- 24 Ağustos 2016
- 3.835
- 6.422
- 158
- Konu Sahibi lorellacik
-
O deneme ilk ve son oldu zatenAaay çıldıracağım hahaha
Hayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshdO deneme ilk ve son oldu zatendedim ya kondom yırtılır da içerde kalırsa doktora giderkenki utancımı düşünebiliyor musun ya da eşime nasıl açıklayacağım
O deneme ilk ve son oldu zatendedim ya kondom yırtılır da içerde kalırsa doktora giderkenki utancımı düşünebiliyor musun ya da eşime nasıl açıklayacağım
Hayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshd
Ama bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuçHayatim mutfakta aksama salata yaparken sen benim ayagim kay, yere düş, elimdeki salatalik da icime kacmasin mi! Neyse ki posetteydi, çik kirktim işkimm ahshd
Aha benim gibi birini buldum galiba ahaahah çılgın şey. Ben meyve sebzeleri mastürbasyona alet etmiyorum şimdi yanlış anlaşılmasın. Zaten sitede adım patlicanciya falan çıkmışAma bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuçbenimki kondom içinde , başak burcuyum ya detaylı düşünmüşüm
Gulmuyorum gulmuyorum gulmuyorum. Evlerden irak güldüğüm her sey basima geliyor. Vallahi gulmuyoruahhddhd
Bir de şu var. Nasıl yardım edeceklerse artıkAklıma şu geldi birden
Çok işsiz var ne yazık ki doğumda ıkınınca bebek çıkıyosa salatalık da çıkarBir de şu var. Nasıl yardım edeceklerse artık
Lavabo açıcı vakum yardımıyla çıkar demiş biriÇok işsiz var ne yazık ki doğumda ıkınınca bebek çıkıyosa salatalık da çıkar
Biri de penisimi yeşile boyadım sevgilim hıyar sandı yazmış
Ama bak hijyeni de elden bırakmamışım, direkt kullanan da vardır salatalık patlıcan havuçbenimki kondom içinde , başak burcuyum ya detaylı düşünmüşüm
Aynı şey olur mu? Arzuladığın bir erkeğin yapmasıyla makina aynı etkiyi yapmaz. Aynı şekilde konforlu bir yerde (evin yatak odası gibi) yakalanabileceğin bir yerde araba, asansör, plaj, deniz vs. yapmanda aynı etkiyi yapmaz. Biz onlara fantazi diyoruz.Partnerin klitorisi emip oral yapması ile kullanılan sex aletinin klitoris emici özelliği olması aynı etkiyi bırakır mı bilemedim. Eğer alırsam sipariş veremem, kapı önüne kargo gelir. Bizzat kendim şubeden almalıyım. Bir de ses çıkarmayan bir şey olması lazım:)
Evet tabiki aynı hazzı vermez. Şimdiye kadar zaten ya evden biri görürse, sesi duyulursa diye düşündüğüm için almadım.Aynı şey olur mu? Arzuladığın bir erkeğin yapmasıyla makina aynı etkiyi yapmaz. Aynı şekilde konforlu bir yerde (evin yatak odası gibi) yakalanabileceğin bir yerde araba, asansör, plaj, deniz vs. yapmanda aynı etkiyi yapmaz. Biz onlara fantazi diyoruz.
Benim aldığım vibratör ses çıkarıyordu. Bir de çok titriyor. Kademe kademe. Aileyle yaşıyorsan onların duymamaları imkansız.
Olur inşallah sana değer veren bir partnerin.Evet tabiki aynı hazzı vermez. Şimdiye kadar zaten ya evden biri görürse, sesi duyulursa diye düşündüğüm için almadım.Fantazi dedin de canım acayip derecede farklı bir deneyim yaşamak istedi. Arabada,polise yakalanma derdi olmadan , sessiz sakin bir yerde.
Ben yıllar önce evlendim boşandım, sonrasında sevgililerim oldu. Bu konuda tecrübeliyim. Benim için boyu değil işlevi önemli. Mastürbasyon yaparken parmaklar tatmin etmeye yetiyorsa 15 cm penis de gayet yeterli olur haz almak için. Öyle aşırı abartılı şu kadar uzun olsun, böyle kalın olsun diye düşünmeye gerek yok. :) Bir partnerim var zaten , en kısa sürede görüşeceğiz.Olur inşallah sana değer veren bir partnerin.
Bir de önceki sayfalarda 25 cm filan yazılmış. Çok yanlış bilgiler. Vajina kanalın dış 3’te birlik kısmı, yani ilk 4 cm’i uyarılacak sinirlere sahiptir. Karşınızdaki erkekleri de komplekse sokmaya gerek yok. Ben şimdi kendi parmağımı ölçtüm. 9 cm Çok zorda kalsam diyelim kendimi tatmin edebilmem için yeterli. Ama G noktasını biliyor ve doğru hareketleri yapıyor olmanız lazım. Bu da zamanla, tecrübeyle kazanabileceğiniz bir şey.
Cinsellikte Doğrular ve Yanlış Bilinenler
Cinsellikte doğrular, yanlışlar ve cinsel mitler.www.antalyapsikiyatri.com
Bu tarz konular gördükçe vibratör alma isteğim gitgide kabarıyor.
Senin yüzünden bütün gece olmayan vibratörümü düşündüm,
ama benim canım biraz macera istiyor bu aralar.
Kendime kkde +18 konulara girme yasağı koymalıyım yok bu böyle olmayacak
ya pardon da hem konudaki geyikleri biraz okumak hem de doğru vibratör nasıl seçilir öğrenmek için sayfaları okuyalım desek her sayfada hatta her yorumdan sonraFantazi dedin de canım acayip derecede farklı bir deneyim yaşamak istedi. Arabada,polise yakalanma derdi olmadan , sessiz sakin bir yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?