Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Keşke ben de çenemi tutsaydım sizin gibi.. ama bizim en yakınlarımızdı, tutamadım.

Aman üzülmeyin ya siz küçük bir araştırma ile buldunuz o yüzden takmayın kafayı, ayrıca evlenip boşanmak ayıp mı bu nasıl kafalar.

Aman üzülmeyin ya siz küçük bir araştırma ile buldunuz o yüzden takmayın kafayı, ayrıca evlenip boşanmak ayıp mı bu nasıl kafalar.
İki face profiline baktım. Sonra google çocuğun adını yazınca twitter çıktı. Orada da eski eşiyle konuşmalarını okudum. sizde küçük araştırma mı hafiyelik mi ?? (((

Şuan son durum ne bilmiyorum ama ben olsam bende söylerdim.. kötü niyetli söylemediniz ki ya gerçekten bilmiyor olsaydı siz nerden bileceksiniz bildiğini ki? Ki zaten bildiğini bile sizden saklamış.. ne kadar saklanır ki böyle bir konu? Siz dürüst davranmışsınız ama onlar değil..

sizin gordugunuzu onlar da gormustur tabi ki en uyanik siz degilsiniz ki..Hata yaptiginizi dusunuyorum bir daha baska hayatlara karismayin iyilik icin bile olsa...

bana baska hayatlari bu denli arastiran insanlar garip geliyor işi gucu yokmus gibi geliyor ..Ben bu tarz olaylarda su akar yolunu bulur der karismam en dogrusu da budur..

sizin gordugunuzu onlar da gormustur tabi ki en uyanik siz degilsiniz ki..Hata yaptiginizi dusunuyorum bir daha baska hayatlara karismayin iyilik icin bile olsa...
Dost acı söyler lafı çok eskide kalmış. Bir daha mı, karşıdan izleyip, içimden gülmeyi deneyeceğim.. Asla ama asla kötü olma pahasına böyle bir şeye bulaşmam.

Niye canini sikiyorsn ya sen iyi niyetle yapmissin.Esimin eski sevgilisini bile bana soyleseler bunun ne ozeli olabilir ki?Kaldi ki yüzüklu falan evlenmis.Kizda ailesi de anneni arayanda işgüzarmis .Sacma davranışlar .Mesefe koy yalan soyleyen onlar.oyle olacaksa gogsun gere gere soylersin evet evlenmis diye fhus yapmamis ya .İyilikten maraz dogmus kac gundur üzülüyorsun yeter .Yazmayacaktim dayanamadim uzulme.

İyi ki yazdınız Sayfayı yenileyip duruyorum, içim soğumadı bir türlü. Siz de yukarıdaki yoruma ucundan ötesinden katılıyor musunuz? Başkalarının hayatlarını kurcalama konusunda. Su akar yolunu bulur der miydiniz?

Benzer bir durum annemin de basina geldi annemde söyledi İyilikten maraz dogdu.Evet bende soylerdim.Haksizlik olma ihtimali varsa susar mi vicdan.Sen dogru olani yaptin.Uzulme bos yere.Ya kizi kandirip evlenen biri olsaydi ya sen bildigin halde soylememis olsaydin .Sonra daha kotu olurdu.

Milletimiz alismis sinsi sinsi arkadan is gormeye.Saklamakta ney ya sacmalik.

Çok sağolun, demek ki yalnız değilim, iyilikten maraz doğuyormuş Çok teşekkür ederim

Susup sinsi sinsi takip eden insan olacagina yurekli konusan ol kabul gorme .Niyetin halis senin niye üzüluyorsun
Aynen, zaten gördüm, öğrendim. Söylerken keyif almadım, boncuk boncuk ter aktı sırtımdan..Ne gibi bir avantajım olacaktı söyleyince sanki . Allah razı olsun sizden. Tüm dilekleriniz olsun.

Bizden saklyacaklarmış, araştırmak ona mı düştü die kızmışlar bana ( çok seviyorum onları, bu şekilde anılmayı hiç istemezdim, çok üzgünüm..
Iyi niyetli davranmissiniz...kizda madem niye sok olmus numarasi yapiyor allahin bildigini kuldan saklayabilirmisin..hem sanki yuzkizartici bi suc islemis gibi niye sakliyorlar onlarin sucu...siz yalanci biriyle evlenmek uzere olan birini uyarmak istemissiniz ki cok dogru yapmissiniz hic vicdan yapmayin.kiz adam gibi balkonda evet biliyorduk aramzda kalsin duyulmasin diye size soyleyebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…