Vicdan Azabı Çekiyorum :(

malesef ki evet
o çok düşkün aileme

desinler
evleri yok mu gtsjn evde calissin benm kardsm gelemeyeck mi de . ya hersylerine oyna aglan sizlan bezdir

Teşekkür ederim sağolun
Ama birde bunu onlara soralım
Görümcem kv ile yaşıyor bir köyde
Yani öyle kabul etti evlendi
O evini ayırmak istiyor ona
ooo tabikide ayırsın rahat etsin diyorlar
Bana gelincede böyle diyorlar

Babanızın annenize karşı tavrı ne olmuştu peki
Eşim sayesinde sonunda bu olacak zaten
Bende çıldıracağım sonunda

Ben kimseye kendi mi iyi gösterme çabam yok
Ben ne yaparsam Allahın rızasını kazanmak için yaptım
Kaynım yetim dedim terör olaylarından dolayı dersaneye gidemiyordu
Kıyamadım
Ama o kadar fedakarlığım karşılığında hiç birşey görmedim
Yani ne bileyim vefa görmedim en azından

Eşim halen tamam gidecekler ne istiyorsun
sürekli söylüyorsun diyor
ama ben gitsinler demiyorum bak şu şey normal değil diyorum
ben sen anlayana kadar sabırla anlatacağım diyorum
Anlatacağım bin kez de olsa
Kimsenin duygu sömürüsü ile bana vicdan yaptırmasına izin vermeyeceğim

Babanızın annenize karşı tavrı ne olmuştu peki
Eşim sayesinde sonunda bu olacak zaten
Bende çıldıracağım sonunda
Istemediğini belli etse surat Babam surat asıyordu. Sonradan o da anladı ama artık çok geçti

Beni yetiştiren aile sizce yapar mı bunu?
Yapamazlar ki

Çünki sen gelinsin senin görevin bu. Yapmak zorundasın onlara göre

Beni yapmaya zorunlu kılan gelin olmam değil
Yapmak zorunda da değilim
Ben sadece her şeyde ALLAH ın rızasını gözetirim
Ya tabiki öyle ama beklerler yani onu demek istedim. Annem yaranamadi kimseye Hala da iyi demezler. Ne gerek vardı yılları gitti çocukları rezil oldu. Allah yardımcın olsun

Ya tabiki öyle ama beklerler yani onu demek istedim. Annem yaranamadi kimseye Hala da iyi demezler. Ne gerek vardı yılları gitti çocukları rezil oldu. Allah yardımcın olsun
Benim böyle bir aileye çocuk getirmem
Şuan için düşünebileceğim birşey asla değil
Geçti annenizinde ömrü sizinde çocukluğunuz
Ne yazık

Inanin siz boyle davrandikca kiymet bilmezler, yillar gecince yapmasaydin diyip isin icinden siyriliverirler

Inanin siz boyle davrandikca kiymet bilmezler, yillar gecince yapmasaydin diyip isin icinden siyriliverirler
aynen. bak benim annem zamanında dedeme altınlarını vermiş. onlar istemiş daha doğrusu. yıllar geçti. olaylar oldu. babannemin dediği "vermeseydin. hayır diyebilirdin" oldu. böyle insanlara iyilik yaramaz

aynen. bak benim annem zamanında dedeme altınlarını vermiş. onlar istemiş daha doğrusu. yıllar geçti. olaylar oldu. babannemin dediği "vermeseydin. hayır diyebilirdin" oldu. böyle insanlara iyilik yaramaz

Aynen oyle insan oglu nankordur, 40 yil sirtinds tasirsin, 1 kez indir senden kotusu olmaz. Yaptikca daha fazlasini beklerler ve asla memnun olmazlar

Aynen oyle insan oglu nankordur, 40 yil sirtinds tasirsin, 1 kez indir senden kotusu olmaz. Yaptikca daha fazlasini beklerler ve asla memnun olmazlar
kesinlikle. kimse kalkıp da gelin bize zamanında sahip çıkmıştı demiyor. bi hakkını savunmada kötü gelin olunuyo zaten. en güzeli kendini ezdirmeden kötü olmak. nasılsa hiçbir şekilde onlara yaranılamayacak

Ama kendi yaptıkları en ufak şeyi yüze vurmayı biliyorlar
Yemin ederim yazık ya
Neden herkes kendi kızı için mükemmeli isterken
Başkasının kızının hayatını mahvetmeye çalışır
Bu neyin inancı neyin vicdanı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…