- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Pink_Women
-
seni çok iyi anlıyorum canım. hem de çok. insanlık bekleme. en kısa zamanda kurtulmanın yoluna bakAma kendi yaptıkları en ufak şeyi yüze vurmayı biliyorlar
Yemin ederim yazık ya
Neden herkes kendi kızı için mükemmeli isterken
Başkasının kızının hayatını mahvetmeye çalışır
Bu neyin inancı neyin vicdanı bu
Sizce bu konuda evliliği mi bitirmeyi düşünmelimiyim?seni çok iyi anlıyorum canım. hem de çok. insanlık bekleme. en kısa zamanda kurtulmanın yoluna bak
direk boşanmayı düşünme. önce savaş. kov evden. kovamıyorsan aileni doldur eve. ailen söyler "hayırdır arkadaş yeni evlilerin evinde bu kadar süre olmuyo böyle" diye. uzaklaştır kendinden. ayrıca acıma. senin ev yoksa onlar başka ev bulur merak etmeSizce bu konuda evliliği mi bitirmeyi düşünmelimiyim?
yani ben düşünüyorum
eğer değişmezlerse
tamam inşallah üstesinden gelebilirimdirek boşanmayı düşünme. önce savaş. kov evden. kovamıyorsan aileni doldur eve. ailen söyler "hayırdır arkadaş yeni evlilerin evinde bu kadar süre olmuyo böyle" diye. uzaklaştır kendinden. ayrıca acıma. senin ev yoksa onlar başka ev bulur merak etme
Allah yardımcın olsun. yılışık cahil aileyle uğraşmak zordurtamam inşallah üstesinden gelebilirim
herşeyin
şimdilik pazartesiye kadar oluruna bıraktım
Amin canımAllah yardımcın olsun. yılışık cahil aileyle uğraşmak zordur
eşin gerçekleri görmez. asla görmez. sana laf etseler en kötü hareketi dahi yapsalar ailesinin yanında olacak. emin ol gerçek bu. gerçekleri görmesini bekleme. kendi imkanlarınla kurtulmaya bak ve asla geri adım atmaAmin canım
Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
Bana da bu işten en hayırlı çıkış kapısını göstersin
Eşimede gerçekleri göstersin
yok asla geri adım atmayacağımeşin gerçekleri görmez. asla görmez. sana laf etseler en kötü hareketi dahi yapsalar ailesinin yanında olacak. emin ol gerçek bu. gerçekleri görmesini bekleme. kendi imkanlarınla kurtulmaya bak ve asla geri adım atma
en iyisini yapıyosun. boşver ağır atlatsın. sen elinden geleni yapmışsın onlar suistimal etmiş. üzülsün boşveryok asla geri adım atmayacağım
eşimde bunu bildiği için en ağır şekilde atlatıyor bunu
Öyle oldu. Tabiki saygını sevgini gösterirsin destek olursun ama bir yerde dur demezsen kendin yipranirsinBenim böyle bir aileye çocuk getirmem
Şuan için düşünebileceğim birşey asla değil
Geçti annenizinde ömrü sizinde çocukluğunuz
Ne yazık
erkek milleti bazen kıt akıllı oluyor anlamıyor canım.yok asla geri adım atmayacağım
eşimde bunu bildiği için en ağır şekilde atlatıyor bunu
hiç umursama eşini de ailesini de. hala neyin vicdan azabıymış sana düşen? giderayak ağız tadı bozmak için tripler hep. boşver, sakın alttan alma hiçbirine karşı.Kayınvalidem gitme kararı aldı arkadaşlar
Eşimle ben bu konuyu konuştuğumda sabahtı, gecesinde onlara farklı birşeye sinirlendiği için
Gidipte konuşmuş
Ama kendi vicdan azabını yatıştırmak için bana yüklüyor sorumluluğu
Ben kayınvalideme dün kaynımın sınavı bitsin yinede gitmek istiyorsanız pazar gidin dedim
Ama o kafasına estiği şeyi yapar
Konuştuk anne ben sizin o taraflara tekrardan dönmenizi istemiyorum dedim
(Çünkü kalıcı bir çözüm değil, yarın bir gün yaşanacak tekrardan bu olaylar)
Bak istediğin yerde düzen kuralım
Maddi manevi yanında oluruz dedim
Hem kaynımın bana değil annesine ihtiyacı var sınava girerken dedim
Çünkü yine sorumluluğu bana bırakıp gideceği için aslında sırf bu konuşmalarım
Yok dedi
Kaynımda sınavdan sonra ninesinin yanına gidecek
Akşam gideceklermiş
Haber ederim size
Kayınvalidem gitme kararı aldı arkadaşlar
Eşimle ben bu konuyu konuştuğumda sabahtı, gecesinde onlara farklı birşeye sinirlendiği için
Gidipte konuşmuş
Ama kendi vicdan azabını yatıştırmak için bana yüklüyor sorumluluğu
Ben kayınvalideme dün kaynımın sınavı bitsin yinede gitmek istiyorsanız pazar gidin dedim
Ama o kafasına estiği şeyi yapar
Konuştuk anne ben sizin o taraflara tekrardan dönmenizi istemiyorum dedim
(Çünkü kalıcı bir çözüm değil, yarın bir gün yaşanacak tekrardan bu olaylar)
Bak istediğin yerde düzen kuralım
Maddi manevi yanında oluruz dedim
Hem kaynımın bana değil annesine ihtiyacı var sınava girerken dedim
Çünkü yine sorumluluğu bana bırakıp gideceği için aslında sırf bu konuşmalarım
Yok dedi
Kaynımda sınavdan sonra ninesinin yanına gidecek
Akşam gideceklermiş
Haber ederim size
Yok gelmiyorum zatenhiç umursama eşini de ailesini de. hala neyin vicdan azabıymış sana düşen? giderayak ağız tadı bozmak için tripler hep. boşver, sakın alttan alma hiçbirine karşı.
Evet bende bu mantığın olmaması için düzen kurulması için konuşuyorumK.valide gorumcelerle mi gidecek, sadece kaynin kalacak sinava kadar sanirim? Hayir bu nasil annelik, insanin evladinda akli kalie sinava girecek diye. Kadinin duzen kurmamasindaki amac gene gelir kaliriz mantigi
ohhhh evimi özledimmmmmmUğurlar olsuunn.Sen maddi manevi yanındayım demişsin canım hala tripli gidiyosa kendi seçimi hiiiiiçç tatlı canını acaba şöyle yapsaydım keşke bunu demeseydimle sıkma. Herkes seçimlerini yaşar eşinle evliliğinizin tadını çıkarabilceğin günlere odaklan bence
Bizim kaderimiz bu kızım dediUğurlar olsuunn.Sen maddi manevi yanındayım demişsin canım hala tripli gidiyosa kendi seçimi hiiiiiçç tatlı canını acaba şöyle yapsaydım keşke bunu demeseydimle sıkma. Herkes seçimlerini yaşar eşinle evliliğinizin tadını çıkarabilceğin günlere odaklan bence
eşin trip yapıp bu günlerini zehir etmeye kalkışırsa onu da gönder anasıyla.ohhhh evimi özledimmmmmm
misss gibiii duşumu alacağımmm
kanepeme uzanacağım
tv izleyeceğim
yuppi bayram tatilide 9 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?