- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Eşimle o kadar uzağız kievet canım eşyalarımı taşıdım ama aboneliklerin açılmasını bekliyorum iyice yerleşmek için..teşekkür ederim Allah herkesi yerinde sevindirsin..
yemek temizlik hepsi bahane bunların kendi dağıttıklarını toplauyorlar kendi yiyeceklerini pişiriyorlar adına da yardım diyorlar.
anlıyorum seni ama insanlara iyi olmak yaramıyor maalesef sen ne kadar kötüysen karşı taraf o kadar üzerine titriyor..
o yüzden sakın vicdan yapma bırak gitsinler eşine de sana hasret kaldım bu ne böyle falan de..
ters teperse iyice arttır bu konuşmaları benimki aylar sonra tesir etti adama elbet senin eşinde anlayacaktır bir süre sonra normal evliliğin ne oldugunu.
hani ev tadilatı var 3-5 ay kalsınlar denir. terör bu. ne olacağı belli değil ki. yaklaşık bir senedir sendeler ve daha ne kadar kalırlar belli değil.Bende merak ediyorum aslında
Sizler olsanız nasıl bir tepki verirdiniz diye
Çünkü eminim ki benim ailemde kızar bana
Zor durumdalar neden öyle dedin ki diye
Evet hayatta yaptıkları en iyi şey duygu sömürüsü zatenBence cok haklisiniz vicdan yapmayin, eski konularinizi da biliyorum, size surekli bir gelme kalma durumu var. Buna ne gerek var, misafir tabiki gelir ama sizinki abarti biraz. Bir evde 6 kisi yasanmasi zor, ki siz gitsinler demediniz, sizinde dersiniz isiniz vs durumlar var. Ayri ev demissiniz, onlarda ayri ev istemeyip direk gideriz deyip duygu somurusu gibi bi duruma donusmus.
Böyle devam edecekse gelecekte ki planım boşanmakhani ev tadilatı var 3-5 ay kalsınlar denir. terör bu. ne olacağı belli değil ki. yaklaşık bir senedir sendeler ve daha ne kadar kalırlar belli değil.
sen bunun için mi evlendin? böyle olacağını bilsen evlenir miydin?
madem hala kalma planları var ve tarih belirsiz, ayrı ev tutsunlar.
sen herkesi boşver, daha ne kadar katlanmayı düşünüyorsun? gelecek planın ne?
peki senin vasfın ne eşin ve ailesinin gözünde?Sanki eşimin bana ihtiyacı yokmuş havası yaratıyorlar evde
Malesef her köşeden biri çıktığı için eşimin yatak arkadaşı bile olamıyorumpeki senin vasfını ne eşin ve ailesinin gözünde?
eşinin yatak arkadaşı, ailenin maddi kaynağı olmak dışında nesin sen bu durumda?
evetVicdan yapılacak bir durum yok ortada
Ne zaman dönecekleri bile belli değil
Hayatta en sevmediğim şey "belirsizlik"tir. Terör ne zaman bitecek, evlerine ne zaman dönebilecekler belli değilken sizin teklifiniz gayet mantıklı.
Aile olduğumuz ne zaman belli olacak diyorsa eşiniz, siz de deyin ki benim seninle karı koca olduğum ne zaman belli olacak?
Keşke zamanında zırt pırt gelip kalarak kredilerini harcamasalardı. O zaman daha iyi niyetli yaklaşabilirdiniz.
Onlar hiç düşünmezlerTavır koy kabul etme. Vicdan yapılacak bir şey yok ortada,asıl onlar biz ne yapıyoruz diye düşünmeli.
o zaman sen o evin çalışanısın o kadar. git kendi başına eve çık. en azından istediğin gibi yatar kalkar yer içersin. kimsenin ne kahrını ne masrafını çekmezsin.Malesef her köşeden biri çıktığı için eşimin yatak arkadaşı bile olamıyorum
eve para kazanıp getiren e... oluyorum
Ben banyo ya giremiyorumBende buna kızıyorum bir gün iki gün bi ay değil ki artık aylar olmuş insan azıcık dusunur yani ust kat komsumada aynısı olmuştu kız kardeşleri oglan kardeşleri geldi yerleştiler aşağıda biz sesten duramadik böyle kalabalık yasamanin ne anlamı varki tut madem bir ev bi sene iki sene kal sana da yazık yeni evliyiz diyorsun ve calisiyorsun işten gelince geceliklerinle açık saçık oturmak istersin ama kayinlarin var yapamazsın sen bence en iyisini demissin
Eşimle o kadar uzağız ki
Yani karı-koca ilişkisinde
Belki anlar diye geçenlerde artık biz bence otele gidelim dedim
Yani sırf bazı şeylerin normal olmadığını bilsin diye
Umarım anlar
Söylüyorum genelde aslında ama galiba daha sık yapmam gerek
Kendi yiyecek, içeceklerini alıyorlaro zaman sen o evin çalışanısın o kadar. git kendi başına eve çık. en azından istediğin gibi yatar kalkar yer içersin. kimsenin ne kahrını ne masrafını çekmezsin.
oda normal değil diyor1.5 yıllık evlilikte nasıl böyle uzak kalınabilir aklım almıyor...
bence açıkca söyle böyle dolaylı yoldan anlamıyor galiba bak canım biz daha yeni evliyiz böyle asker arkadaşı gibi takılmamız normal değil falan de bari..
Yok diyo kvHaklısınız, vicdan yapacak birşey de dememişsiniz, kabile gb yaşayacağınıza tutulsun bir ev hayatlarını kursunlar.
yazdıklarını dön oku şimdi. vicdan yapacak kişi sen misin onlar mı?oda normal değil diyor
zaten ama ne yardan vazgeçiyor ne serden
bende uzaklaştıkça uzaklaşıyorum zaten evin her köşesinden biri çıkıyor
ne birşey yapmaya ne duş almaya yer yok yani
Gerçekten çok haklısınyazdıklarını dön oku şimdi. vicdan yapacak kişi sen misin onlar mı?
eşinle kanka takılmak, banyo yapamamak ne demek?
seni ne anormal durumlara alıştırmışlar bir bak. sakın geri adım atma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?