Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Bakin bu sorusunuzda bile bi sorun yok mu sizce? Bu devirde sizi mi beklemis vs? Beklemek nedir?
Şaka yollu sordum, yani ikinizde birbirinizi beklemişsiniz bunca yıl vay bee dedim sevinerek, çok sevindim abla bak duaların yerini buldu dedim. Sağol ablam ben de şaşkınım inan dedi, kim tahmin eder di mi dedi. Hatta sen en iyisini hakediyorsun, inşallah o da seni hakeder, çok iyi birine benziyor dedim. Ertesi gğn ameliyat olacaktı, güle oynaya konuştuk bunları.

Yav gardaşım 38 yaşında evleniyorsun ne olacağıydı?Heralde büyük ihtimal evlenip boşanmış biri ya da bekar biri ile evlenme oranı yarı yarıya olacaktı.Yani ne var çocuk evlenmiş boşanmşsa.Ne büyük bir iş,ne kadar saklanacak bir durum.Millet kafayı yemiş ya.
Siz doğrusunu yapmışsınız ama anksiyeteniz olduğu için gereksiz telaş yapıyorsunuz.
Bence insanlar ne der düşüncesini kafanızan söküp atarsanız rahat edersiniz.
Siz boşvermeyi öğrenin öncelikle,boşanmışta evlenecekmiş falan fıstık dediniz görevinizi yaptınız geçti gitti.
Hiç söylemeseydiniz bak adam kızı kandırdı da aldı diye içiniz içinizi yerdi zaten.
Telaş yapmaya yer arıyorsunuz siz sakin olun.

Şimdi söylemediğimi düşünüyorum, ömür boyu içim içimi yiyecekti..ben kesin söylerdim yine diyorum şu an. Ama 3. Kişi olan aile dostumuz demişti bana, bırak kaderini yaşasın söyleme, zaten hasta kız demişti. Ama bırakamadım salak gibi (((((

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama benim cevremden birine bu yapilsa ben de kizardim.

Uzerinize bazife olmayan bir ise kalkismissiniz ve aile de hakli tepkisini vermis.

Benim de allah korusun cocugum rahatsiz olsa ve bir sekilde birini sevip evlenmeye niyetlense (hele ki 38 yasinda) ben de onu mutsuz eden her seye ve herkese asiri tepki verebilirdim.

Burda cogu insan da boyle yapardi bence, su anda siz cok uzgunsunuz diye iliman cevap veriyorlar

Bu 3.cu sahis kiz tarafini mi taniyor yoksa erkek tarafini mi yoksa her ikisini mi?

Ben her türlü yorumu istiyorum, sizin yazdıklarınız evet içimi dağlıyor ama siz sanırım onlar gibi düşünüyorsunuz. En çok neye üzülürdünüz bildiğiniz bir konu hakkında? Cidden soruyorum, neden bu kadar üzüldüler sizce?

Simdi aile daha oncede ayni gerekceyle birini reddetmis ama kiz bunu sevdiginden he demis. Kizlarini da akillari sira onore etmek icin evlendigini kimseye soylemeyelim demisler (ki amac burda kizin sansli falan oldugunu dusunmesini saglamak, neticede kotu bi ameliyat gecirdi). İnsanlar bu kadar ince dusunup hareket ederken siz hic isiniz olmadigi halde bir cuval inciri berbat etmissiniz. Burda bir seye uzulmuyorlar aslinda sinirleniyorlar, sizin isguzarliginiza

Aynen böyle düşünüyorlar ( yalvarırım söyleyin, ne yapabilirim?????? Nolur

cok uzgunum ama benim sinirim kolay kolay gecmezdi. Neticede benim gozumde 2 ay once beyin tumorunden ameliyat olmus kizimi uzup aglatan insansiniz.
Hiç düşünmez miydiniz, kızım adına korkmuş, bilmediğini düşünmüş, ilerde olabilecek bir hayal kırıklığına engel olmak istemiş aklısıra diye??

Hiç düşünmez miydiniz, kızım adına korkmuş, bilmediğini düşünmüş, ilerde olabilecek bir hayal kırıklığına engel olmak istemiş aklısıra diye??
Bunu dusunebilmem icin tek sans yasinizin kucuk olmasi. 16-17 yaslarinizdaysaniz evet dediginiz gibi dusunebilirdim ama daha buyukseniz yaptiginizda kasit arardim. Cunku akli basinda hicbir insan bu kosullar altinda bunu yapmazdi (en azindan benim cevremde). Herrrr seyi geciyorum, dusunun ki bilmiyorlar ve evlendiler ama mutlular. Kiz 2 ay sonra ogrendi ve hic takmadi; cunku cok mutlu. Bakin ne guzel bir senaryo oldu, kizin mutlulugu uzerine

Ben hep kendimi koydum, onlar eşim hakkında bunu öğrenip bana söylemeselerdi, ben evlenseydim, ne kadar kızardım, üzülürdüm diye düşündüm hep. Nasıl böyle düşündüm, nasıl algıladım bilmiyorum ama eşimin babasının cenazesinde bile inanın aklımda kız vardı. Nasıl söylerim üzmeden, biliyor mu, bilmiyor mu, keşke öğrenmeseydim diye bütün cenaze bile bunu düşündüm.. Allahımdan tek dileğim o mutlu olsun, sağlıklı olsun, benden alıp ona versin Allah ( kahroluyorum 2 gündür. Bugün oruca niyetlenmedim düşünün, resmen içimde yangın var ve söndürmenin artık imkanı yok. ((

Valla asıl ayıbı onlar yapmış madem konuyu açtınız deseymişki biz biliyoruz gizli tutuyoruz sen de söyleme kimseye diye

Kız polyanna değilse bu anlattıklarınız çok utopik. Mutluluktan ölse bile böyle bişey duyduğunda insanın dunyası başına yıkılır sevgilisinden değil karısından ayrılmış adam.

kötü niyetle yapmamışsınız ki ..hiç vicdan azabı çekmeyin kim olsa aynısını yapardı
Şu an benden nefret diyorlar. Annesi gece başında bekliyormuş uyurken, kız o kadar ğzülmüş.. hayallerim vardı benim demiş, çocukla arası bozulmuş. Ne yapacağımı bilemez haldeyim..

ay ne abarttınız yaa, daha önce evlenip ayrılmış birinden ayrılmış, bunu da bilmiyor sanmışsınız ve söylemişsiniz.

onlar üste çıktıkça ezik hissetmeyin kendinizi yaa, üzülüp durmayın, iyilikten maraz doğarmış gördük diyin, hassasiyetini bildiğim için söyleme gereksinimi duydum diyin, bu kadar.

günümüzde stalk diye bişi var millet eski sevgilisinin annesinin profilini kontrol ediyo hala, boşanmış adamın üstelikte yeniden bir yola çıkmak üzere olan adamın eski düğün fotoları ne demek sosyal medyada duruyor? sanki arşivden çıkarttınız.

lütfen üzüp durmayın kendinizi, onlar üste çıktıkça ezilmeyin, anneniniz de üzmeyin, iyilik yaptınız bu kadar basit.

Bence şok olmuş numarası yapmamış zaten şok olmuş. Ama sizin öğrenmiş olmanıza şok olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…