Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Zaten bugün çiçek yollayacaktım, burada yazılanlar engelledi beni, yollamadım belki de sayenizde iyice iyice ezik görünmekten kurtuldum.

Ay bakın asla yollamayın cicek falan. Sakin! Buradaki pek çok kişi kızar size.
Cicek yollamak yaptığı bütün hakaretleri kabul etmek demek.

Ayrıca doğruyu söyleyeceksiniz. Ben şu şu akrabanizin sınavı olduğu için demedim kızın üzerine gidersiniz diye. Adam bende takibe düşüyordu ben baktım diyeceksiniz. Milletin aptalligi yüzünden kendi Kardeşinizden olmayın .

40 yaşında kadının belki ondan daha büyük adamın evliliklerini daha ulvi ve olgun gayeler üzerine bina etmeleri gerekirken ergenlikten çıkamamış gibi "40 yaşındayik birbirimizi bulduk hemi de bekarik" diye millete cicis cicis takılma meraklısı olmaları zaten bi acayip...

Bunlara cicek yollayacaksaniz pes yani.

Siz gayet iyi niyetli onları düşünmüşsünüz ama onlar sizi kötü niyetli olmakla suçlamış. İyi niyetli olsalardı evet böyle bir şey var ama kimse bilmesin diye söylemedik derlerdi. Hiç öyle şok olmuş gibi numaralara girmezlerdi. Siz 20 yıllık aile dostum demişsiniz ama onlar sizin en özel en mahrem konularınızı bilirken bu durum açığa çıktığında bile dürüst olmak yerine sizi suçlamayı seçmiş. Yani aynı değeri vermemişler. Üzgünüm ama bizim de öyle bir dostumuz vardı resmen sırtımızdan hançerleyip gitti. Her gün bize gelirlerdi, çocuklarına yemekler hazırlardık sürekli. Misafirlerimiz bile evin büyük kızı derdi o derece aynı evde gibiydik. Bize verdiği değeri sonradan görünce içimiz sızladı. Uzun zaman etkisinden kurtulamadım. Size tavsiyem niyetinizi bunca yıldır anlayamamış insanlar için fazla üzülmeyin...

Arkadaşım konuyu okudum şiştim.
Öncelikle kim olsa aynısını yapardı.
Sen sormuşsun bir kez yok bekar deyince elbette söyleyecektin.
Face oluona gelince. Fotolar gizli değil aç bak yegeninin facesine de. Ben ya da kardeşim ne önemi var halka açık yerde yayınlanmış biz devresadüfwn gördük de. Parmağındaki yüzüğü profil fotosu yapıyor gözüne sokuyor milletin. Kimseyi koruma artık yeter.
Bu arada adamla bu yüzden değil, kadın adamın bosandıgını herkesten gizlemeye calıştıgı için tartışmışlardır. Adam bunu neden gizlediğine bu olayı bu kadar büyüttüpüne mana verememiştir. Anne kız ergen be etiket meraklısı bunlar. Hayır gelmez bunlardan.

Aradım aramızda laf ileten kişiyi söyledim. O küçük kıza kıyamadım, o yüzden söylemedim, face i fotolarla dolu dedim. O kişi de şaşırdı aaa silmemiş mi diye. Hayır dedim, kız sayfamda çıktı ben de baktım dedim. Annem de bir sigarayla oruç tutuyor, onu bu kadar üzeceğime herkesten herşeyi saklasaydım keşke dedim.

Zaten inanın bana ben asla görüşmek istemiyorun bir daha. Annemi görseniz bir sigarayla oruç tutuyor, bir lokma yemedi, sahura kadar ağladı. Bunu gördüm ya dünya yansın umrumda değil. Bu arada aracı kişiye söyledim yiğeninin face inde gördüm diye

Sağolun. Artık anladım zaten, içimi paramparça ettiler, sebep öğrendim diye. Bu kadar üzülmeme belki değer ama annemin bu hale gelmesine asla değmez.

artniyetinizin yok
siz doğru zamanı kollamışsınız, söylemişsiniz
bence üzülmeyin
ama ben anlamadım
kız biliyormuş ama bilmiyormuş gibi mi yaptı

Ya ne takıntılı insanlar var...
Ben bildikten kabul ettikten sonra millete ne evlenmis ayrılmış.
Kimden ne saklayacağım ya. Vallahi enteresan bunlar.
Bosver hic takılmayın bence

artniyetinizin yok
siz doğru zamanı kollamışsınız, söylemişsiniz
bence üzülmeyin
ama ben anlamadım
kız biliyormuş ama bilmiyormuş gibi mi yaptı
Aynen öyle yaptı. Şoklar geçirdi, ağladı, iyi ki söyledin babamla tanıştıracaktım dedi..beni öptü sarıldı. Neler neler

Aynen öyle yaptı. Şoklar geçirdi, ağladı, iyi ki söyledin babamla tanıştıracaktım dedi..beni öptü sarıldı. Neler neler

üzülmeyin
aracıya kimseye söylemedik, söylemeyi de düşünmüyoruz sadece kız illa ki öğrenecek öğrenince üzülmesin geç olmasın diye baştan söylemek istedim deyin

siz kesinlikle doğru olanı yapmışsınız

Ya ne takıntılı insanlar var...
Ben bildikten kabul ettikten sonra millete ne evlenmis ayrılmış.
Kimden ne saklayacağım ya. Vallahi enteresan bunlar.
Bosver hic takılmayın bence
sağolun, valla moral topluyorum, vicdan azabı hiç bir şeye benzemiyormuş, içime bıçak sapladılar iki gündür. Bu kadar yabancıydık, annem dikişlerimi görmesin beni sen yıka neden der bir insan yaa...madem elmişiz, neden annem 1 sene o kadıncağızı kemoterapiye götürdü koluna girip, haftada 3 gün..Geçmiş olsun diyip geçecekmişiz demek ki.. Düşündükçe hem öfkeleniyorum, kızın üzüldüğünü duyunca da kendime öfkeleniyorum. Çok sağolun, moral oldunuz.

Çok sağolun..Çocuğu tanımadığım için endişeliyim yoksa kadınların mahkemeyle uğraşmayacağına eminim. Çocuk ben bu işin peşini bırakmayacağım diynce mahvolduk.

Şu an benden nefret diyorlar. Annesi gece başında bekliyormuş uyurken, kız o kadar ğzülmüş.. hayallerim vardı benim demiş, çocukla arası bozulmuş. Ne yapacağımı bilemez haldeyim..

Siz hala niye vicdan azabı duyuyorsunuz Allah aşkına böyle saçmalık mı var ne demek uyuyamıyomuş araları bozulmuş falan 15 yaşında falan mı bunlar Olayı zaten bilip kabullenmiş siz diyince ne olmuş yani abartmakta nirvanaya ulaşmışlar

Sadece o ameliyat zamanları gözümün önüne geliyor, hastalığı geliyor ((( Allah kahretsin cidden daha az duygusal olmayı çok isterdim. Hasta o diyorum hep, hatta kanseri 2. Evre. İçimde bir yerlerde ben söylemeseydim şimdi çok mutlu olacaktı diyorum hep. Elimde değil, öfkelensem de aklım bunları hatırlatıyor bana ((((

Acaba arkadaşınız cidden bilmiyordu da, sizden öğrenmiş olmayı yediremediği için mi, biliyorduk biz zaten dediler? Sonra da erkek tarafı ile araları bozuldu.

Bu şekilde düşününce anlattıklarınız mantıklı oluyor yoksa arkadaşınız ve ailesi ruh hastası falan diye düşünmeye başlayacağım.

Yo, o bizim de aklımıza geldi. Gerçekten mi bilmiyordu dedik ama ertesi gün çocuğu iftara çağırcaklardı, çağırmışlar, plan bozulmamış. Ve daha buluşmadan mesaj çekerek söylemiş, kabul etmezsen zamanını almayım demiş çocuk. Annesi de kızı artık kanser olduğu için tamam demiş, şans ver, neden boşanmış onu sorgula demiş, hatta bu kadar dürüst olduğu için daha çok sevmişler.

En bozuldukları şey bu onun haddine değildi, neden kızımın özelini bu kadar kurcaladı, resimler buldu, amacı neydi diyip duruyorlarmış.

Eger kadin face felan cok bilmiyorsa bilerek, ustun bir caba sarfedip arastirdin sanmistir.Hani sanki bi sey arar gibi.Kiz samimiyetini devam ettirmis anlamis kotu bi niyetin olmadigini bence kafana takma bosver.Bu kadar cok gizlilige onem veriyorlarsa oglani uyarsalarmis keske.

En bozuldukları şey bu onun haddine değildi, neden kızımın özelini bu kadar kurcaladı, resimler buldu, amacı neydi diyip duruyorlarmış.

Kizin özeli degil ki? Erkegin özeli.
Ay bu konu bana fenalik getiriyor..
Cok mantiksiz cahil cahil seyler. Ya size yanlis aktariliyor birseyler ya siz yanlis anlatiyorsunuz.

Gidin bugun kizin ailesiyle yuzyuze konusun bence. Ucuncu sahislarin agizdan birseyler duyup duyup ayilip bayilmayin bosu bosuna. Ucunda ölüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…