Vicdan Azabı Çekiyorum :(

immm mevzu gayet net. onlar evden cikmiyolarsa sen evden cik .d yapma karidma birak istedklerini yapsinlar. esin gelince al cik . kovamazsin ya. ancak esin gndereblr. ya da arada ignele 1.5 yilda esimi gremedim yalnz kalamadm die. kayinvalideni kimse uokken yalnzken ikinz ignele. sorunda cikarsa ben oyle bir sey demedim de. entrika mode on

Nerde çokluk orda b*kluk.
Misafirin 3 gün kalanı (ki ben okadar bile müsamaha gösteremem) makbuldür.
Hiç vicdan yapmanıza gerek yok, kaldı ki sizinkilerin misafirlik anlayışı biraz farklıymış.
Kapağı atmışlar size.

Asla vicdan yapma. Olması gereken bu. Kendimizi o kadar kullandırmaya alışmışız ki... Onlar vicdan yapmayacak ve sana teşekkür etmeyecekler bile...

Vicdan yapacak bi durum yok sen haklısın. Ev tutalım demissin sonuçta gitsinler dememissin ki .
Cümbür cemaat sizde aylardır kalmalari tuhaf olan bence .

aa bu ne beee!!! boyle bisey olur mu haklisin kardesim madem boyle yapiyor kv

[QUOTEesinek_Women, post: 47002985, member: 689531"]neyi takmayayım
burada kalmalarını mı
kalmasınlar dediği mi mi?[/QUOTE]
Bence esine bırak konuşup anlas missin madem o bilir çaresini

öf bu geline rahat vermeme derdi yahu bıktıııkkkk.aman ne vicdan yapıon cnm düşüncesiz insanlar

Asla ama asla vicdan yapmamalısınız.Onlar sizi düşünüp vicdan yapmışlar mı hiç sanmam.Gerçekten sizi düşünselerdi bi yolunu bulurlardı.Küçük bi ev tutarlardı inanın insanda düşünce olduktan sonra her şey çözülür.
Ama onlar oğlumuzun evi kafasındalar.İstediğimizi yaparız ederiz düşüncesi var onlarda.
Dolayısıyla vicdan yapılacak üzülünecek bir durum yok.Sakın yumuşayıp taviz vermeyin.
Hatta yanınızdaki evde de olmasınlar uzakta olsunlar boş verin.Terör olayı çözülse bile uzun süre gelip kalma olayını bi bırakmaları lazım.
Bunu kesmenin de bi yolunu bulun acilen.

Üzülme falan yav nolmuş sanki.azcık cesaretli ol,rengini belli et.herşeye he tamam dersen daha çok işin var.bir kere kötü olursun,Ömür boyu rahat.

Kendi ailen yakinsa dersleri bahane et git bir sure orada kal. Ama kesinlikle tavir takinmis gibi degil guzellikle git. Hem kafa dinle hem de esin durumun farkina varsin. Kalabalikta ders calisamiyorum gibi bahaneler uydur.

Ne iyi niyetli vicdanlı bir insansınız. İnce düşünceli insanlar iyiki var ama çok ince düşünmekte insanı yoruyor..

Vicdan yapacağın bir durum yok bence..için rahat olsun.

Yeteri kadar destek olmuşsunuz zaten
. önümüzdeki 5yil sürerse bu olaylar napacaksiniz. Bi yerden sonra başlarının çaresine bakmayı kendileri akıl etmesi lazımdı. Vicdansizca bi hareket yok bence

Eşin suan senin vicdanına oynuyor dikkate alma
Nasıl olsa onun anası babası höt diyen yok laf eden yok
Erkek malum işten eve geliyor yan gelip oturuyor..
Salla
Dün eşimle konuştuk
Resmen bana kovdu muamelesi yapıyor
vay efendim zor durumdalarmış, vay efendim şöyleymiş
Yani onlar gitsede bana yine rahat yok
Dedim bu kadar sıkıntı oluyor, beni mutsuz edecekse ben gideyim diye
offf Allahım ulaşamıyorum kimseye
Anlatamıyorum derdimi
Kv aylardır diyoruz kur düzen diye kurmuyor

Beni bıktırıyor, sonrada ben suçlu oluyorum

Ne iyi niyetli vicdanlı bir insansınız. İnce düşünceli insanlar iyiki var ama çok ince düşünmekte insanı yoruyor..

Vicdan yapacağın bir durum yok bence..için rahat olsun.
Yeteri kadar destek olmuşsunuz zaten
. önümüzdeki 5yil sürerse bu olaylar napacaksiniz. Bi yerden sonra başlarının çaresine bakmayı kendileri akıl etmesi lazımdı. Vicdansizca bi hareket yok bence
Dün eşimle konuştuk
Resmen bana kovdu muamelesi yapıyor
vay efendim zor durumdalarmış, vay efendim şöyleymiş
Yani onlar gitsede bana yine rahat yok
Dedim bu kadar sıkıntı oluyor, beni mutsuz edecekse ben gideyim diye
offf Allahım ulaşamıyorum kimseye
Anlatamıyorum derdimi
Kv aylardır diyoruz kur düzen diye kurmuyor
Beni bıktırıyor, sonrada ben suçlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…