- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
Bence olmaz siz sakin olun..bi ortam durulsun bakalım.kararlar verilsin.eminim şuan size çok kizginlar.nekadar yapıcı da yaklassaniz fayda etmez.zaman geçmesi ve hadiselerin durulması lazım.bence çocuğun o resimleri silmemesine filan bozuldular,hazmedemeyip tartışma çıkardılar.kompleksli insanlar işte..olgun değiller.halbuki sizi kenara çekip ay canım durum bu aslında biliyoruz ama sır bu sende kimseye deme diyebilirlerdi.hala olayı büyütme peşindeler.sanki ayrılmak için sebep arar gibi davranıp,sizide günah keçisi ilan etmeleri çok yanlış.siz hatalı bile olsanız,bunca yıllık dostluğun hatrina yanlış anlamayıp,buyutmeyebilirlerdi.hakikaten iyi niyetinizle dert sahibi ettiler.ama ders oldu hepimize işte.Zaten ayrılırlarsa hemen çocuğu bulup giderim, gerekirse ayaklarına kapanırım, umarım benim yüzümden öyle bir şey olmaz, umarım((((
Hem de ne dert, şimdi eşimi tutamıyorum onlar kimi mahkemeyle tehdit ediyorlarmış diyeBence olmaz siz sakin olun..bi ortam durulsun bakalım.kararlar verilsin.eminim şuan size çok kizginlar.nekadar yapıcı da yaklassaniz fayda etmez.zaman geçmesi ve hadiselerin durulması lazım.bence çocuğun o resimleri silmemesine filan bozuldular,hazmedemeyip tartışma çıkardılar.kompleksli insanlar işte..olgun değiller.halbuki sizi kenara çekip ay canım durum bu aslında biliyoruz ama sır bu sende kimseye deme diyebilirlerdi.hala olayı büyütme peşindeler.sanki ayrılmak için sebep arar gibi davranıp,sizide günah keçisi ilan etmeleri çok yanlış.siz hatalı bile olsanız,bunca yıllık dostluğun hatrina yanlış anlamayıp,buyutmeyebilirlerdi.hakikaten iyi niyetinizle dert sahibi ettiler.ama ders oldu hepimize işte.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?? En son aradaki kişiye şunu demiş; onlar kızımı öldürmek mi istiyorlar, eski eşini bile göstermişler, kız kardeşi değil bir şey değil, ona mı düştü araştırmak, yazıklar olsun bu kadar üzdükleri için demiş. Resmen içim kaynıyor acıdan, onun üzülmesi hele de benim için üzülmesi.. o yoğun bakımdayken gecelerce kapıda bekledim, hele annesi hala der kanseri sayenizde atlattım, 1 gün yalnız bırakmadınız beni diye. Benden bu lafları diyecek kadar nefret edebilirler mi?? İnanın en geç iki günde bir birimizin evindeyiz, o kadar samimiydik.Bence şu saatten sonra karışmayın.
Siz söylemeniz gerekeni söylemişsiniz.
Asıl onlar size yalan söyleyerek ayıp etmişler, ortaya çıkınca da üzülmüşler.
Üzülecekte ne varsa, daha önce evlenmişse evlenmiş ayıp mı?
Ya gerçekten bilmiyor olsaydı, en iyisini yapmışsınız söylemekle.
Artık üstüne gitmeyin bence.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?? En son aradaki kişiye şunu demiş; onlar kızımı öldürmek mi istiyorlar, eski eşini bile göstermişler, kız kardeşi değil bir şey değil, ona mı düştü araştırmak, yazıklar olsun bu kadar üzdükleri için demiş. Resmen içim kaynıyor acıdan, onun üzülmesi hele de benim için üzülmesi.. o yoğun bakımdayken gecelerce kapıda bekledim, hele annesi hala der kanseri sayenizde atlattım, 1 gün yalnız bırakmadınız beni diye. Benden bu lafları diyecek kadar nefret edebilirler mi?? İnanın en geç iki günde bir birimizin evindeyiz, o kadar samimiydik.
Ben aradım açmıyorlar telefonları. O kişi de iftarda bizimleydi, bunlar annem ve diğerler 3 en yakın arkadaşlar. 3. Arkadaş arada laf getiren yani. Doğru söylüyordur eminim, o da çok üzüldü, bana daha çok üzülüyor şu an o teyze. Ama onları mahvettin kızım keşke yapmasaydın da diyorYaw kardes bu olaylar oldu olali hic birebir bu anne ve kiz sana bu konuda herhangi birsey dedi mi, konustunuz mu?
Araci ile laflar geliyor resmen. Nerden biliyorsunuz dogru oldugunu?
Hep hastalığını öne sürüyorlar. İyi de 2 aydır biliyordum, iş ciddiye binerken söyledim. Ya düğünde nişanda akrabalardan öğrenirse diyeAilecek manyaklar, hayır anası babası neyse de kızın yaptığı nasıl bir şuursuzluk? Aaa bilmiyordum falan diye rol kesip sonra "Bizim özelimizi kurcaladı yiieaa" falan yapmak nasıl bir kafa? Ailenizi bilmem ama yerinizde olsam daha da görüşmem, zor günler geçirmiş olabilirler bu sizin probleminiz değil. Aile dostlarınızsa sizin iyi niyetle yaklaşmış olmanızı biliyor olmaları gerekirdi, sizi hiç tanıyamamışlar demek ki. Ayıp.
Hep hastalığını öne sürüyorlar. İyi de 2 aydır biliyordum, iş ciddiye binerken söyledim. Ya düğünde nişanda akrabalardan öğrenirse diyehele şu mahkeme olayı mahvetti beni, ben bu işin ucunu bırakmam demiş adam, yasal değil bu demiş, mahkemede görüşürüz demiş (( hem de kardeşim araştırdı demiştim bana inansın diye onun mesleğini de tehlikeye attım, çok üzgünüm yaa çook ((((
Ben aradım açmıyorlar telefonları. O kişi de iftarda bizimleydi, bunlar annem ve diğerler 3 en yakın arkadaşlar. 3. Arkadaş arada laf getiren yani. Doğru söylüyordur eminim, o da çok üzüldü, bana daha çok üzülüyor şu an o teyze. Ama onları mahvettin kızım keşke yapmasaydın da diyor((
Ben aradım açmıyorlar telefonları. O kişi de iftarda bizimleydi, bunlar annem ve diğerler 3 en yakın arkadaşlar. 3. Arkadaş arada laf getiren yani. Doğru söylüyordur eminim, o da çok üzüldü, bana daha çok üzülüyor şu an o teyze. Ama onları mahvettin kızım keşke yapmasaydın da diyor((
Ah şu telefonları açsalar. Gitmekten çok korkuyorum, tepkilerinden çok çekiniyorum. Annem hayatta gelmem diyor zaten tansiyonu çıktı 2 kez. Yalnız başıma nasıl giderim bilmiyorumBu aracı olayları ekstra dikkat ister bu arada. Aracı sözlerinin 1i doğruysa 10u abartıdır. Çok kafaya takıyorsanız direkt aileyle siz konuşun. Onlara da sizin sözleriniz başka şekilde gitmiş olabilir.
Sanki gizli bilgilere ulaştıniz da mahkemeye verecekmiş. Face de herkesin gördügü fotoğraflar bunlar . Madem alan razı satan razı ne diye bu kadar olay çıkardılar onu anlamadım . Siz de uzmeyin kendinizi. Herkes sizin yaptığınızı yapardı . Madem herkesten saklanacaktı bu evlilik fotoğrafları kaldırsalardi etraftan .Bu kadar fotoğrafı nasıl buldular demiş oğlan. Araları bozulmuş. Ben mahkemeye vericem diyormuş(((( şimdi öğrendik
Ah şu telefonları açsalar. Gitmekten çok korkuyorum, tepkilerinden çok çekiniyorum. Annem hayatta gelmem diyor zaten tansiyonu çıktı 2 kez. Yalnız başıma nasıl giderim bilmiyorum( yarın çiçek yollayacağım işe başladı bugün. Kartta yazacağım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Eşim de aynı sizin gibi düşünüyor. Ama bugün fotoğraf eklemiş gerçekten çok kötü görünüyorÇiçeğe falan gerek yok, haksız olduğunuz bir durum yok ki özür dileyesiniz. Gidip konuşup durumu açıklayacaksınız sadece, hatta ben yerinizde olsam hesap sorardım. Siz beni hiç tanımadınız mı, yıllarca yüz yüze baktık yaptığınız ne kadar ayıp? Xi (kızın adı her neyse) ne kadar sevdiğimi ve iyiliğini istediğimden yaptığımı biliyorsunuz size hiç yakıştıramadım. Bir de beni terbiyesiz damat adayınızla muhatap ediyorsunuz, araya aracı sokuyorsunuz diye. Durum neyse çıkar böylece ortaya artık aracı mı yalancı damat mı yalancı bunlar mı psikopat?
Eşim de aynı sizin gibi düşünüyor. Ama bugün fotoğraf eklemiş gerçekten çok kötü görünüyor(( diyorum y telefonda söyleyecektim ama açmadılar, bilmiyorum kıza bir şey olacak diye çok korkuyorum ( düşünsenize sırf benim yüzümden atak geçirirse ben ne yaparım (((((
Yaptığım tek şey oğlanın ve yiğeninin face ne bakmak. Bundan ne olacakSanki gizli bilgilere ulaştıniz da mahkemeye verecekmiş. Face de herkesin gördügü fotoğraflar bunlar . Madem alan razı satan razı ne diye bu kadar olay çıkardılar onu anlamadım . Siz de uzmeyin kendinizi. Herkes sizin yaptığınızı yapardı . Madem herkesten saklanacaktı bu evlilik fotoğrafları kaldırsalardi etraftan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?