. Sizin fikirleriniz benim için çok değerli. Annemler oturdukları evini müteahhite verecekler. Ev seneye bitecek 2 ev karşılığında paranın birazını verirseler 35 milyar ev bitince verirlerse 45 milyar istiyormuş. Annemlerin de şu an elimde verebilecekleri para yok. Biz 1 yıllık evliyiz. Annem de bana söyledi borç 10 bin verir misiniz diye? Seneye ev bitince kredi çekip sizin paranızı veririz diyor? Benim aklım şimdi orada kaldı? Sizce vermeli miyiz? Eşime daha sormadım ama tamam diyebilir. Yeni evli olduğum için laf olmasını da istemiyorum. Kendi fikrinizi söylerseniz sevinirim. Siz olsanız ne yapardınız?

Paranız varsa, sizi zorlamayacak sa tabiiki verin . Aileniz var mı ötesi ...

eşinin eline bakıyorsan eşine sorman lazım bunu verebiliyorsa versin.
kişisel görüşüm de verilmesinden yana

benim anlamadığım müteahit hem evi alıyo hemde üstüne para mı alıyor? karşılığında da 2 daire verecek öyle mi?

Konu sahibi siz kararınızı vermişsiniz zaten ama ufak bir noktaya değinmek istiyorum. Konu yeni evliyiz kocamın ailesi 10bin istiyor diye açılsaydı kocayı yerden yere vurmuşlardı. Yok ailesi paracı yok ayrı ev olduğunuzu bilin vs :)

Siz de eşinizin ailesi paraya ihtiyaç duyarsa onlara da vermek zorunda olduğunuzu bilerek verin parayı. Yoksa eşinize adaletsizlik yapmış olursunuz.
Daha öncesinde verdik zaten

Back
X