- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
amin inşaallahhayırlısı neyse o olsun. sana da yazık.
Evet bırakıcak zaten
Ben resti çektim
Kabul etmiyorum
Sonuçta o çocuklar için fedakarlık yapması gereken ben değilim
ANNELERİ...
Oda kendi ailesinin yanına yollayacak
Şimdilik bana açmıyorlar konuyuKv ne mi resti çektin ?
inanın bende anlamış değilimKayınların nasıl rahat ediyorlar
Nasıl bir aile ben anlamış değilim
Şimdilik bana açmıyorlar konuyu
Ama eşim istemeyeceğimi biliyor ve asla dile getirmiyor
zaten 3,5 aydır bizde
ben daha fazlasını kaldıramayacağımı söyledim
Ben söylüyorum eşimeYa ben anlamiyorum insanlari, valiz almak turk filmine cevirmek nedir? Valiz toplarken sen eline yapis annecim gitme de diye bekliyor herhalde ya da eşinden oyle bisey bekliyo olabilir. Hayir yani 1 kisi olur zor durumdadir birsureliligine olur. Ama 4 kisi evine gelmis bilmem kac aydir sendeler ve zaten 1.5 evliligin 1 yili uzun sureli kalmali misafirlikle gecmis. USTUNE USTLUK K.VALIDENIN ANNESI YAKIN OTURDUGU HALDE BIRKACGUN GELIN NEFES ALSIN DIYE GIDILMEMIS. sen buna ses cikarmaya kalkinca ki kovmamissin biyere ciksinlar gerekirse masrafi biz karsilayalim demissin ve ona ragmen esin sana annemleri kovdun demis, yani bir erkek bu kadar anneciyse cidden evlenmemeli bence.
Ben birşey demedimSen sakin onlar bisey demeden yuz goz olma. Esin halletsin, bisey deme asla.
Eşime söylüyorum orası terör bölgesiterör değil sebeb bence kültür şimdi gitseler bence yine gelirler her sene sizde 3,4 ay kalırlar lütfen kötü gelin olunda sizden çekinsinler gelemesinler yoksa böyle böyle çok yıpratırsınız kendinizi
Ben söylüyorum eşime
Bak bana
Ben annemden ailemden vazgeçemem bir ömür onlarla yaşamak, yaşlanmak istiyorum diyebilirsin
Buysa düşüncen isteğin, bana açıkca söyle
Yolumuza bakalım
Daha genciz, çocuğumuz yok
Bazı şeyleri atlatmak daha kolay olur
Ama ne şiş yansın ne kebap eşimin yaptığı
Sen ailemi kovdun bende evliliğimi düşünüp gidin dedim
Eee kovdun diye vicdan yaptıracağın şeyi evliliğin için neden yaptın ki
öyle diyor ama kv kabul etmiyorEsin haksiz kusura bakmasin, evli olan insan sana hic yansitmaz annesine derki anne bak bayadir cocuklar burdalar surekli, bak hazir sende geldin. Donmeyin geri ben sizi ozluyorum zaten, burda bi duzen kuralim size ve sen cocuklarin basinda dur hemde yakin olalim der cekilir kenara. Yok oyle senin vicdan yapmana neden olmak,sen zaten yapacagini yapmissin. Ben olsam asla yapmam sana dua etsin esin bence. Sen de hic tavrindan vazgecme, onun icin hos , kardesleri ve annesi. Zaten kulturleri de oyleymis, yani kisaca olan sana oluyor
kv hem bunu yapmıyor hemde kalıyorEsin haksiz kusura bakmasin, evli olan insan sana hic yansitmaz annesine derki anne bak bayadir cocuklar burdalar surekli, bak hazir sende geldin. Donmeyin geri ben sizi ozluyorum zaten, burda bi duzen kuralim size ve sen cocuklarin basinda dur hemde yakin olalim der cekilir kenara. Yok oyle senin vicdan yapmana neden olmak,sen zaten yapacagini yapmissin. Ben olsam asla yapmam sana dua etsin esin bence. Sen de hic tavrindan vazgecme, onun icin hos , kardesleri ve annesi. Zaten kulturleri de oyleymis, yani kisaca olan sana oluyor
öyle diyor ama kv kabul etmiyor
oda hep istediği olsun diyor
başkasını düşündüğü yok kendisi nasıl isterse o olur
eşim onu hiç suçlamıyor
Eşim bana evlenmedenterör değil sebeb bence kültür şimdi gitseler bence yine gelirler her sene sizde 3,4 ay kalırlar lütfen kötü gelin olunda sizden çekinsinler gelemesinler yoksa böyle böyle çok yıpratırsınız kendinizi
vay efendim oğlu bakmamış derlermişO zaman k.valideyle hic yuz goz olma, esine de deki ben yapacagimi yaptim, kimseyi kovmadimda ve cozumde sundum ama asıl annen seni zora sokup karinla huzurunu bozmak icin boyle davraniyor demekki dersin.
Eşime söylüyorum orası terör bölgesi
Bir düzen kursunlar
Orası düzelmez hep böyle şeyler olacak diyorum
Ama o bildiğinden şaşmıyor
Bence bu konuda kokten cozum bulmalisin simdi gidecekler ama yine gelecekler omrunu hizmetcilik yaparak gecirmek istemezsin di miEşim bana evlenmeden
Bak canım benim şubattaki 15 tatilde felan kardeşlerim bize gelebilir diye
Bende tabikide gelebilirler demiştim
Şimdi onu söylüyor bak ben demiştim sen kabul etmiştin diye
Bende adı üstünde 15 gün tatile evet dedim
15 aya demedim dedim
Sinirlerim alt üst oldu ya
vay efendim oğlu bakmamış derlermiş
eşime dedim ki burada bizi kim tanıyor
kim biliyorda öyle diyecekler sadece bahane
ahh eşimde anlasa keşke
dedim artık beni suçlamayı bırak orta yolu bulmayanları suçla dedim
esinle illaki iyi olursunuz sen bundan sonrasina bak. gizli kapakli yap biraz . yuzlerine gul . ama yapacaginida yap onlarin yaptgi gibi.Eşime göre kovmuşum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?