- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.467
- 1.123
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Salla canım senin huzurun gittikten sonra yemişim milletin rahatını.Dün eşimle konuştuk
Resmen bana kovdu muamelesi yapıyor
vay efendim zor durumdalarmış, vay efendim şöyleymiş
Yani onlar gitsede bana yine rahat yok
Dedim bu kadar sıkıntı oluyor, beni mutsuz edecekse ben gideyim diye
offf Allahım ulaşamıyorum kimseye
Anlatamıyorum derdimi
Kv aylardır diyoruz kur düzen diye kurmuyor
Beni bıktırıyor, sonrada ben suçlu oluyorum
Eşime göre normalNerde çokluk orda b*kluk.
Misafirin 3 gün kalanı (ki ben okadar bile müsamaha gösteremem) makbuldür.
Hiç vicdan yapmanıza gerek yok, kaldı ki sizinkilerin misafirlik anlayışı biraz farklıymış.
Kapağı atmışlar size.
O zaman eşin de söyletmesin seni habireEşime göre normal
İhtiyaçları varmış bize
Ben resmen kovmuşum onları
Onlar zaten gitmeyi düşünüyormuş da sabretdememişim
Yine konuşmuşum
her ağızdan bir ses çıkıyor
kimi bayramdan sonra 15 gün daha buradayız diyor
Kimi iki ay daha kalacağız diyor
Eşim hiç birşeyi değil benim tekrardan ona söylememi problem ediyor
Eşime söyledim bak ben onların oraya gitmesini söylemedimSalla canım senin huzurun gittikten sonra yemişim milletin rahatını.
Bu bir ay degil iki ay degil kaç ay olacagı bile belli değil.
Sen bana göre dogru olanı söyledin bir apart kiraladıgınız zaman incileri mi dökülüyormuş bu insanların ?
Tamam zor durumda aileler elbette birbirine destek olmalı hatta çogu zaman fedakarlıkta etmeli.
Ama sizinkiler de pek bir rahat be annem.
Daha yeni gelinken terör olaylarından önce gelip 2 ay kalmak kendileri gittikten sonra size kayınlarını yollamakta nedir yahu ?
Sen suçlu gibi hissettirirsen kendini evet seni suçlayacak insan çok bulursun.
Ama öncelikle sen inan dogru bir karar olduguna bunun okey mi ?
Eşim aslında söylemişti ben halledeceğim diyeO zaman eşin de söyletmesin seni habire
İnsan olana laf birkere söylenir elli defa degil.
Salla yaEşime söyledim bak ben onların oraya gitmesini söylemedim
Burada bir düzen kursunlar diyorum
Yok annem kabul etmiyor ama vay efendim sen bana bunu neden söyledin diyor
Eee aylardır hep başkalarının evinde kalmayı kabul ediyor ama
Eşyalı bir eve çıkmayı kabul etmiyor
Kabul etmeyende de suç yok mu dedim
Zaten sana göre herşeyde ben suçluyum dedim
Sen hep bir taraftan bakıyorsun dedim duygusal
Biraz empati biraz mantık bu olayı çözer
Dün kv hemen gitmiş valiz almış
Olayı bu kadar drama çevirecek bir durum yok ortada dedim
Bırak gitsinler Allah ölmelerini yazdiysa ölürler bu kadar basit kocanida gönder hatta ne bu 3-5 ay oha
Asla vicdan yapma. Olması gereken bu. Kendimizi o kadar kullandırmaya alışmışız ki... Onlar vicdan yapmayacak ve sana teşekkür etmeyecekler bile...
Eşim dün akşam resmen kovdun ailemi dediVicdan yapacak bi durum yok sen haklısın. Ev tutalım demissin sonuçta gitsinler dememissin ki .
Cümbür cemaat sizde aylardır kalmalari tuhaf olan bence .
Ben kv söylemedimSalla ya
Kadında az anlayış olsa bunu kendi düşünürdü
Resmen ogluna vay efendim gelin beni evden kovdu imajı veriyor
Zerre kadar iyi niyet yok bu davranısın içinde.
Kırılmış olabilir sana ama eşine kalkıp bu konuyla alakalı entrikalı drama çevirmesine ne hakkı var
alsın valizini sen sadece kötü bir talepte bulunmadıgını belirttin bu kadar.
İstemiyorum çocukları felanVallahi bu düşünceni taktir ettim.
Çocukları bırakacağım derse be yapmayı planlıyorsun ?
yok daha ben haksızmışımSen haklısın. Keşke en baştan ev tutulsaymış onlara.
Dün gidip hemen valiz almışlarne vicdanı kovmamışsın ki ev tutulsun demişsin ,bırak sal gitsin gideceklerini sanmıyorum ama senin vicdanen çökmen için sebep yok.
Eşime göre kovmuşum amaimmm mevzu gayet net. onlar evden cikmiyolarsa sen evden cik .d yapma karidma birak istedklerini yapsinlar. esin gelince al cik . kovamazsin ya. ancak esin gndereblr. ya da arada ignele 1.5 yilda esimi gremedim yalnz kalamadm die. kayinvalideni kimse uokken yalnzken ikinz ignele. sorunda cikarsa ben oyle bir sey demedim de. entrika mode on
Keşke eşimde görebilse bazı şeyleriaa bu ne beee!!! boyle bisey olur mu haklisin kardesim madem boyle yapiyor kv
niye gelirken valizsiz mi geldiler bırak gitsinler o zaman sonuçta git diyen sen değilsin muhabbetini bile yapma..bir erkekle evlendiğini sanıp koca bir aileyle evlenmişsin resmen ,annen bu dünyaya eziyet çek diye mi getirdi seni..adamlar elden ayaktan düşse başın gözün üstüne hepimiz yaşlanacağız tabiki bakmalısın ama bu durum farklı.Dün gidip hemen valiz almışlar
Gidecekler gibi
Eşim sanki o durumdaymışlar gibi konuşuyorniye gelirken valizsiz mi geldiler bırak gitsinler o zaman sonuçta git diyen sen değilsin muhabbetini bile yapma..bir erkekle evlendiğini sanıp koca bir aileyle evlenmişsin resmen ,annen bu dünyaya eziyet çek diye mi getirdi seni..adamlar elden ayaktan düşse başın gözün üstüne hepimiz yaşlanacağız tabiki bakmalısın ama bu durum farklı.
Evet bırakıcak zatensenin kaynanan kayınlarını bırakıpta gitmesse bende adiyim
hey Allahım şu kocalar adam gibi adam olsunlar hiç bir problem kalmayacak.
Valizleri var amaniye gelirken valizsiz mi geldiler bırak gitsinler o zaman sonuçta git diyen sen değilsin muhabbetini bile yapma..bir erkekle evlendiğini sanıp koca bir aileyle evlenmişsin resmen ,annen bu dünyaya eziyet çek diye mi getirdi seni..adamlar elden ayaktan düşse başın gözün üstüne hepimiz yaşlanacağız tabiki bakmalısın ama bu durum farklı.
elin değmişken giderken tek çıkarsa kapıdan hayırdır bu çocukları ben mi doğurdum de ve postala eşinle aran zaten şu an bozulmuş bırak iyice bozulsun herkes gidince de ona öyle bir hayat yaşat ki ah ulan evlilik varmış ben napmışım desinEvet bırakıcak zaten
Ben resti çektim
Kabul etmiyorum
Sonuçta o çocuklar için fedakarlık yapması gereken ben değilim
ANNELERİ...
Oda kendi ailesinin yanına yollayacak
Çok şükür ki eşim kabul etmiyorelin değmişken giderken tek çıkarsa kapıdan hayırdır bu çocukları ben mi doğurdum de ve postala eşinle aran zaten şu an bozulmuş bırak iyice bozulsun herkes gidince de ona öyle bir hayat yaşat ki ah ulan evlilik varmış ben napmışım desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?