- 4 Eylül 2014
- 2.146
- 9.948
- 358
- Konu Sahibi lorellacik
-
Daha görmemiştir, görse hemen yapay zekadan söylediklerimin aksini ispat eden kapak bir cevap yazmasını isterdi bence asdsfYa ben yapay zeka kullanmıyorum dünyayı ele geçirecekler beni ele geçirmesinler diye.sağol var ol gardaş.
Cevap da gelmedi yapay zekayı biz mi kapakladık ne oldu?
Annen de odana girmeseymiş :) neyseki ailen modern insanlar , annen unutur gider. Ben alıp odamda saklasam annem görse yıllarca unutamaz, çok güzel azar işitirim.Ben gecen gun seneler sonra vibratorumu anneme yakalattim. Ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi ahaha o bir dakikayi hayatimizdan silmis gibi davranıyoruz
Ya odama da girdiginden degil aslinda.Annen de odana girmeseymiş :) neyseki ailen modern insanlar , annen unutur gider. Ben alıp odamda saklasam annem görse yıllarca unutamaz, çok güzel azar işitirim.
Ahahahaha ay o anı gözümde canlandırdımYa odama da girdiginden degil aslinda.
Nevresim degistirmeme yardim ediyordu, battaniye kilifin icinde kaymasin diye (cunku cok sinir olurum) sabitleyeci zimbirtilari arıyordu. Bas ucumdaki cekmeceye bakmis orada mi diye. Cekmeceyi acinca da goz goze gelmis ahshdh ayy bu ne yaa diye bir ses duyup arkami döndüm, baktim annemin elinde ahshd o an var ya zaman dondu, dunya durdu, kuşlar otmeyi birakti ahshdh
Neyse sonra biraz suskunluk oldu, sonra hic yasanmamis gibi davrandik.
Iyi tarafından bakarsam senelerdir gercekten odami hic karistirmamis ahshd
Ahahah ay keske bu ne ya dediginde ya...ak deseydim diyorum, kadin hepten kalpten giderdi artik ahshdh hic gormemis, bilmiyor gibi davraniyor.Ahahahaha ay o anı gözümde canlandırdımannenin elinde vibratör ve " ayyy bu ne yaa" demesi bu zamana kadar fark etmediğine göre odanda eşyaları karıştırmıyor. Benim annem de karıştırmaz. Kendi yatak örtümü, yastık kılıfımı değiştiririm. Odaya girse bile çekmeceme elini atmaz. Sen tabi o an yardım istediğin için olan olmuş:)
Bu saatte kahkaha atmamak icin zor tuttum kendimiAhahah ay keske bu ne ya dediginde ya...ak deseydim diyorum, kadin hepten kalpten giderdi artik ahshdh hic gormemis, bilmiyor gibi davraniyor.
Kisa sessizligin ardindan ben de "ooh annemiz odaya girmez, karistirmaz diye guvendik rahat davrandik, vayy bee" diye gulerek takildim, uff dedi ahdh o benden cok utanmis olabilir
Aman kac yasinda kadinim yani napayim
Valla daha sittin sene cekmece, dolap acmaz bence ahshd her an her sey cikabilir karşısınaBu saatte kahkaha atmamak icin zor tuttum kendimiAmaaan unutulur gider boşver. Bekarız , genciz , güzeliz. Gerçi evli bekar fark etmez kim vibratör kullanmak istiyorsa kullansın. Annen odana girmeye tövbe etmiştir artık
Diğer özel şeyleri dedin beni merakta bıraktın şimdi bak.Valla daha sittin sene cekmece, dolap acmaz bence ahshd her an her sey cikabilir karşısınaneyse ki diger ozel seyleri kilitli kutuda sakliyorum ki anacigimin sebebi olmayayim
Neyse ileride Konuşanlar'a katilirsam bir sıçış hikayesi daha eklendi listeme ahshdhDiğer özel şeyleri dedin beni merakta bıraktın şimdi bak.kesinlikle daha da açıp bakmaz. Olacağı varmış olmuş:)
Oklava filan desen yemez miydi acabaayy bu ne yaa diye bir ses duyup arkami döndüm, baktim annemin elinde
Bılemedım farklılık iyidirBence kocasıyla orgazmı yaşamayan evliler kullanıyordur diye düşünüyorum çünkü bana pek normal gelmedi bu durum. Neden evliyken vibratöre ihtiyaç duyayım ki şaşırdım.
Katılırsan haber ver olur mu ben de izleyeyim seniNeyse ileride Konuşanlar'a katilirsam bir sıçış hikayesi daha eklendi listeme ahshdh
Masaj aleti de diyebilirdim de o an kelimelerim kifayetsiz kaldi. Annenizin elindeki vibratore şok icerisinde baktigini hayal edin ahshd tum gercekligiyle orada laps diye duruyorOklava filan desen yemez miydi acaba
Hahaha asla ahdds ben zaten kendime güvenmiyorum, kesin Hasan Can'la beraber cok pislesirim, sonra gercek hayata donunce insan içine cikamamKatılırsan haber ver olur mu ben de izleyeyim seni
"Düşünemedi" diye bir karikatür vardı ya onu paylaştım farzetMasaj aleti de diyebilirdim de o an kelimelerim kifayetsiz kaldi. Annenizin elindeki vibratore şok icerisinde baktigini hayal edin ahshd tum gercekligiyle orada laps diye duruyor
Ya neyse ki annem de anlayislidir da sorun cikmadi"Düşünemedi" diye bir karikatür vardı ya onu paylaştım farzetAllah kimseye yaşatmasın
Keşke uyandırmasaydın bcbxhyok be cevapları chatgpt'ye yazdırmış
Bazı cevapların başında ya da sonundaki tırnak işaretlerini silmeyi unutmuş, göstereyim hemen, kalınlaştırdığım yerlere dikkat:
chatgpt'nin bize verilmek üzere hazırladığı kappak gibi cevap chatgpt'den alıntı olduğu için başında "..." işaretleri oluyor ve alıntı içine alıntı yaparken '...' tek tırnak işareti kullanılması gerektiği için de chatgpt tek tırnak ile alıntı içi alıntı yapıyor. Dikkat ederseniz burada kendi yazdığımız yazılarda metin içi alıntı yaparken çift tırnak kullanıyoruz çünkü yorumumuz başka yerden alınma değil. ama chatgpt'nin yorumu zaten alıntı olduğu için içindeki alıntı da '...' tek tırnak içinde oluyor. buna dikkat etmeyenlerin yapay zekaya yazdırdığı direkt patlıyor zaten. yukarıdaki örneklerde bol bol görebilirsiniz
ha bir de şu (-) işaret eğer böyle yırtık dondan çıkar gibi cümle içlerinde geziyorsa kesinlikle yapay zeka yazmıştır. Ondan da bir tane var metinde kırmızıya boyayarak ve büyüterek gösterdim zaten.
yaptığım açıklama çok karışık oldu ama doğru muyum diye chatgpt'nin kendisine sordum ve cevabı:
Çabalamamış kız, armut piş ağzıma düşMesajı yazarken çabalamışsın öncelikle tebrik ediyorum.
Sadece bence ile başlayabilecek cümleleri, kısmen edebi sayılabilecek bir şekilde, noktalama işaretlerine de özen göstererek sıralayınca doğruyu söylüyormuş gibi hissediyor olabilirsin. Burda eğer bir aşırılık varsa zaten ikaz edilir bu kategorinin de gediklilerince. Eleştirilerindeki ölçüsüz üstencil dil hakikaten yalnızca komik.
Ve ve ve sikayet et butonu var. Üslup problemliyse bildirirsin. Yöneticiler ilgilenir.
İki gün sonra, yediğin böreği senin oklavayla açtım deme riski var ndndn ben olsam derim yani, sen beni şoke ediyosan ben de ederim napimOklava filan desen yemez miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?