Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Adamın 6 fotosu var zaten hiç biri yeni değil ki.
Olsun ama ne bileyim kiz yeni ameliyat gecirmis, annesi yeni kanser tedavisi gormus. Boyle bir sey zaten sakli kalmazdi ki? Siz niye soyluyorsunuz? Hadi basladiniz anlatmaya baktiniz kiz uzuluyor, hemen kapatip ayyy karistirdim vs deseydiniz. Her seyi anlattim diyorsunuz

Onlar da benim için aynısını düşünüyorlar eminim. Face deki paylaşımında düşman eksiğini bulmak için böyle fırsat kollar, sen izin verme Allahım diye paylaşım yapmış (
Ne kadar abartmislar ya . Kendisinin haberi varken bu kadar sorun etmişler. Ya gerçekten olmasaydı ? Bunun eksiklikle ne alakası var. Bence kızı da annesi falan dolduruşa getiriyor. Uzmeyin kendinizi. Değmeyecek insanlarmış işte

Hepinizden Allah razı olsun, telefona yapıştım ağlaya ağlaya yorumları okuyorum. Hiç iyi değilim (( hepiniz sağolun

yahu git yat.
kendi pisliklerinde debelensinler. kız oğlan kız damat aldık diye hava atsınlar millete..
ne kadar mühimmiş adamın boşanmış olması olay çıkartmışlar resmen.

Kız biliyormuş zaten, ailesi herkes biliyormuş. Ben nişanda, düğünde öğrenirse ne yapar niye düşündüm durdum. Yani yeni bir şey öğrenmedi kız. Benim bilmeme üzülmüş, araştırmama kızmış. Olay bu (

Keşke mahkemeye verseler de hakim göbeğini hoplata hoplata gülerken fotoğraflarını çekip buraya atsanız, biz de eğlensek.
Ne diyecek acaba?
"Facebook'ta akrabalarımın profiline tıklamış hakim amca şikayetçiyim " mi diyecek?
Sanki adamın bilgisayarını hacklemişsiniz.

Zamanında facebookta "RESMİLEŞTİ DİKKAT!!!!" başlıklı yazılardan birini paylaşsa başına bunlar gelmez, davayı direkt Mark Zuckerberg'e açabilirdi.

Tamam iste. Kiz siz anlatinca uzulmus vs demissiniz, bir anda olmadi heralde. Yuzunden anlarsiniz yani uzuldugunu, o sirada kivirsaydiniz.

Bu arada face kullanmiyorum ama kullansam yakin aile dostumuzun kizinin erkek arkadasinin profiline bakmak aklimin ucundan bile gecmezdi? Sahi, ne amacla baktiniz?

Ustelik daha onceki talibi de bu sebeple reddetmislerdi diyorsunuz ya, belki yalan soylemislerdi, belki baska bir sebep vardi. Yani aklim almiyor, adamin aktabasinin profiline kadar bakmissiniz

ay hakime kadar bile çıkmaz ki..
savcı totosuyla gülerken bunları kapı dışarı eder zaten:))
ailecek komediler resmen.

Ben tanışmamıştım, face de arkadaş olarak ekle diye düştü. Cidden hastanede görmüştüm ve tipini bile unutmuştum. Karşıma çıkınca aaa bu ablamınki dedim, profil resmine tıkladım, 3. Resimde yüzüğünü gördüm. Ertesi gün ağzını aradım ablamın, önceden evlenmiş mi seni mi beklemiş diye. Hayır canım ne evlenmesi annem kabul etmezki dedi. Ben ordan sonra koptum.

İşte salak ben kardeşim araştırdı dedim. O da drvlet kurumunda, ciddi bir pozisyonda. Ben yaptım diyemedim o an. Yoksa bana ne olacak ama kardeşim çok kızdı bana ((

ay bide abla abla diyorsunuz kaç yaşında bu kız?
yaşı büyük diye mi kız oğlan kız damat aldım diye böbürlenecektide siz engellediniz hava atamayacak diye mi bu kadar yaygara?

ay bide abla abla diyorsunuz kaç yaşında bu kız?
yaşı büyük diye mi kız oğlan kız damat aldım diye böbürlenecektide siz engellediniz hava atamayacak diye mi bu kadar yaygara?
38 yaşında. 20 yıldır abla diyorum, ve o kadar seviyorum ki onu (((( öz ablam olsa bu kadar sevmem eminim ((

38 yaşında. 20 yıldır abla diyorum, ve o kadar seviyorum ki onu (((( öz ablam olsa bu kadar sevmem eminim ((

tam tahmin ettiğim gibi..
millete hava atacaklardı. bekledi bekledi turnayı gözünden vurdu diye. hatta o milleten biride sizsiniz..
ya bu kadar küçük düşünen insanlarla ne paylaşabilirsiniz ki zaten.

tam tahmin ettiğim gibi..
millete hava atacaklardı. bekledi bekledi turnayı gözünden vurdu diye. hatta o milleten biride sizsiniz..
ya bu kadar küçük düşünen insanlarla ne paylaşabilirsiniz ki zaten.
Ben de haberleri yok, oğlan her şeyden önce nikah istiyor, kızı katakulleye getirecek diye kafayı yiyip durdum burda ( gerçekten ben salağım ya gerçekten. (. Keşke hava atsalardı da bana patlmasaydı bu olay. Kız bu yüzden bile üzülüyorsa tehlikeli, beyninden tümör alındı yaa (((

Saklanmis da olsa biliyor da olsa siizn soylemeniz “beyninden tumor alinmis” bir insani uzecekti. Her dogru her yerde soylenmez bence

hepsi bir tuhaf adamda dahil. hangi aklı başında insan bu aşağılanmayı kabul eder ki?
sanki birine tecavüz etmiş, adam öldürmüş alt tarafı evlenmiş. bunun saklanmasını isteyen biriyle evlenmek istediğine göre kendine saygısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…