Vicdan Azabı Çekiyorum :(

seni çok iyi anlıyorum canım. hem de çok. insanlık bekleme. en kısa zamanda kurtulmanın yoluna bak

Sizce bu konuda evliliği mi bitirmeyi düşünmelimiyim?
yani ben düşünüyorum
eğer değişmezlerse
direk boşanmayı düşünme. önce savaş. kov evden. kovamıyorsan aileni doldur eve. ailen söyler "hayırdır arkadaş yeni evlilerin evinde bu kadar süre olmuyo böyle" diye. uzaklaştır kendinden. ayrıca acıma. senin ev yoksa onlar başka ev bulur merak etme

tamam inşallah üstesinden gelebilirim
herşeyin
şimdilik pazartesiye kadar oluruna bıraktım

Amin canım
Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin
Bana da bu işten en hayırlı çıkış kapısını göstersin
Eşimede gerçekleri göstersin
eşin gerçekleri görmez. asla görmez. sana laf etseler en kötü hareketi dahi yapsalar ailesinin yanında olacak. emin ol gerçek bu. gerçekleri görmesini bekleme. kendi imkanlarınla kurtulmaya bak ve asla geri adım atma

yok asla geri adım atmayacağım
eşimde bunu bildiği için en ağır şekilde atlatıyor bunu

Benim böyle bir aileye çocuk getirmem
Şuan için düşünebileceğim birşey asla değil
Geçti annenizinde ömrü sizinde çocukluğunuz
Ne yazık
Öyle oldu. Tabiki saygını sevgini gösterirsin destek olursun ama bir yerde dur demezsen kendin yipranirsin

yok asla geri adım atmayacağım
eşimde bunu bildiği için en ağır şekilde atlatıyor bunu
erkek milleti bazen kıt akıllı oluyor anlamıyor canım.
ben yeni evliyken ailesi sürekli beni eşime şikayet ederdi. her şeyime kulp takarlardı. bu yüzden çok kavga ettik.
bir gün eşimi aldım karşıma: "sen 25 senedir bu aile içinde yaşıyorsun. onların sözleri davranışları senin için art niyetsiz ve doğrudur, bunu anlarım. kimse ana babasından fesatlık beklemez.
ama ben aileni 3-5 aydır tanımaya anlamaya çalışıyorum. ben evliya ya da peygamber değilim ki, bir anda değişeyim, sizin gibi olayım. en az 30 sene lazım. bir de benim gözümle bak olanlara, tıpkı bir yabancı gibi" dedim. o zaman anladı, hak verdi.
yani senin eşinin de hissiyatı bu yönde. seni anlamaktan hala çok uzak. onun için mükemmel, iyi niyetli gariban ailesi sana iyilik yapıyor. yemek temizlik vs hep senin iyiliğin için ama sen bunları anlamıyorsun, kaprisle karışık kötü niyet beslediğini düşünüyor. empatiden çok uzak maalesef. o yüzden hala sana hak vermiyor. sadece boşanma tehdidin onu böyle davranmaya mecbur ediyor. o yüzden hazırlıklı ol, laf sokarsa veya kovdun gibi bir şeyler söylerse sakın alttan alma, sen baskın çık. yoksa bu kez bu bahanelerle seni ezer, ailesi için hırslanır, yine üzülen sen olursun.

Kayınvalidem gitme kararı aldı arkadaşlar
Eşimle ben bu konuyu konuştuğumda sabahtı, gecesinde onlara farklı birşeye sinirlendiği için
Gidipte konuşmuş
Ama kendi vicdan azabını yatıştırmak için bana yüklüyor sorumluluğu
Ben kayınvalideme dün kaynımın sınavı bitsin yinede gitmek istiyorsanız pazar gidin dedim
Ama o kafasına estiği şeyi yapar
Konuştuk anne ben sizin o taraflara tekrardan dönmenizi istemiyorum dedim
(Çünkü kalıcı bir çözüm değil, yarın bir gün yaşanacak tekrardan bu olaylar)
Bak istediğin yerde düzen kuralım
Maddi manevi yanında oluruz dedim
Hem kaynımın bana değil annesine ihtiyacı var sınava girerken dedim
Çünkü yine sorumluluğu bana bırakıp gideceği için aslında sırf bu konuşmalarım
Yok dedi
Kaynımda sınavdan sonra ninesinin yanına gidecek
Akşam gideceklermiş
Haber ederim size

hiç umursama eşini de ailesini de. hala neyin vicdan azabıymış sana düşen? giderayak ağız tadı bozmak için tripler hep. boşver, sakın alttan alma hiçbirine karşı.

K.valide gorumcelerle mi gidecek, sadece kaynin kalacak sinava kadar sanirim? Hayir bu nasil annelik, insanin evladinda akli kalie sinava girecek diye. Kadinin duzen kurmamasindaki amac gene gelir kaliriz mantigi

hiç umursama eşini de ailesini de. hala neyin vicdan azabıymış sana düşen? giderayak ağız tadı bozmak için tripler hep. boşver, sakın alttan alma hiçbirine karşı.
Yok gelmiyorum zaten
pazartesi gidilecekti
Neden bugüne alındı onuda anlamadım
herhalde pazartesiye okey dediğimiz için
erken gideyimde pişman edeyim bunları diye
bilemedim yani

K.valide gorumcelerle mi gidecek, sadece kaynin kalacak sinava kadar sanirim? Hayir bu nasil annelik, insanin evladinda akli kalie sinava girecek diye. Kadinin duzen kurmamasindaki amac gene gelir kaliriz mantigi
Evet bende bu mantığın olmaması için düzen kurulması için konuşuyorum
Ama eşim ağır konuşmuş galiba
Ama pazartesiden neden bugüne alındı onu anlamadım
Eşim sabah yine annemle konuşacağım dedi
Bende konuş
Şu çocuğun sınavına kadar kalsın
Şimdi çocugun aklı onlarda kalacak
Onun geleceği benim için herşeyden önemli
Ben nasıl 3,5 aydır annemin evine gitmiyorsam kaynım için
Oda bir kaç gün daha kalsın dedim

Uğurlar olsuunn.Sen maddi manevi yanındayım demişsin canım hala tripli gidiyosa kendi seçimi hiiiiiçç tatlı canını acaba şöyle yapsaydım keşke bunu demeseydimle sıkma. Herkes seçimlerini yaşar eşinle evliliğinizin tadını çıkarabilceğin günlere odaklan bence

ohhhh evimi özledimmmmmm
misss gibiii duşumu alacağımmm
kanepeme uzanacağım
tv izleyeceğim
yuppi bayram tatilide 9 gün

Bizim kaderimiz bu kızım dedi
Orası dedi
Bende dedim ki anne insanlar kendi kaderlerinde kendinin yön verdiği şeylerde vardır
Buda onlardan birisi
Aylardır sana yalvarıyoruz istediğin yerde düzen kuralım diye
Çocuklarda istemiyor
Şimdiye alışmış olurdun yeni düzenine dedim

ohhhh evimi özledimmmmmm
misss gibiii duşumu alacağımmm
kanepeme uzanacağım
tv izleyeceğim
yuppi bayram tatilide 9 gün
eşin trip yapıp bu günlerini zehir etmeye kalkışırsa onu da gönder anasıyla.
evinin sefasını sür artık yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…