- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Sen düsünceni yinede koru ve tekrar konuya deyinebilecek firsatda tekrardan konuya deyin.işte ailesi yönüne çekildiği için
yıpranıyoruz, huzurmuz yok
Kendi düşüncesizliklerinin cezasını çekecekler şimdi. O yüzden vicdan azabı duymana gerek yok. Yeni evli çalışan karı koca çifte bu kadar erkenden ve sürekli misafir yollanır mı ya?Bu olaylar olmadan öncede hep bizdelerdi
Aramızda çok uzun mesafe olmasına rağmen
Gelip en az 2 ay kalırlar
İlkkez asıl kalmaları gereken zaman bu zamandı
Onada artık benim tahammülüm kalmadı
Ben size Şöyle diyeyim kayınlarımı kv yollar
Çalışıyorum bu arada
Onlar geri dönünce 1 hafta sonra bir görümce bir kayın tekrar yollar
ama alınmıyorlar kiBence sorun aradaki zihniyet farkı.Evi "oğlumun evi" olarak görüyor aile büyükleri.çocuklarını afedersiniz "malı" gibi gören,ne derse yaptırmayı kendine hak gören bir toplumuz.Dolayısıyla "oğlunun evinde uzun süreli misafir olmak" incitici geliyor onlara.Halbuki burası iki yetişkin bağımsız bireyin evi diye baksa kırılacak bir şey olmaz.Bence eşine "onlar rahat edemiyorlar,en ufak bir şey söyleyince tersten anlayıp alınıyorlar demek ki onlar da hassaslaşmışlar en iyisi kendi evlerini tutalım rahat etsinler" gibi konuşmayı dene canım
Ben aile olamadım eşimleKendi düşüncesizliklerinin cezasını çekecekler şimdi. O yüzden vicdan azabı duymana gerek yok. Yeni evli çalışan karı koca çifte bu kadar erkenden ve sürekli misafir yollanır mı ya?
Evet şuanda kalmaları gereken zaman ama onlar haklarını kaybetmişler.
Üzülmene gerek yok canım.
Evet inşaallahSen düsünceni yinede koru ve tekrar konuya deyinebilecek firsatda tekrardan konuya deyin.
Ben onu yapamıyorum işteben olsam şimdiye kendi aile fertlerimi eve yığmıştım. evde bana huzur yoksa kimseye yok arkadaş
Alınmaktan kastım mesela görümcelerin yengem bizi kovdu demesi.Yani olayı onların misafir olmaktan artık huzursuz olduğu,herkesin kendi evinde huzurlu olacağı noktasına getir bence.Aynı evin içinde ipler gerilip tatsızlık çıkmasından endişeleniyorum de.ama alınmıyorlar ki
hiç birşeye
sana acımayana sen hiç acıma. ara telefonla anlat herşeyi. önlem almaya bak inceldiği yerden kopmasına az kalmışBen onu yapamıyorum işte
Ne bileyim yaa
Aylardır ailemin yanına dahi gidemedim
Eşime ben bunların hepsini söyledim ki canımAlınmaktan kastım mesela görümcelerin yengem bizi kovdu demesi.Yani olayı onların misafir olmaktan artık huzursuz olduğu,herkesin kendi evinde huzurlu olacağı noktasına getir bence.Aynı evin içinde ipler gerilip tatsızlık çıkmasından endişeleniyorum de.
Böyle söyleyince eşini kandır demiş gibi oldum ama gerçeklik payı da var yani.
Böyle insanlar evlendirmesin oğullarını. Kimsenin de başını yakmasınlar.Ben aile olamadım eşimle
Buna izin vermediler
oysa ne kadar da çok severek evlenmiştik
eşimin babası olmadığı için
çok kolay duygu sömürüsü yapmak
Anlattım ailemesana acımayana sen hiç acıma. ara telefonla anlat herşeyi. önlem almaya bak inceldiği yerden kopmasına az kalmış
EvetBöyle insanlar evlendirmesin oğullarını. Kimsenin de başını yakmasınlar.
Allah kolaylık versin.
Eşin mutsuz olsun. Unutur düzelir elbet. Sen umursama bence onun mutsuzluğunu. Haa çok istiyorsa kendi hizmet etsin ailesine sen birşeye karışma.Eşime ben bunların hepsini söyledim ki canım
Bak dedim herkesin birbirine tahammülü bittiği an
Herkes gibi bizde
Gelin kaynana, gelin görümce kavgası ettiğimiz zaman mı
El atacaksın bu olaya diye
O zaman ne anlamı kalır dedim
Gidecekler evet ama yine mutsuz olacağız biz
bitmesi için aramıcaksın. olayı anlatıp daha katlanamadığını ve yardım istediğini artık onlarla baş edemediğini söyleyeceksin. hatta bana gelin onlar gidene kadar diyeceksin. kv ler ortamı çok boş bulmuşlarAnlattım aileme
Haklısın diyorlar
Yoruldun diyorlar şu sınavda bitsin diyorlar
Bak aynen devam edecekse ona göre düşün diyorlar
Eşim aileme karşı çok iyi
Onlarda biz böyle zorluklarla evlendik
Bitmesine kıyamıyorlar
Çok güzel ifade etmişsin durumu bence de.Bir de şunu önerebilirim erkekler "eşimin lafıyla aileme sırt mı dönüyorum" vicdan sorgusu yaşıyor ailelerin duygu sömürüsü de eklenince.Belki sen bir süre bu konuda sessiz kalsan "eş hatrına" değil mantığıyla karar verdiğini anlayacak.Belki de denemişsindir bilemiyorum Allah sabır versin çok iyi bir gelinsin hakikaten şanslılarEşime ben bunların hepsini söyledim ki canım
Bak dedim herkesin birbirine tahammülü bittiği an
Herkes gibi bizde
Gelin kaynana, gelin görümce kavgası ettiğimiz zaman mı
El atacaksın bu olaya diye
O zaman ne anlamı kalır dedim
Gidecekler evet ama yine mutsuz olacağız biz
Annem de senelerce çekti. Bir de babannemler çok kalabalık. Evleri köydeydi Annem de iki oda bir mutfak evde senelerce çekti. Hatta kardeşim olunca beni annaneme verdi bakamadı. Babam en ufak şeyde onlar yüzünden surat asardi. Sonra annemin bir gün tepesi attı kalamadilar eskisi gibi gidip gelemediler. Annem kötü gelin cadı gelin oldu. Seneler sonra babam da hasta yatağında öyle yollarını gozledi sağlığında üstünden gitmeyenler can yoldaşı olmaya bile gelmedi. Aramadılar bile. Yani anlayacağın şimdiden restini çek. Yiprandiktan sonra ne önemi varEvet
Söylüyorum eşime
Neden benimle evlendin diye zaten
Madem benimle aile olmayacaktın neden evlendin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?