- 27 Eylül 2010
- 1.676
- 2.109
- 358
- 45
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
evlilik geçmiş başından sonuçta..siz söylemeseniz bir başkası mutlaka söylüyecekti.ve siz öğrendiğinizde ben biliyordum deseydiniz emin olun daha çok kızıcaklardı.hiç vicdan azabı çekilecek birşey yapmamışsınız siz.sadece kızın rahatsızlıgı sizi etkilemiş hepsi bu..rahat olun suçlu degilsiniz..Şu an benden nefret diyorlar. Annesi gece başında bekliyormuş uyurken, kız o kadar ğzülmüş.. hayallerim vardı benim demiş, çocukla arası bozulmuş. Ne yapacağımı bilemez haldeyim..
Buna bu kadar üzülünür mü. Annesi demiş ki ben gözüne bakıyorum mutlu olması için, dost mu düşman notdefteri yazıklar olsun demişBence şok olmuş numarası yapmamış zaten şok olmuş. Ama sizin öğrenmiş olmanıza şok olmuş
Şimdi mahkeme ile uğraşacağım, hem de kardeşim üzerinden.. sizin söyledikleriniz aynısını eşim söylüyor, ama ben neden bu kadar kötüyüm bilmiyorum. Kız fotoğraf eklemiş iş yerinden gerçekten bitmiş görünüyor. İftarı da onun olsun, yazıklar olsun demiş. Ben 3 gün hazırlık yaptım, heyecanlandım o kadar seviyorım o insanları..Beni o kadar seviyorsa abla ben bir araştırayım mı diye sorsaydı en azından demişay ne abarttınız yaa, daha önce evlenip ayrılmış birinden ayrılmış, bunu da bilmiyor sanmışsınız ve söylemişsiniz.
onlar üste çıktıkça ezik hissetmeyin kendinizi yaa, üzülüp durmayın, iyilikten maraz doğarmış gördük diyin, hassasiyetini bildiğim için söyleme gereksinimi duydum diyin, bu kadar.
günümüzde stalk diye bişi var millet eski sevgilisinin annesinin profilini kontrol ediyo hala, boşanmış adamın üstelikte yeniden bir yola çıkmak üzere olan adamın eski düğün fotoları ne demek sosyal medyada duruyor? sanki arşivden çıkarttınız.
lütfen üzüp durmayın kendinizi, onlar üste çıktıkça ezilmeyin, anneniniz de üzmeyin, iyilik yaptınız bu kadar basit.
Şu an benden nefret diyorlar. Annesi gece başında bekliyormuş uyurken, kız o kadar ğzülmüş.. hayallerim vardı benim demiş, çocukla arası bozulmuş. Ne yapacağımı bilemez haldeyim..
Şimdi mahkeme ile uğraşacağım, hem de kardeşim üzerinden.. sizin söyledikleriniz aynısını eşim söylüyor, ama ben neden bu kadar kötüyüm bilmiyorum. Kız fotoğraf eklemiş iş yerinden gerçekten bitmiş görünüyor. İftarı da onun olsun, yazıklar olsun demiş. Ben 3 gün hazırlık yaptım, heyecanlandım o kadar seviyorım o insanları..Beni o kadar seviyorsa abla ben bir araştırayım mı diye sorsaydı en azından demiş
Şimdi mahkeme ile uğraşacağım, hem de kardeşim üzerinden.. sizin söyledikleriniz aynısını eşim söylüyor, ama ben neden bu kadar kötüyüm bilmiyorum. Kız fotoğraf eklemiş iş yerinden gerçekten bitmiş görünüyor. İftarı da onun olsun, yazıklar olsun demiş. Ben 3 gün hazırlık yaptım, heyecanlandım o kadar seviyorım o insanları..Beni o kadar seviyorsa abla ben bir araştırayım mı diye sorsaydı en azından demiş
Yaklaşık 20 yılık aile dostumuzun kızı 2 ay önce beyin ameliyatı geçirdi. Kendisi çok naif, çok saf bir kız. Onu çok seviyorum! Ameliyattan 1 hafta önce biriyle tanıştı. Her neyse çocuk face de benim sayfama düşüp duruyordu. Ben de fotoğraflarına baktım. 2012 yılına ait bir fotoğrafında parmağında yüzük gördüm. Kimseye söylemedim. Çocuğun bir akrabasının face ine baktığımda geçmiş fotolarda bu çocuğun düğün resimlerini gördüm. Aile dostumuzun ve kızının ağzını aradım, daha önce evlenmiş mi diye sordum bir kaç kez. Kesinlikle hayır dediler. Zaten daha önce kızına gelen talibi evlenip ayrıldı diye reddetmişlerdi. Dün ben ailece onları iftara çağırmıştım. Yedik, içtik, eğlendik ama 2 aydır ben kimseye bir şey söyleyemedim, yeni ameliyattan çıktığı için, bilmiyorsa üzülsün istemedim. Dün balkonda yalnız kaldık kızla. Yarın babamla tanışacak, bize iftara gelecek, çok heyecanlıyım, babama ilk kez birini getiriyorum. O da onay verirse bayramdan sonra nişan yapacağız dedi. Ben de daha fazla tutamadım kendimi ve bildiklerimi söyledim, ama söylerken bile mahvoldumKız şok oldu, bilmiyordum dedi, bana fotoları göster dedi. Çok üzüldü. Neyse 1 saat sonra gittiler ve ben onun üzülmesine daha çok üzüldüm ama içim rahatlamıştı.
Bugün iki aileyi de tanıyan diğer aile dostumuz annemi aramış. Anneme; biz zaten biliyorduk. Notdefteri ne diye özelimizi kurcaladı. Bir herkesten saklayacaktık. Her şeyi mahvetti demişO kadar pişman oldum ki..Bu insanlar bizim neredeyse her gün görüştüğümüz, 20 yıla yakındır her şeyimizi paylaştığımız insanlar. Ben sakladı zannettim çocuk evlenip ayrıldığını. Kızın annesi de kanser tedavisini yeni bitirdi. İşler ciddiye binince öğrenirlerse mahvolur diye çok korktum
Sizce karışmakla hata mı etmişim? Daha önce kabullenmedikleri bir durum olduğu için, bilseler zaten istemezlerdi, çocuk demek ki yalancı dedim, söyledim(
offf bu ne seviyesizlik yaaa.versin mahkemeye ne diye açacakmış?herkese açık foroğraflarımı görmüş göstermiş diyemi.komik olmasınlar ,sizde korkmayın hakim savcı bile güler bunların yaptığına.siz başkasının proflindeki bilgileri yada fotoğrafları kullanmış olsanız tamamda neyin davasını açacakmış.zekaya gel :) bırakın allah aşkına tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.ben olsam laf getiren kişiye kim ne yaparsa yapsın umrumda değil, herkes hakettiğini vulmuş gördük ,onlardanda dost olmazmış derdim. Hatta direk mesaj atardım şu kişi söyledi böyle böyle diyormuşsunuz doğruysa ne haliniz varsa görün iyi niyetimi anlamadıysanız sizden dost olmaz zaten diye.bidhaada görüşmezdimHep hastalığını öne sürüyorlar. İyi de 2 aydır biliyordum, iş ciddiye binerken söyledim. Ya düğünde nişanda akrabalardan öğrenirse diyehele şu mahkeme olayı mahvetti beni, ben bu işin ucunu bırakmam demiş adam, yasal değil bu demiş, mahkemede görüşürüz demiş (( hem de kardeşim araştırdı demiştim bana inansın diye onun mesleğini de tehlikeye attım, çok üzgünüm yaa çook ((((
alakası yok.konu sahibi arkadan iş çevirmemiş sadece kıza söylemiş bilsin diye çünkü konu sahibi samimiyete güvenerek daha önce sormuş,kızda hayır öyle bişey yok demiş ısrarla.diğer profillerdeki düğün fotolarını göstermesi doğru olmamış biraz fazla olmuş ama kız tarafıda olayı çok abartmış.evlenip boşanmış olması neden saklanıyorki?evlenecek kişi kabul ettiyse kimse bişey diyemez,ama kendilerine saygıları yok demekki,bu saklanabileck bişey değil çünkü bigün bi yerde çıkar ortaya.hasta diye ameliyat oldu diye dünya kimsenin etrafında dönmüyor.konu sahibide zor zamanlarında hep yanlarında olmuş,hemen bir olayla o bizim özelimizdi bık bık yapmışlar,yok mahkemeler filan çok ayıp bence.Kac yasindasiniz bilmiyorum ama benim cevremden birine bu yapilsa ben de kizardim.
Uzerinize bazife olmayan bir ise kalkismissiniz ve aile de hakli tepkisini vermis.
Benim de allah korusun cocugum rahatsiz olsa ve bir sekilde birini sevip evlenmeye niyetlense (hele ki 38 yasinda) ben de onu mutsuz eden her seye ve herkese asiri tepki verebilirdim.
Burda cogu insan da boyle yapardi bence, su anda siz cok uzgunsunuz diye iliman cevap veriyorlar
Öyle yaptım görüntü aldım ama şimdi lafı çeviremiyorum. Onlar bu bizim özelimiz bu kadar kapsamlı bu fotoları bulmaları imkansız diyorlar. Desemki yiğeninin face ine bak iş belki hallolacak ama lafı çeviremiyorum kardeşim buldu dedikten sonra. Nasıl diyeceğimYani siz öğrendiniz diye mi bu iş bozulmuş hatta erkek olan o kadar yedirememis ki sizi mahkemeye verecekmiş sırf siz gecmişini ögrendiniz diye..Ne kadar mantık dışı insanlarmış bunlar ya.Kız biliyormuş diyorsunuz da bilen birinin tepkileri degil ki bunlar belki de kız gercekten sizden öğrendi.Gerci bu ihtimalde de kız sizinle kızışmaz.tam tersi hoşuna gitmesede bu durum size saygı gösterirdi üzmezdi.Nerden bakarsaniz elinizde kalıyor bu durum.Mahkeme konusunda da çok saçmalamışlar ama siz genede yegeninin sayfasindaki fotolardan birinin ekran görüntüsünü alın elinizde bulunsun kardesiniz rahatlasın en azından ilerde o gün ben dogrulari söylemedim kardesim degilde ben görmüstum dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?